Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar bende katilmak istiyorum boyum 1.57 kilo 63 yazın nişanım var ve 50kg ya düşmek istiyorum
Merhaba, 8.takımımıza bekliyoruz o halde :)

Merhaba
1.73 boyundayim kilom 85. Evlendigimde 65 in altindaydim. Ilk cocugumdan sonra hemen olmasada bir 5 yil sonrasimda diyetle 66 lara kadar indim. Sonrasinda 2. Cocugumu dogurdum. Simdi yine diyete girme zamanim geldi hedefim 70 in altina inmek 69.5 a bile raziyim eger secme sansimiz varsa azimli, kararli ve aktif bir grupta olmak istiyorum. Beni isteyen olur mu???

Merhaba, 4. takima bekleriz

Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne hedeflerime ulaşma yolunda kendimi motive edecek bir şeyler ararken ulaştım. Forumları okuyunca gerçekten çok heyecanlandım, hele mezun olanlar ve birincilerin sırlarını anlattıkları bölümler beni çok etkiledi. Az önce sadece sizlerle motive olup, disiplinli bir şekilde yarışarak kilo verebilmek için hesap açtım. Umarım bana uygun bir takım vardır, ben de bir gün mezun olup buradaki dayanışmaya minnetle bakarım.
Bilgilerimi kısaca sıralıyorum, şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler.

Boy: 1.66
Kilo: 78 (iki gündür diyetteyim ama başlarken tartılmadım açıkçası, 78 diye tahmin ediyorum - geçen hafta 76 civarındaydım ama haftasonu abarttım)
Hedef: 55
Hedef tarihi: 30 Nisan 2020
Spor: Aralık'ta fitness'a başlayacağım.
Diyet geçmişi: Kilo vermeye 2 yıl önce 97-98 kilo civarındayken başladım. O gün bu gündür diyete boz başla, boz başla derken bu kilolara kadar düştüm. Fakat artık istikrarlı bir şekilde hedeflerime ulaşmak istiyorum.

Kilolarım yüzünden kendimi çok mutsuz hissediyorum, artık beğenilmiyormuşum gibi geliyor. Uzun zamandır yalnızım, benin ilgilendiğim kişiler yüzüme bile bakmıyor. Artık ben de özgür olmak ve hayatımın aşkını bulmak istiyorum. Uzun yıllarımı kilolu geçirdim artık fit olmak ve özgüvenle hayatımdaki diğer hedeflerimin peşinden koşmak istiyorum.

Şimdilik bu kadar, umarım buradaki herkes gönlünden geçenlere kavuşur. Sevgiler

9.takima bekliyorum cnm

Merhaba, ben üç sene önce 95 ile başladım. En son 64'e kadar indim. Son altı yedi aydır saldım kendimi, diyete başlayıp bozuyorum. Motive olmak için hırslanmam gerek bunun içinde rakiplere ihtiyaç var.soylemeden geçmeyeyim şimdi 72 kiloyum hedefim 62 olmak.

4. takima bekleriz canim, linke tiklaman yeterli :)

merhaba
Boy: 1.58
Kilo: 73
Hedef: 60
Hedef tarihi: en kısa süre
Spor: evde yürüyüş yapabiliyorum
Diyet geçmişi: Aylardır diyete aşlamaya çalışıyorum ama ne mümkün. tam kesin karar veriyorum hop birisi bir şey getiriyor bırakıyorum .
çalışıyorum sabahtan akşama kadar oturarak çalışmak zorundayım .ve bu halimden çok sıkıldım artık eskisi gibi zayıf olmak istiyorum
Beni grubuna davet edebilecek biri var mı?

Merhaba 5. takıma bekleriz :)
Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım

Merhaba bende zayıflamak istiyorum motivasyonum kırılmasın diye böyle bir yarışa girmek istedim 3 gündür diyetteyim 73.7 ile başladım 72.8 düşmüşüm daha önce de 66 ya kadar inebilmiştim ve kendimi bildim bileli pkolu olduğumdan 75 80 arasında gidiyorum boyum 1.55 bu sefer gerçekten 58 düşmem gerek buna çok acayip ihtiyacım var moral olarak .

Merhaba 5.takıma bekleriz canım
Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım

Slm lar. Ben daha once 3.takimda yarismistim cok da güzel kilo vermistim.mart 2019 tarihinde bildirimli olarak ayrildim. 8 aylik sütecte cok kilo aldim ( saglik nedenlerinden dolayi) . Tekrar bir takima katilmak istiyorum. Cunkü motive oluyorum ve daha hizli kilo veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…