Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1. takıma bekliyoruz canım.:79:bende katılmak istiyorum bu yarışa, yardımcı olurmusunuz?
1. takıma bekliyoruz canım.aranıza katılmak istiyorum, banada yardımcı olacak birisi var mı acaba ???????
rica ederim canımneyneysecim teşekkür ederim canım ilgin için...
sen olmasan ben öyle bekliyo olacaktım...
bizim takım doldu şimdilik...telrar teşekkür ederim
bende katılmak istiyorum kızlar bu cuma yarışmasına
uygunsa münasip bir yere kaydımı yapabilirmisiniz
arkadaşlar 1.60 boyunda 97 kiloyum çok acil zayıflamam lazım...6-7 ay sonra nişanlanıcam.her yıl düzenli kilo alıyorum. dikkat ediyorum, zayıflıyorum tekrar geri alıyorum .artık bu duruma gerçek anlamda dur demenin vakti geldi.sanırım yeni yöntemlere ihtiyacım var sizden gelicek yararlı bilgilerle bu kilolardan kurtulurum inşallah....grup çağrılarınızı bekliyorum
sen de gel canım 1. takıma...selam arkadaslar bende 72 kilo ile baslayip kendi cabalarimla iki haftada 5 kilo verdim,
vermem gereken bi 13 kilo daha var ama suan takildim kaldim ..
morale ve destege ve birilerinin beni durtmesine ihtiyacim var .. amacim 2 ayda fazlaliklarimdan kurtulmak
hangi takim beni kabul eder acaba ?
merhaba.Nisan ayindan bu yana zayiflamaya calisiyorum.5 kilo verdim.su an 81.5 kiloyum hedefim 65 olmak.9 aylik bir kizim var.Dogumda aldigim kilolari vermeye calisiyorum.Yarismanin beni gayrete getirecegine inaniyorum.hangi yarismaya katilabilirim
ben deee ben de zayıflamak istiyorum 1,64 boyundayım ve 65 kiloyum yaklasık iki aydan bu yana 6 kilo verdim tek başıma. vermek istediğim 8 kilo daha var benide aranıza alır mısınız??
8.takıma bekleriz canımmerhaba geçen sene 7. takımda 23 kilo verdim. 72 olmuştum şimdi 84e fırladım bir yılda. çabuk kilo veririm çabuk da alırım
azimliyimdir. kafaya taktım kısa sürede çok kilo ericem. paylaşımım da boldur. kilo vermeye yeni başladığım için ilk başta çok lkilo kaybedeceğime inanıyorum.
güzel paylaşımları olan bol muhabbetlli birgrup varsa girmek isterim.
not: boyum 172