- 18 Şubat 2008
- 2.855
- 4.761
Selam canım azimliyim kararlıyım diyorsan 3. Takıma beklerizYas 35 boy 1.62 kilo 75
Vallahi dogum kilosu degil pismanim((
7 sene once dogurdum, emzirdim, sonra dukan diyeti yaptim, her gun yurudum son derece fit bir hale geldim 2 sene de korudum.
Sonra mi? Baska bir ile tasindim, her gun 40km uzaktaki isime arabayla gitmeye basladim, yuruyus bitti. Istahimi da buna uygun olarak frenlemeyince 5 senede 15-16 kg fazlam ile karsinizdayim.
Yeniden anne olmak istiyorum ama once beden sagligimi geri kazanmaliyim.
12senedir kk uyesiyim, gruplar hep faydali oldu hadi beni de araniza alin.
Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda kgörmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
Azimliysen gel tanışalım canımMerhabalar ben de katılmak istiyorum bu sürece. 89 kg’dayım boyum 1.60 bundan bir buçuk sene evvel babama böbrek bağışında bulundum ameliyattan bir ay sonra kürtaj olmak durumunda kaldım ve artık kilomu kontrol edemez ve eskisi gibi kolay kilo veremez oldum. Kilo verme çabalarım ben de 10 yıldan beri olan bir şey aslında hiç bir zaman kendimi fit hissettiiim bi kiloda olmadım hep bi çaba içinde odum yaşıtlarıma göre hep balık etli kilolu idim.şimdi dönüp bakıyorum da halbuki hiç de öyle değilmişneyse bu süreçe katılmak beni motive ve dikkatli olmamı sağlıcak diye düşünüyorum
Merhaba Zeynep 5. Takıma bekleriz :)Günaydın arkadaşlar. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Adım Zeynep. 39 yaşındayım . Boyum 170 cm ve kilom 93 kg.
Merhaba, kilo verirken motive olmak için yarışmaya katılmak istiyorum. boyum 1.66 ve kilom 72 hedefim 62 kilodur arkadaşlar zaten diyetisyene gitmekteyim ama takip ve motivasyon amaçlı uygun bir gruba girmek istiyorum..acıkcası aralarda kacamaklarım var bunnları engellemek ıcın motivasyna ıhtıyacım var
MerhabaBu yarışmalar hala devam ediyor mu?
Bende lise yıllarından beri kilo sorunuyla uğraşan biriyim. Şu an ciddi anlamda diyete başladım . 30 yaşındayım boyum 1.68 kilom 82.8 beni de yarışmaya alırsanız çok sevinirim
C Cagrihilal1 13.takıma girebilirsin canım :))
Merhaba Ayşegül 13.takıma girebilirsin :)Beni de yönlendirebilirsiniz çok sevinirim