Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba daha oncede takimda yer aldim emzirme donemime denk geldi ve birakmak zorunda kaldim tekrar araniza katilmak istiyorum
9. Takıma gelin, bekliyoruz kızlar

Tatlim zaman zaman hepimizin yoğun olduğu donemler olabiliyor
LAydLiNe iyi bi kaptan
Bu dönemi atlatinca
eminim takim toparlanacaktir
Kalan kişiler birbirinize destek olun, elinizden geldigince paylasim yapmaya çalışın

Tatlim zaman zaman hepimizin yoğun olduğu donemler olabiliyor
LAydLiNe iyi bi kaptan
Bu dönemi atlatinca
eminim takim toparlanacaktir
Kalan kişiler birbirinize destek olun, elinizden geldigince paylasim yapmaya çalışın
Kisi kalmadi kaptan kendisi soyledi grubu kapatalım mı diye. Baska birisi kaptan olmaya gönüllü olmadi. Ben zaten listede degilim. Tek amacım kalan 4 kiloyu vermek

Kisi kalmadi kaptan kendisi soyledi grubu kapatalım mı diye. Baska birisi kaptan olmaya gönüllü olmadi. Ben zaten listede degilim. Tek amacım kalan 4 kiloyu vermek
Canim ben 13. takima sohbete, destege gelirim, takimada yazdim, kimse cevap yazmadi.
Hos sohbette biriyimdir :) kilolarida veririz, ne dersin?

Merhaba 165 boy 70 kiloyum 7 aylık bebegim var son 3 aydır sütüm kesildi eski kilom olan 60 a dönmek ve sıkılaşmak istiyorum. Spora gidemem evde leslie yapabilirim. Beni de aranıza alır mısınız

Merhaba 165 boy 70 kiloyum 7 aylık bebegim var son 3 aydır sütüm kesildi eski kilom olan 60 a dönmek ve sıkılaşmak istiyorum. Spora gidemem evde leslie yapabilirim. Beni de aranıza alır mısınız
4. Takima gelebilirsiniz,linke tiklamaniz yeterli.

Ben daha önce cuma zayıflama yarışmasında kilo vermiştim ama geri aldım. Nasıl geri dönebilirim, şartları var mı

Ben daha önce cuma zayıflama yarışmasında kilo vermiştim ama geri aldım. Nasıl geri dönebilirim, şartları var mı
Merhaba evet bazı kurallarımız var 1.sayfadan göz atabilirsin linki paylaşıyorum 5. Takıma bekleriz uyarsa :)

Merhaba 38 yaşında 1.70 boyunda 78 kilodayım.hayatımın her döneminde balık etli bir kadındım.max.63 kiloya düştüm.sanırım 29 yaşında filandım sonrasında 3 sene bu durumu korudum.tüp bebek denemelerimde zaman içerisinde kilo aldım ve en çok 84 kiloya çıktım.sonuç çocuk sahibi de olamadım.zaten artık evli de değilim.geçtiğimiz yaz 71 kg kadar düştüm kış boyunca da 83 kiloyu gördüm.en son yaz başı 76 kiloya düşüp son 3 ayda 78 sabitledim.4 gündür bozmadan if yapıyorum.gayet iyi gidiyor sabah tartılmayı planlıyorum.sağlıklı kiloma geri dönüp bunu kalıcı hale getirmek istiyorum.daha önce denemediğim beslenme yöntemi kalmadı.son olarak en sağlıklı sonucu karatay diyetiyle almıştım.hedefim 58.bunun içinde desteğinize ve motivasyonunuza ihtiyacım var.beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacağım.

4. takima bekleriz , linke tiklamaniz yeterli :)

Bende katilmak istitorum ama nasil katilacagimi nasil uapacagımı bilmiyorum.Bende cocukluktan beri hafif kiloluydum.evlenmeden once 65 kkiloydum.ilk sezaryen dogum yaptiktan sonra 85 oldum 2.dogumda 90 oldum 3.sezaryan dogumda 95 oldum.şimdi ise 102 kiloyum bir an once vemek istoyorum bu kiloları nasıl yapacaģımda bana yardımxi olurmusunuz.Boyum 1.60 kilo 102

13. Takıma gel canım

Merhaba bende yarismalara katilmak istiyorum ikinci cocugumdan sonra bir turlu normal kiloma inemedim artik pskolojim bozuldu bana motivasyon olacak birseylere ihtiyacim var kilom en son 83 benide gruolara alirsa iz sevinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…