- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
Hangi takımda bosluk var nerden bilebilirdim burdan görüp dönerler mıSen kendi istediğin takıma da yazabilirsin. 14. Takımda listedekiler bizim takıma geldi ama bizim listede yer kalmadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi takımda bosluk var nerden bilebilirdim burdan görüp dönerler mıSen kendi istediğin takıma da yazabilirsin. 14. Takımda listedekiler bizim takıma geldi ama bizim listede yer kalmadı.
Dönen olur illaki canım. Sen takımlara da boş yer var mı katılabilir miyim diye sorabilirsin.Hangi takımda bosluk var nerden bilebilirdim burdan görüp dönerler mı
9.takima gelebilirsin cnmHangi takımda bosluk var nerden bilebilirdim burdan görüp dönerler mı
Tamam, cok tesekkur ederim9.takima gelebilirsin cnm
Cok sagol yardımcı oldunuz ıcınDönen olur illaki canım. Sen takımlara da boş yer var mı katılabilir miyim diye sorabilirsin.
4. takima gelebilirsin canim, linke tiklaman yeterli :)Merhaba ,
Bende katılmak istiyorum arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
4. takima gelebilirsin canim , linke tiklaman yeterli :)Beni de alın :)) 161 boy 58,6 kilo
Çok saol4. takima gelebilirsin canim , linke tiklaman yeterli :)
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
Canim bu hafta asiri kosturdum, kosturuyorum, burada cadilar bayrami geldi, cok sasali kutlaniyor, bende sinif annesiyim oglumun okulunda, 2 oglumunda ayni gun kostum gecisleri ve farkli saatlerde partileri olacak okulda:) Bakalim sag salim cikabilecek miyiz :) Nasil oldun canim, iyi misin...www.kadinlarkulubu.com
9. Takıma gel canımBen de katilmak istiyorum
9.takima gelebilirsin cnmBende katılmak istiyorum benide alın araniza. 1.63 boy 74 kilo
Hemen geliyorum . Tskler9.takima gelebilirsin cnm
3. Takıma bekleriz canımMerhabalar,
25 Ocak 2018 yılında KK'da ilk defa aranıza katılmıştım, 106,5 kilo ile şu anda 75 kiloyum. Şükürler olsun ki yaklaşık 2 senelik uğraşım sonucunda ilk hedefime ulaştım. Şimdi ikinci hedefim olan 65 için kendime 4 ay verdim bakalım inşallah istediğimi elde ederim. Bu süreçte motivasyon almaya ve dağıtmaya ihtiyacım olacak
Sürekli aktif olan takım var mıdır? Varsa benim için yeri var mıdır?
Merhaba. Ben de bir gruba katılmak istiyorum.