• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selamlarrr
bende gruplardan birine girmek istiyorum,iyi motive olacağımı düşünüyorum.2 küçük kuzum var,elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum kendimce:8::8::8:

slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum ,boyum 1.67 kilom 67.5 ,geçen sene kasım ayında midem rahatsızlandı ve tam 10 gün doğru düzgün birşey yiyemedim ve endoskopi yaptırdım ülser olduğumu öğrendim böylece benim diyet maceram başladı asitli içecekler,kızartma,kahve ,çay ve daha bir sürü şey yasaktı, o zamanlar 92 kiloydum ve malesef aşırı derecede terlediğim için diyet yapmaya karar verdim ,10 gün boyunca ülserin ağrısından ve mide bulantısından pek yemek yiyemediğim için midem yavaş yavaş küçülmüştü böylece ve iyileşmeye başlayınca da canımın istediği herşeyi yedim ama tabikide yarısını yedim ve bugünlere geldim :66:

Devamlı paylaşımda bulunabilirseniz 9. takıma bekleriz canlar :16:

merhaba arkadaşlar ben 30 yaşındayım ve boyum 1.64.evlendiğimde 54 kilo idim.hamile kaldığımda 63,doğuma giderken 81,doğumdan sonra 75,süt olsun diye uğraşırken 79,kk zayıflamaya başladığımda 77 ve şuan da 63 kiloyum.kendime küçük hedefler koydum,ilk hedef 60,sonra 56,sonra 54 ve 52-53...tabiki kilo verme zor bir süreç,motivasyonsuz olmuyor,bende bir gruba dahil olup,hedeflerimi sizlerin desteği ile gerçekleştirmek istiyorum.tabi kabul ederseniz :)

merhaba arkadaşlar ben 30 yaşındayım ve boyum 1.64.evlendiğimde 54 kilo idim.hamile kaldığımda 63,doğuma giderken 81,doğumdan sonra 75,süt olsun diye uğraşırken 79,kk zayıflamaya başladığımda 77 ve şuan da 63 kiloyum.kendime küçük hedefler koydum,ilk hedef 60,sonra 56,sonra 54 ve 52-53...tabiki kilo verme zor bir süreç,motivasyonsuz olmuyor,bende bir gruba dahil olup,hedeflerimi sizlerin desteği ile gerçekleştirmek istiyorum.tabi kabul ederseniz :)
5. takıma gelebilirsin canım:81:

27 yaşındayım 1 yaşında 1 kızım var.72 kiloyum.kızımın doğumundan kalan 4 kilo fazlalığım var ama doğum sonrası yaşadığım bir kaybımdan ötürü deprosyonla birlikte kalan sabit br fazlalık.70-72 kg arası gidip geliyorum 10 aydır.1,65 boyundayım önce 60 lar civarını sonrasında 50 leri görmek süper olurdu:)aslında benden çok çevremdekilere batıyor bu fazlalıklarım yani ben de bayılmıyorum tabi ama ...elalemin torba ağzı meselesi işte...masa başı bir işte çalışıyorum egzersizden ne yazık uzak kalıyorum vb..aranıza katılmak ve herkes gibi ben de başarmak istiyorum.selamlar

27 yaşındayım 1 yaşında 1 kızım var.72 kiloyum.kızımın doğumundan kalan 4 kilo fazlalığım var ama doğum sonrası yaşadığım bir kaybımdan ötürü deprosyonla birlikte kalan sabit br fazlalık.70-72 kg arası gidip geliyorum 10 aydır.1,65 boyundayım önce 60 lar civarını sonrasında 50 leri görmek süper olurdu:)aslında benden çok çevremdekilere batıyor bu fazlalıklarım yani ben de bayılmıyorum tabi ama ...elalemin torba ağzı meselesi işte...masa başı bir işte çalışıyorum egzersizden ne yazık uzak kalıyorum vb..aranıza katılmak ve herkes gibi ben de başarmak istiyorum.selamlar

2.takıma beklerim şekerim..

ben 6 sınıfa kadar çok zayıftım ama astım iğnelerim sayesinde kısa sürede 40 tan 65 e kadar çıktım 8 sınıfın başında bi israrla 54 kiloya düşmüştüm ama şimdi 10 sınıfın sonlarındayım ve sınav sitresleri yüzünden yeniden 64 oldum 5-6 günlük diyetimin sonucu 60.3 üm .ve oullar açılana kadarda 53 olmak istiyorum destek lütfen

merhaba arkadaşlar gözde ben bu sene okul-dershane-staj-sınav falan derken çok yoğun geçti benim için ve ben yapmamam gereken şeyi yaptım.. Yedim yedim gittim yattım uyudum ve bunun sonucunda 8-9 kilo falan aldım. Almadan önce de zayıflamaya çalışıyordum ama o yoğunluk sırasında kendimi bırakınca böyle olduu.. Neyse kısacası aranıza katılmak istiyorumm diğer ayrıntıları zaten konuşuruz. Hepinize merhaba, napıyoruz şimdi bi bilgilendirme yaparsanız seviniriim :))

merhaba arkadaşlar gözde ben bu sene okul-dershane-staj-sınav falan derken çok yoğun geçti benim için ve ben yapmamam gereken şeyi yaptım.. Yedim yedim gittim yattım uyudum ve bunun sonucunda 8-9 kilo falan aldım. Almadan önce de zayıflamaya çalışıyordum ama o yoğunluk sırasında kendimi bırakınca böyle olduu.. Neyse kısacası aranıza katılmak istiyorumm diğer ayrıntıları zaten konuşuruz. Hepinize merhaba, napıyoruz şimdi bi bilgilendirme yaparsanız seviniriim :))

14. takımda yer var bekliyoruz gelip kendini tanıtan bir mesaj bırakabilirsin canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back