Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba 165 cm 79 kgyum. 2.doğumum tam 1 sene önceydi. Öncekilerden kalanlar ve şimdiki ile kilo veremiyorum. Duygusal açlıktan sanıyorum. Artık normale dönmek istiyorum. Beni de takıma alırmısınız

Merhaba 165 cm 79 kgyum. 2.doğumum tam 1 sene önceydi. Öncekilerden kalanlar ve şimdiki ile kilo veremiyorum. Duygusal açlıktan sanıyorum. Artık normale dönmek istiyorum. Beni de takıma alırmısınız
4. takima gelebilirsin canim, linke tiklaman yeterli :)

Merhabalar. 24 yaşındayım, boyum 158cm ve kilom 99.9. Bugün tartıldım ve hayatımda ilk kez kilom 3 haneli olacak. Daha önce de kiloluydum ama ilk defa bu kadar kilo aldım. Bu durumu değiştirmeye kararlıyım. Beni de takımınıza alırsanız çok sevinirim.

hoşgeldin canım, 10. takıma bekliyorum.

Merhaba kızlar daha önce 15 gün kadar 9. Takımda kalmıştım. Bazı özel sebeplerden listeye girmeden ayrılmaz zorunda kaldım. Tekrar takımlara dönmek istiyorum. 104 kg mı gördüm. Şu an 98 kg MİM. Boyut 170 cm. Beni alır mısınız

A Ayemzel 9. Takıma gidebilirsin ❤

Merhabalar 14. Takımda ıdım kpss ye hazırlandıgım ıcın ilk cıkmuıltım sukur kazanıp atandım ondan sonra hamıle kaldım o yuzden ikinci kez, cıkmqk, zrpuncda kaldım su an bebegım ıkı aylık kucagıma aldım 14. Takıma donemi istiyordum malesef mesaja kapalı yazıyor tamemen kapandı mı yoksa bu anlık bırsey mı bilgi Verirseniz cok sevinırıö sımdıden tesekkurler

Gecen hafta takım kapandı canım ne zaman acılır belli değil
Diğer takımlara gidebilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…