Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi sorum olacak neyneyse sana..hatta iki soru kaptanlar nasıl eleman belirliyo takıma..sen gel sen gel yoluyla mı. bende istiyoum bi takıma girmeyi. naapmam lazım..kilo çizelgesi yapıyoum hergün eklemeye çalışıyoum gerildim stres oldum bi yerde denk geldim okudum 50 mesaj civarı olmazsa mesaj sayın o zaman çizelge yapamıyomuşsıun..neden belirtilmiyo bunnarda biz binlerce kez uğraşıyoruz..8. takıma bekleriz.
bi sorum olacak neyneyse sana..hatta iki soru kaptanlar nasıl eleman belirliyo takıma..sen gel sen gel yoluyla mı. bende istiyoum bi takıma girmeyi. naapmam lazım..kilo çizelgesi yapıyoum hergün eklemeye çalışıyoum gerildim stres oldum bi yerde denk geldim okudum 50 mesaj civarı olmazsa mesaj sayın o zaman çizelge yapamıyomuşsıun..neden belirtilmiyo bunnarda biz binlerce kez uğraşıyoruz..
merhaba bende şuan diyet yapanlardanım ama bir gurupla bu işi götürmek daha eğlenceli olabilir diye düşündüm.ben çocukluğumda inanılmaz zayıf bir çocuktum .okul çantamı bile taşıyamayan 3 yaşındayken rüzgardan yıkılan bir çocukmuşum.nasıl bu hale geldim yemek seçen bir çocuk makarna pilav kızartma tost tek yemeği sonu hüsran ve diyetler yaptım üniverstede zayıftım ama saçma sapan aşırı zayıflatıcı diyetler.üniv.sonra tekrar kilo aldım evlenirken yeniden kilo verdim 50ye düştüm evleneli 4 yıl oldu ve ben 68 kilo oldum.baktım olmayacak 6 haftadır diyetisyene gidiyorum ve 7 kilo verdim61.3 kiloyum şimdi çok mutluyum. Birlikte yürütmrk isterseniz ben varım
merhaba benide aranıza alırmısınız:)
13. takıma bekliyoruz canım.merhaba benide aranıza alırmısınız:)
Merhaba bende sizinle bu yarışa başlamak istiyorum...Geçen cuma kolestrolumun yuksek cıkmasıyla bende hayatımda bir takım seylerı degıstırme kararı aldım ve 06.05 ten beri dikkat etmeye başladım zaten yediklerime:)
Benide aranıza alırsanız sevinirim..Sevgilerimle...
Merhaba bende sizinle bu yarışa başlamak istiyorum...Geçen cuma kolestrolumun yuksek cıkmasıyla bende hayatımda bir takım seylerı degıstırme kararı aldım ve 06.05 ten beri dikkat etmeye başladım zaten yediklerime:)
çok doğru karar almışsın duygu... hoşgeldin aramıza...
Sağol Gülsümmm:))Bakalım inşallah..Ben 5.takıma geçeyim bari uğurlu sayılarımdandır:)))
7.takım kaptan ve kaptan yardımcılarının onayı ile bugün itibariyle 7. takıma dahil oldum.Bana davet gönderen tüm takım kaptanlarına teşekkürlerimi sunuyorum.Merhaba hanımlar.3 aydır cuma zayıflama takımındayım ve takımımdaki biribirinden değerli,nitelikli ve insancıl sevgili takım arkadaşlarımın moral ve desteğiyle 3 ayda 12.5 kilo verdim.Hayatımın bu en zor ama en güzel kararında,zayıflama maratonunda beraber koştuğum;yalnızca internet sayfama değil,hayatıma da giren çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ve takımımdan ayrılmak durumundayım.
14. takım gerçekten çok kaliteli,zeki,donanımlı,azimli ve kararlı üyelerden oluşmakta.Onlar 3 aydır hayatımın en önemli parçalarından biri oldular.Sorunum kaptan kaynaklı,ama ayrıntıya girip polemiğe dönüştürmek ve kalp kırmak istemiyorum.Yalnızca takımının azmini,emeğini ezmeyecek bir kaptanın takımında olmak ve takım ruhuna yakışır bir duruş gerçekleştirmek için yeni bir takıma geçmek istiyorum.
Mesele 1. olmak,10. olmak değil.Mesele takım kaçıncı olursa olsun herkesin takımının emeğine sorumluluk taşıdığını bilmek ve bu emekleri haftalar boyu kilo alarak harcamamak.Emeğe saygı duymak,sanal da olsa ünvanının hakkını vermek,takıma karşı sorumluluk taşımak ve hedefe sarılmak.
Aynı hayal kırıklığını yaşamak,aynı ciddiyetsizliğe sahip olmaktan korkuyorum.Ben bunun için mi çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ayrıldım demekten korkuyorum.Lütfen.Dürüstçe;ben takımımın motivasyonunu azmimle kamçılar,takım arkadaşlarıma karşı sorumluluğumu unutmam diyen ve takımımla hayatının en zor ama en anlamlı maratonunu bizimle azimle koşarsın,hem takımıma hem kendime güveniyorum diyen sevgili takım kaptanları;hangi takım takımından ve çok sevdiği takım arkadaşlarından üzüntüyle ayrılan bu arkadaşınıza kapısını açar?
meerhaba arkadaşlar açlık kan şekerim ve kolestrolüm yüksek çıktı.ca tansiyon problemimde var.dr ilaçla tedaviden önce diyet yapmamı önerdi.kilo vermemi istedi acilen .yardımlarınızı bekliyorum aranıza alırmısınız beni de?..