Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5. takıma gel canım:79:merhaba:) cuma yarışmalarında çok güzel kilo vermiştim bir zamanlar:) ama gerisin geri geldi... takımlarda boş yeri olan varmı acaba benim için tekrardan?
1.70 boyunda, 76 kiloluk bir tosunum şuan için hedefim 63 kilo olmak 13 kiloyu 3 ay içinde vermem lazım
peki kaça geçelimarkadaşlar desteğiniz ve yeni yarışmacı yönlendirmedeki centilmen davranışınız için
hepinize çok teşekkür ederiz.
5. takımda kadro dolmuştur bundan sonraki arkadaşları davet edebilirsiniz
peki kaça geçelim
bende davet bekliyorum ama daha gelmediben de zayıflama yarışmasına girmek istiyorum. 1.60 boyum, 54 kilom...
ben de zayıflama yarışmasına girmek istiyorum. 1.60 boyum, 54 kilom...
bende davet bekliyorum ama daha gelmedi
kızlar bende kendimi bildim bileli hep kilolu bir kızdım ve tartıyla yüzleşmeye korkanlardandım.üniversite 1.sınıfta kendime nereye kadar kaçacaksın dedim ve tartıya çıktım.ne göreyim tam 85 kiloyum.kilolu olduğumu biliyordum ama bu kadarını tahmin etmiyordum doğrusu o gün gerçeklerle yüzleştim ve diyete başladım 77 kiloya kadar düştüm şu an üniversite 4 e geçtim bu süreçte tekrar 80 kiloya çıktım.11 gündür diyetteyim şu an 77 ye indim boyum 1.70.bu sefer çok hırslıyım beni de aranıza alırsanız daha başarılı olacağıma inanıyorum önümüzdeki sene mezuniyetim olacağı için zayıf ve zarif gözükmek istiyorum şişmanlık kader olmamalı
5. takıma bekliyoruz.:79: fotoları da eklersin inşallahKızlarrr bende 23 yaşında daha üniversiteden yeni mezun olmuş ilerde evlilik hazırlıkları içine girecek genç bi bayanım.henüz çalışmıyorum ve şu anda 1.62 cm boylarında ve maalesef 75 kg civarındayım ( Bugüne kadar beni motive edecek kişiler yada durumlarla karşılaşmadığım için bugüne kadar ne zaman artık sağlıklı besleneceğim desem olmadı...Öle abus cubur düşkünlüğüm yok,aslına bakılırsa çok da yemek yiyen bi tip değilim ama galiba biraz tembelim ( aranıda banada yer varmı acaba?? budefa son olsun bende boy boy fotolarımı koyayım istiyorum :))