• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba

ben de şiddetle gruplarınızdan birine katılmak istiyorum.
Aslında ben hep normal kilomda idim 55-57 arası. Ta ki 2008 de geçirdiğim bir ameliyat sonrası 1 ay yatakta kalana kadar o zaman 15 kilo kadar aldım. Arkasından o kiloları veremeden hamile kalldım bir 15 kiloda hamilelikten kaldı toplamda 30 kilo fazlam var. Kendimi aynaya baktığımda tanıyamaz oldum. Sizlerle ve motivasyonla bu kiloları vereceğimi ve gardropumda bekleyen 38 beden kıyafetlerime gireceğime inanıyorum.

boy:162
kilo:87

kendime uygun bir grubun liderinden yanıt bekliyorum.
Teşekkürler
sevgiler

Merhaba

ben de şiddetle gruplarınızdan birine katılmak istiyorum.
Aslında ben hep normal kilomda idim 55-57 arası. Ta ki 2008 de geçirdiğim bir ameliyat sonrası 1 ay yatakta kalana kadar o zaman 15 kilo kadar aldım. Arkasından o kiloları veremeden hamile kalldım bir 15 kiloda hamilelikten kaldı toplamda 30 kilo fazlam var. Kendimi aynaya baktığımda tanıyamaz oldum. Sizlerle ve motivasyonla bu kiloları vereceğimi ve gardropumda bekleyen 38 beden kıyafetlerime gireceğime inanıyorum.

boy:162
kilo:87

kendime uygun bir grubun liderinden yanıt bekliyorum.
Teşekkürler
sevgiler

2. takıma buyur şekercim:71:

slm arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum sitede yeniyimm biraz kullanmakta sorun yaşaya bilirimm..
boyumm1.57
kilom 98
cocukluğumdan buyana kiloludumm 2 cocuk annesiyimm.yardımm bekliyorumm...okuyan olurmu acaba yazdıklarımı onuda bilmiyorummm...

sıska ben seni daha önceden 1. takıma çağırmıştım zaten...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back