13. takıma gelebilirsin canım.
Koşarak geliyorum canım, sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13. takıma gelebilirsin canım.
MduyguM
Canım 9. Takıma gelebilirsin...
arkadaşlar 1.60 boyunda 97 kiloyum çok acil zayıflamam lazım...6-7 ay sonra nişanlanıcam.her yıl düzenli kilo alıyorum. dikkat ediyorum, zayıflıyorum tekrar geri alıyorum .artık bu duruma gerçek anlamda dur demenin vakti geldi.sanırım yeni yöntemlere ihtiyacım var sizden gelicek yararlı bilgilerle bu kilolardan kurtulurum inşallah....grup çağrılarınızı bekliyorum
13. takıma bekliyoruz.Selamlar uzun zamandır takip ediyorum siteyi, fakat pek fırsat bulup yazılar yazamadım. 30 yaşındayım, iki kızım var Allah bağışlarsa. Aslında kızlarımın hamileliklerinde birinde 30 kilo diğerinde 26 kilo aldım ve hemen verdim. Kan rahatsızlığım var ve bu rahatsızlıktan dolayı tedavi gördüm , malesefki 6 ay gibi bir sürede 14 kilo aldım.
Fotoğrafçılık yapıyorum, dolayısıyla oturarak çalışıyorum ( gerce yaz geliyor dış çekimler, gelin damatlar derken baya koştururum:))
Motivasyona çok ihtiyacım var 60 kiloya inmem lazım, kıyafetlerim olmuyor 46 beden etek bile dar geliyor .
Bende dün akşam karar verdim ve artık diyetteyim , sabah kalktım sporumu yaptım, hafif kahvaltıyla e hadi bismillah dedim.
Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar
13. takıma bekliyoruz.
13. takıma bekliyoruz.
1. takım hazır bekliyor canımbenide alın aranıza yaaa bir an önce vermemlazım şu kiloları
bizim ihtiyacımız çok acil olmadığı için, yeni katılmak isteyenleri sizin takıma yönlendirebilirim canım
çok sağol canım yaa....
yine kaçıracaktım sen olmasan...uyuyakalmışım...
yeni arkadaşlara çok ihtiyacım var da...
evet nazcım 1. takıma bekleriz canım...
teşekkür ederim canım...bizim ihtiyacımız çok acil olmadığı için, yeni katılmak isteyenleri sizin takıma yönlendirebilirim canım
benide benide boş yer varsa
gitsin kilolar
teşekkür ederim canım...
çok seviyom ben seni...
bizim ihtiyacımız çok acil olmadığı için, yeni katılmak isteyenleri sizin takıma yönlendirebilirim canım