• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben 20 yaşındayım. Boyum 1.70 ve 75 kiloyum... 2 senede tam 20 kilo aldım. Stres ve üzüntü beni bu hale getirdi. 1 senedir uğraşmama rağmen hiçbir şekilde veremedim aksine daha fazla aldım... Arkadaş ortamımdaki tüm kızlar benden zayıf olduğu için beni destekleyebilecek bir arkadaşım yok malesef. Siteye daha yeni üye oldum ve bu yarışmanın bana büyük ölçüde yardımcı olacağını düşünüyorum. Umarım benimde bir gurubum olur. Şimdiden teşekkür ediyorum...:77:

arkadaşlar diger topiktede okumuştursunuz inşallah.kapanan diyet guruplarından 6.gurubu açmak istiyorum.desteginiz olursa ti..ielimden geldigince çabuk ögrenmeye çalışırım..bana yardım etmek isteyen sevgili kaptanlarımızdan bi cevap bekliyorum:34:

Merhaba Hanımlar,

Çizelgemde anlaşıldığı gibi 5 ay sonra düğünüm var.Ve ben şişko bir gelin olmak istemiyorum.Kilom düzenleyici amaçlı kullandığım o ilaçlardan öncesine kadar beni rahatsız etmiyordu.Ama bir hata yaptım ve ilaç kullandım.Aslında doktor tavsiyesi üzerine ama başka bir doktora göre kullanmama hiç gerek yokmuş.Bunu duyduğum anda ilacı bırakdım.Geriye bana kilolar kaldı.Aslında dikkat de ediyorum ama benim ihtiyacım olan hırslanmamı sağlıcak olan takım arkadaşları,ve doğrularımı yanlışlarımı görmek istiyorum.Diyetisyene gidicek ne zamanım nede malum hazırlaklardan dolayı maddi gücüm var.Önce kendimi denemeli sonrasında son çare olarak diyetisyeni düşünmeliyim.Ki şu da var burdaki birkaç takımdaki paylaşımları okudum diyetisyenden daha çok işe yarıyacağını düşünüyorum.İşimden dolayı tüm gün KK dayım ve paylaşım yapmak,paylaşımlara yorumda bulunmak zor olmasa gerek.Azimlenmek ve azimlendirmek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Dipnot:Tartıya çıkmaya korktuğum için kilomdan emin değilim :74:

Selam.:80:Bende yarışmaya katılmak istiyorum.73 - 74 kilo falanım şuan.Diyetime yarın başlayacağım.Dolayısıyla yarın daha net bilgiler verebilirim.İsveç diyeti yapmayı düşünüyorum bu arada.:12:Sevgiler.:16:

İsveç mi yapacaksın canım ben yapmışdım zor oluyor ama işe yaradığı kesin.Takım ruhuna ihtiyacımız var tek başına olmuyor olmuyor olmuyor :4:

İsveç mi yapacaksın canım ben yapmışdım zor oluyor ama işe yaradığı kesin.Takım ruhuna ihtiyacımız var tek başına olmuyor olmuyor olmuyor :4:

Evet canım başladım bugün.1.Takımla deneme sürecine girdim.Boş yer yok.Performansıma göre takıma alınıp alınmayacağıma karar verecekler.:31: Vallahi takım olayı çok güzel.İnşallah sende bir takımla çalışmaya başlarsın hih:16:

arkadaşlar diger topiktede okumuştursunuz inşallah.kapanan diyet guruplarından 6.gurubu açmak istiyorum.desteginiz olursa ti..ielimden geldigince çabuk ögrenmeye çalışırım..bana yardım etmek isteyen sevgili kaptanlarımızdan bi cevap bekliyorum:34:

6. gruba adaylığımı koyuyorum :) Nasıl açılıyor bilmiyorum ama aday olmak beni mutlu edicekdir.Yardıma ihtiyacım var yoksa şişko bir gelin olacağım :( Çizelgende gerçekden azimlendirici maşallah.

Evet canım başladım bugün.1.Takımla deneme sürecine girdim.Boş yer yok.Performansıma göre takıma alınıp alınmayacağıma karar verecekler.:31: Vallahi takım olayı çok güzel.İnşallah sende bir takımla çalışmaya başlarsın hih:16:

Ay inşallah inşallah.Takımsız olmucak gibi zaten.Şöyle bir yorumları okudum paylaşımlar filan süper.Her hafta olmasıda ayrı bir azimlendirir insanı tabi.İnşallah bende girebilirim.

6. gruba adaylığımı koyuyorum :) Nasıl açılıyor bilmiyorum ama aday olmak beni mutlu edicekdir.Yardıma ihtiyacım var yoksa şişko bir gelin olacağım :( Çizelgende gerçekden azimlendirici maşallah.

inşallah canım...kapanan bi takım olsunda farketmez hangisi olursa..artık..açılırsa beklerim tabi...:34:

inşallah canım...kapanan bi takım olsunda farketmez hangisi olursa..artık..açılırsa beklerim tabi...:34:

6. takıma baktım evet kapatmışlar:( Üzüldüm valla aktif hale getirmek için ne yapabiliriz acaba?Kaptanlık bana göre değil ama aday adayı olmakdan mutluluk duyarım.Kaptanlık çizelgene bakılırsa tam sana göre arkadaşım.Bilgilerinden faydalanabiliriz inşallah.

Benim gerçekden yardıma ihityacım var hanımlar.Hafta sonu Plates indirdim,birde leslie yürüyüş indirdim.Dışarıda pek yürüme alanım yok parkata yürüyorum geçen haftadan beri ama millet oturmuş koca koca adamlar önlerinden geçip yürümek hoşuam gitmiyor sanki beni izliyorlar gibi geliyor.Birde çekirdek çitliyorlar dersin film izliyorlar.Spor salonunu düşündüm ama işim çıkış olarak erken olsada finansçı olunca çoğunlukla kalmak zorunda kalıyorum.Zamanım yok spora yazılmaya anlıyacağınız.Bende evde yapmaya karar verdim hoşumada gitti bayada bir ter attım.Bir tek ebrunun kalça platesini bulamadım onuda bulunca tam olcak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back