13. takıma bekliyoruz canım.bende yarışmak istiyorum eğer mimkünse
yarışların motiveyi arttırdığına inanıyorum bana da bir şans verirseniz çok sevinirim
yaş 33
boy 1.55
kilo: 66
hedef kilo 58
değerlendirmnizi rica ederim
slm arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum sitede yeniyimm biraz kullanmakta sorun yaşaya bilirimm..
boyumm1.57
kilom 98
cocukluğumdan buyana kiloludumm 2 cocuk annesiyimm.yardımm bekliyorumm...okuyan olurmu acaba yazdıklarımı onuda bilmiyorummm...
mrb bende katılmak istiyorum ama nasıl olaccak bana yardımcı olursanız sewiniri
boy::1,64
kilo::68
hedefim 54-55 kilo olmak
Merhaba
ben de şiddetle gruplarınızdan birine katılmak istiyorum.
Aslında ben hep normal kilomda idim 55-57 arası. Ta ki 2008 de geçirdiğim bir ameliyat sonrası 1 ay yatakta kalana kadar o zaman 15 kilo kadar aldım. Arkasından o kiloları veremeden hamile kalldım bir 15 kiloda hamilelikten kaldı toplamda 30 kilo fazlam var. Kendimi aynaya baktığımda tanıyamaz oldum. Sizlerle ve motivasyonla bu kiloları vereceğimi ve gardropumda bekleyen 38 beden kıyafetlerime gireceğime inanıyorum.
boy:162
kilo:87
kendime uygun bir grubun liderinden yanıt bekliyorum.
Teşekkürler
sevgiler
13. takıma bekliyoruz canım.:79:Selamm kızlarr bu grup olayını yeni görüdm ben de katılmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
boyum 1.74
kilom : 73
hedefim de : 60
8.takıma bekliyoruz canım...merhabalar..
ben 23 yaşında,169 cm ve 71 kiloyum..1 oğlum var 2. çocuğu düşünüyorum ve acilen kilo vermek istiyorum..68-65 e düşebilirsem inş.
en azimli takıma alınmayı bekliyorum teşekkürler..
8.takıma bekliyoruz canım...
8.takıma glebilirsin canımarkadaslar benide aranıza alırmısınız 98 kiloyumm zayıflamak istiyorumm....
slm arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum sitede yeniyimm biraz kullanmakta sorun yaşaya bilirimm..
boyumm1.57
kilom 98
cocukluğumdan buyana kiloludumm 2 cocuk annesiyimm.yardımm bekliyorumm...okuyan olurmu acaba yazdıklarımı onuda bilmiyorummm...
1. takıma gelebilirsin canım...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38551-1-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-1990.html
13. takıma gelebilirsin canım.Merhaba, 100 kiloyum ve eylüle kadar kilo vermem lazım, beni de alırsanız sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?