Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de katilmak istiyorum.Abur cuburu cok seviyorum.Tatliya hic dayanamiyorum.162 cm boyunda 82 kiloyum.🙄
4. takima bekleriz, linke tiklamaniz yeterli.

ben de katilmak istiyoruuum👯
4. takima bekleriz, linke tiklamaniz yeterli.

Az once keskek yedim 😠😠 su gece yemelerine bi dur demem gerekk 😬😡 tatildeyim bahanesine siginiyorum 😱😵 evime 8 eylulde gidicem,sonra buraya gelmeyi umuyorum 💪

18 gun sonra oglumun sunnet dugunu var ve cok saglam diyet yapiyorum 1 ayda 5 kilo gitti 18 gundede 4 kilo en az gitmesini istiyorum daha hizli kilo verebilmem icin tavsiyelerinize ihtiyacim var
Bende sizin gibiyim 14 eylül sünnet düğünü ve ben 20 haziran da başladım 12 kilo gitti ama 4 kilo daha vermem lazim

Merhabalar boyum 168 cm ve 98 kiloyum. 1 oğlum var hamilelik kilolarimi sürekli olarak verip tekrar geri aldım ve şimdi ikinci cocugu dusunmeye başladığım için zayiflamam gerekiyor. Aranıza katılmak istiyorum

Merhabalar boyum 168 cm ve 98 kiloyum. 1 oğlum var hamilelik kilolarimi sürekli olarak verip tekrar geri aldım ve şimdi ikinci cocugu dusunmeye başladığım için zayiflamam gerekiyor. Aranıza katılmak istiyorum
Merhaba Meltem, 4. takima gelebilirsin

Asagidaki linke tiklayip takima kendini tanitabilirsin

Merhaba lar bende kilolarimdan muzdaribim. Diyet listerine pek uyamiyorum ama kendimce ogunlerimi azaltarak diyet yapmaya çalışacağım. Zayiflama takımlarına girerek motive olacagima inanıyorum. Yardimlarinizi bekliyorum

Merhaba lar bende kilolarimdan muzdaribim. Diyet listerine pek uyamiyorum ama kendimce ogunlerimi azaltarak diyet yapmaya çalışacağım. Zayiflama takımlarına girerek motive olacagima inanıyorum. Yardimlarinizi bekliyorum
Kararli ve azimliysen 9.takima gel cnm :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X