nihayet yaz geldi ve 36 bedenlik hatunlar en rahat en şık kıyafetleriyle gözümün önünde salınıyorlar bense şu anda hiç olmadığım kadar kiloluyum.carrefour dan gittim tartı aldım 85 çıksam razıydım bir de ne göreyim. ''''88 ,9''''' ağlamamak elimde değil.ve muhteşem yakışıklı bir erkek arkadaşım var sırf onun için zayıflamak istiyorum ve de güzel kıyafetler giyebilmek için.şunu da anladım ki istanbulda özellikle insanlar ne giydiğinize göre değerlendiriyolar sizleri ve kilolar asla ve asla hoş karşılanmıyor,pis boğazlı görülüyorsunuz ben zayıflıcam arkadaşlar.kuzenimin bi lahana kürü var onu uygulamaya çalışcam bakalım.hedefim ilk aşamada 75,sonrasında 65 ve en son 55 kilolar.bugün başladım diyetime ve sadece ayran içtim.
bu arada metabolizma üzerine çalışan doktorlardan birinden öğrendiğim kadarıyla protein ağırlıklı besleneceğimiz gibi yemekte ilk lokmamız da protein olacakmış.bilginize
beni takımına alanlar pişman olmayacaklar :)
boyum 167 cm kilom 88.9 yaşım 31,hiç doğum yapmadım.
saygılarımla
13 . takıma bekleriz canım..hepimizin amacı sağlıklı bir şekilde istediğimiz kiloya inebilmek..ve bunun içinde takım çalışmasının ne kadar kıymetli ve destekleyici olduğunu burda bir kere daha gördük..senide aramızda görmek isteriz..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/138629-13-tak305m-cuma-zay305flama-yar305351mas305.html
Son düzenleme: