O zaman şehir dışı bi gezimiz var çarşamba günü gruptayım.13. Takıma gelebilirsin canım
O zaman şehir dışı bi gezimiz var çarşamba günü gruptayım.
4. takima gelebilirsin canim, linke tiklaman yeterli :)Merhaba 165 cm 79 kgyum. 2.doğumum tam 1 sene önceydi. Öncekilerden kalanlar ve şimdiki ile kilo veremiyorum. Duygusal açlıktan sanıyorum. Artık normale dönmek istiyorum. Beni de takıma alırmısınız
Tabii ki, 10. takıma bekliyorum.Merhaba, 69 kg ile aranıza benide alırmısınız
hoşgeldin canım, 10. takıma bekliyorum.Merhabalar. 24 yaşındayım, boyum 158cm ve kilom 99.9. Bugün tartıldım ve hayatımda ilk kez kilom 3 haneli olacak. Daha önce de kiloluydum ama ilk defa bu kadar kilo aldım. Bu durumu değiştirmeye kararlıyım. Beni de takımınıza alırsanız çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, boy 160, kilo 79 beni de aranıza alır mısınız?
Gecen hafta takım kapandı canım ne zaman acılır belli değilMerhabalar 14. Takımda ıdım kpss ye hazırlandıgım ıcın ilk cıkmuıltım sukur kazanıp atandım ondan sonra hamıle kaldım o yuzden ikinci kez, cıkmqk, zrpuncda kaldım su an bebegım ıkı aylık kucagıma aldım 14. Takıma donemi istiyordum malesef mesaja kapalı yazıyor tamemen kapandı mı yoksa bu anlık bırsey mı bilgi Verirseniz cok sevinırıö sımdıden tesekkurler
Tesekkur ederim ben mi gitmeliyim yoksa biri mı yonlendırmeli acabaGecen hafta takım kapandı canım ne zaman acılır belli değil
Diğer takımlara gidebilirsin
Ihtiyacı olan takım cagıracaktırTesekkur ederim ben mi gitmeliyim yoksa biri mı yonlendırmeli acaba
Tamsm tesekkur ederim ınsallah hemrn donerler yuruyus bandı bile aldımIhtiyacı olan takım cagıracaktır
Sen kendi istediğin takıma da yazabilirsin. 14. Takımda listedekiler bizim takıma geldi ama bizim listede yer kalmadı.Tamsm tesekkur ederim ınsallah hemrn donerler yuruyus bandı bile aldım