daha olumlu bi cevap almadıkki.yazalım.dimi..:)
Üye olmadığı için kapanmış üye olunca açılır sanır canım bilemedim ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha olumlu bi cevap almadıkki.yazalım.dimi..:)
geldimm
kızlar toplaşın bakalım..6. takım açılır yakın zamanda inşallah..ben hemen hızlandırma operasyonu yapıyorum izninizle
Oy teşekkür ederiz efendimm :)
beklee çok acelecisin
:):)
Kararlıyım diyelim
Doğru şekilde ilerlemek istiyorum zamanda daralıyor nerden başlasam bilemiyorum.Haydi hayırlısı.
tatlım cevap bekliyorum olmadı 2. takımdan devam ettiririm sizleri yanii özetle takımsız kalmazsınız şekercikler
ayy olmaz 6. takım açılmazsa bizim takımda onlar... kimselere vermem ben kızlarımı...
bende evlenmeden önce 60 kiloydum evlenip hamile kaldıktan sonra 69 oldum doğum yaptım 66 oldum sonra 3 ay sonra tekrar hamile kalmışım e haliyle çok kilo aldım daha birini veremezken ikinci kez kilo alma dönemim gelmişti sonra 76 olmuşum hiç farketmeden neyse 2. doğumdan 3-4 ay sonra kilolar almış başını gidiyo 79 olmuşum biraz azimle 76 oldum yine ama eski kilolarıma dönmek istiyorum yarışmalara katılmak isti,yorum dahada hırslanmam lazım eşim beni eskisi gibi görsün istiyorum hep streslerdeyim moralim çok bozuk şuan 70-79 arasındakiler zayıflıyordAYIM AMA DEDİĞİM GİBİ YARIŞMALAR DAHADA kızıştırsın istiyorum hırs yaptım şimdi bile e varmı boş yeriniz banada
:):)
Kararlıyım diyelim
Doğru şekilde ilerlemek istiyorum zamanda daralıyor nerden başlasam bilemiyorum.Haydi hayırlısı.
tatlım cevap bekliyorum olmadı 2. takımdan devam ettiririm sizleri yanii özetle takımsız kalmazsınız şekercikler
Selam bende yarışmaya katılmak istiyordum
94 kiloyum
diyetisyene gidiyorum
hedefim 75
bende katilabilirmiyim ,su anda 66.5um 59olmak istiyorum temmuzun onuna kadar:84:
Selam arkadaşlar.
28 yaşıda 1,68 boyundayım. 4,5 ay önce sezaryanla doğum yaptım. Kilom malesef 78. Bu zamana kadar 60 kilodan yukarı çıkmamıştım hiç. Doğuma 78 kiloyla girdim. Sonra 72 ye kadar düştüm. Ama şimdi yine 78 kiloyum. Hiçbir kıyafetimi giyemiyorum. Çok uğraşmama ramen kızımda emmeyi bıraktı zaten. Evde kendim birşeyler yapmayı denedim ama pek başarılı olamadım. Bir grupla beraber olursa daha kolay kilo verebileceğimi düşünüyorum. Beni de aranıza alırsanız sevinirim...
Herkese merhaba.Ben 19 yaşındayım.Kilom 80 Boyumda 1.69.Neredeyse 5 senedir kiloluyum.Doğuştan böyle değilim ne olduysa liseye başladığımda oldu düzensiz beslenmeler aktivite eksikliği dengesizliği felan öyle şeylerden ipin ucun fazlasıyla kaçırdım son 2 senedir felanda her pazartesi rejim yapmaya karar verip devam ettiremeyenlerdenim.Bu siteyi de keşfedeli 1,5-2 sene olmuştur sanırsam.Ama bir türlü takip edemem diye yazmıyordum okuldan dolayı.Artık takip etmeme nedenim kalmadı.Metabolizmam gayet yerinde hızlı çalışıyo o yüzden kilo vermekte zorlanmıyorum açıkcası sırf tembellikten pasiflikten alıyorum kiloları ama veremiyorum.Grup desteğiyle verebileceğimi düşünüyorum.Benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum bir kardeşiniz veya arkadaşınız olarak...
yukardaki 2. ayın 4ünde yazmışım ve takımda değilim şuan yeni bir takıma girmek istiyorum alışmıştım çünkü yarışmaya ama iki defa üst üste ev taşıyınca olan oldu ve şuan tekrar bir takımda olmak istiyorum şuan 69.4 kiloyum bilmiyorum aldımmı verdimmi
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2877.htmlMerhaba arkadaşlar
83 kiloyum ve rahatsızlıklarımdan ötürü mutlaka kilo vermem lazım, doktorum 10 kilo şart dedi ben de sizleri buldum, Ramazan bayramına kadar 10 kilo vermem lazım, sonrasında da ameliyatım var, kaçış yolum yok yani, desteklerinizle daha kolay vereceğime inanıyorum, 2 kızım var ,, öğrretmenim ve de balık etliyim