mrb. sitenin yeni üyelerindenim.
ben diyet yolculuğuna 62 kilo ile başlayıp 83 kiloyla bitiren talihsizlik ve hatalarla dolu bir diyet geçmişi olan, 17-18 yaşlarında başladığı bu yolcuğu 29 yaşında hala bitirememiş biriyim
dönem dönem sağlıklı diyetlerle dönem dönem sağlıksız ve şok diyetlerle kilolar verdim aldım .. bazen çok iradeli bazense tamamen iradesiz bir şekilde diyetler yaptım. düşebildiğim en ii kilo 65 ti o günleri çok özlüyorum ... yaz geldi denize gideceğim diye bile 72 den 66 ya düştüğüm zamanlar oldu fakat bunu düğünüm için başaramadım
42 benden gelinlik giyerek 2 ay önce evlendim. evlendikten sonra ilk başta artık düzenli besleneceğim dedim ve kilo vermeye başladım ama sonra eşimle beraber abur cubrular keyif atıştırmaları
kilo aldım şimdi 42 bedende sıkıyor. baskül korkumuyendim ve bugün tartıldım 76.5 kg geldim. ve önce 13 günlük bi isveç diyeti yapacağım :d daha önce 10 günde 6 kilo vermiştim ama şimdi ne olur bilmiyorum. sonrada diyetisyen ve spor eşliğinde bu sefer 55 60 kiloya kadar düşeceğim . İNŞALLAHHHHH... bu aradada motivasyon için 70-79 kilo grubuna girdim az önce şimdide yarışmalara da katılmak istiyorum
e uygun bir grup olursa seve seve katılacağım...