- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.132
- 223
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam.:80:Bende yarışmaya katılmak istiyorum.73 - 74 kilo falanım şuan.Diyetime yarın başlayacağım.Dolayısıyla yarın daha net bilgiler verebilirim.İsveç diyeti yapmayı düşünüyorum bu arada.Sevgiler.
İsveç mi yapacaksın canım ben yapmışdım zor oluyor ama işe yaradığı kesin.Takım ruhuna ihtiyacımız var tek başına olmuyor olmuyor olmuyor
arkadaşlar diger topiktede okumuştursunuz inşallah.kapanan diyet guruplarından 6.gurubu açmak istiyorum.desteginiz olursa ti..ielimden geldigince çabuk ögrenmeye çalışırım..bana yardım etmek isteyen sevgili kaptanlarımızdan bi cevap bekliyorum
Evet canım başladım bugün.1.Takımla deneme sürecine girdim.Boş yer yok.Performansıma göre takıma alınıp alınmayacağıma karar verecekler. Vallahi takım olayı çok güzel.İnşallah sende bir takımla çalışmaya başlarsın hih
Ay inşallah inşallah.Takımsız olmucak gibi zaten.Şöyle bir yorumları okudum paylaşımlar filan süper.Her hafta olmasıda ayrı bir azimlendirir insanı tabi.İnşallah bende girebilirim.
6. gruba adaylığımı koyuyorum :) Nasıl açılıyor bilmiyorum ama aday olmak beni mutlu edicekdir.Yardıma ihtiyacım var yoksa şişko bir gelin olacağım Çizelgende gerçekden azimlendirici maşallah.
inşallah canım...kapanan bi takım olsunda farketmez hangisi olursa..artık..açılırsa beklerim tabi...
Evet canım kesinlikle çok güzel bişey
6. takımdan direk yazmaya başlasak cezamı alırız ki kimse oraya yazmıyor.Bu kadar azimli üyeler var takım yok şansımıza
geldimm
kızlar toplaşın bakalım..6. takım açılır yakın zamanda inşallah..ben hemen hızlandırma operasyonu yapıyorum izninizle