• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar 1.60 boyunda 97 kiloyum çok acil zayıflamam lazım...6-7 ay sonra nişanlanıcam.her yıl düzenli kilo alıyorum. dikkat ediyorum, zayıflıyorum tekrar geri alıyorum .artık bu duruma gerçek anlamda dur demenin vakti geldi.sanırım yeni yöntemlere ihtiyacım var sizden gelicek yararlı bilgilerle bu kilolardan kurtulurum inşallah....grup çağrılarınızı bekliyorum :59:

kizlar bu arkadasimizi gunler once takimimiza davet etmistim..ama hala ne ugradi nede bir sekilde kendinden haber alabildik..oyuzden biz davetimizi geri cekiyoruz:42:

selam arkadaslar bende 72 kilo ile baslayip kendi cabalarimla iki haftada 5 kilo verdim,
vermem gereken bi 13 kilo daha var ama suan takildim kaldim ..
morale ve destege ve birilerinin beni durtmesine ihtiyacim var .. amacim 2 ayda fazlaliklarimdan kurtulmak
hangi takim beni kabul eder acaba ?

Son düzenleme:
selam arkadaslar bende 72 kilo ile baslayip kendi cabalarimla iki haftada 5 kilo verdim,
vermem gereken bi 13 kilo daha var ama suan takildim kaldim ..
morale ve destege ve birilerinin beni durtmesine ihtiyacim var .. amacim 2 ayda fazlaliklarimdan kurtulmak
hangi takim beni kabul eder acaba ?
sen de gel canım 1. takıma...

merhaba.Nisan ayindan bu yana zayiflamaya calisiyorum.5 kilo verdim.su an 81.5 kiloyum hedefim 65 olmak.9 aylik bir kizim var.Dogumda aldigim kilolari vermeye calisiyorum.Yarismanin beni gayrete getirecegine inaniyorum.hangi yarismaya katilabilirim

paylaşımım çok olur diyorsan 7. takıma bekleriz:3:

merhaba geçen sene 7. takımda 23 kilo verdim. 72 olmuştum şimdi 84e fırladım bir yılda. çabuk kilo veririm çabuk da alırım :27:
azimliyimdir. kafaya taktım kısa sürede çok kilo ericem. paylaşımım da boldur. kilo vermeye yeni başladığım için ilk başta çok lkilo kaybedeceğime inanıyorum.
güzel paylaşımları olan bol muhabbetlli birgrup varsa girmek isterim.
not: boyum 172

Son düzenleme:
merhaba geçen sene 7. takımda 23 kilo verdim. 72 olmuştum şimdi 84e fırladım bir yılda. çabuk kilo veririm çabuk da alırım :27:
azimliyimdir. kafaya taktım kısa sürede çok kilo ericem. paylaşımım da boldur. kilo vermeye yeni başladığım için ilk başta çok lkilo kaybedeceğime inanıyorum.
güzel paylaşımları olan bol muhabbetlli birgrup varsa girmek isterim.
not: boyum 172
8.takıma bekleriz canım

merhaba..yeni üyeyim..geçen sene mart ayında 82 ile başladım..eylülde 71 dim..sonra diyetten koptum..ara ara yapıp verdim.geri aldım..bugün tartılmadım ama evvelki gün 77.6 idim.boyum 1.56,yaşım 40..üç çocuklu çalışan bir anneyim..beni kabul edebilecek bir yarış var mı acaba..bu arada söylemeyi unuttum..temmuzun birine kadaren az 5 kilo vermek istiyorum.. son hedefim eylüle kadar 60 kilo olmak.teşekkürler..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back