- 26 Ağustos 2019
- 10
- 47
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4. takima bekleriz, linke tiklamaniz yeterli.Ben de katilmak istiyorum.Abur cuburu cok seviyorum.Tatliya hic dayanamiyorum.162 cm boyunda 82 kiloyum.
4. takima bekleriz, linke tiklamaniz yeterli.ben de katilmak istiyoruuum
Bende sizin gibiyim 14 eylül sünnet düğünü ve ben 20 haziran da başladım 12 kilo gitti ama 4 kilo daha vermem lazim18 gun sonra oglumun sunnet dugunu var ve cok saglam diyet yapiyorum 1 ayda 5 kilo gitti 18 gundede 4 kilo en az gitmesini istiyorum daha hizli kilo verebilmem icin tavsiyelerinize ihtiyacim var
Merhaba Meltem, 4. takima gelebilirsinMerhabalar boyum 168 cm ve 98 kiloyum. 1 oğlum var hamilelik kilolarimi sürekli olarak verip tekrar geri aldım ve şimdi ikinci cocugu dusunmeye başladığım için zayiflamam gerekiyor. Aranıza katılmak istiyorum
3. Takıma bekliyorumSlm uzun bi aradan sonra tekrar denemek istiyorum.
Hemen geliyorum3. Takıma bekliyorum
13. takıma gelebilirsinizBen de kilo vermek istiyorum. Son bir yıl 6 kilo aldım ve bu kiloyu vermem lazım.
Merhaba ben de katılmak istiyorum.
Nasıl gelicem13. Takıma bekliyorum canım seni
Asagidaki linke tiklayip takima kendini tanitabilirsinNasıl gelicem
Kararli ve azimliysen 9.takima gel cnm :)Merhaba lar bende kilolarimdan muzdaribim. Diyet listerine pek uyamiyorum ama kendimce ogunlerimi azaltarak diyet yapmaya çalışacağım. Zayiflama takımlarına girerek motive olacagima inanıyorum. Yardimlarinizi bekliyorum