selam arkadaşlar
ben 1,70 boyunda ve 63 kiloyum. ideal kilomda gibi okunsada bu rakamlardan biraz iri yapılı olmamdan sanırım kilolu görünüyorum. 40 beden giyiyorum ve sürekli diyete başlayıp bırakıyorum. bu sefer ciddi ciddi başlayıp 58 olamazsam bu halimle barışacağım artık. hiç 38 beden olmadım. daha ince görünmek istiyorum. benide bir takıma kabul ederseniz çok memnun olurum. :119:
merhaba ben 1.65 boyundayım 68 kiloyum aynı zamnada nişanlıym böyle devam edersem bana hiç bir gelinlik olmayacak zayflamak istiyorummmm2 gündür bunu taktm kafama ekmek yememeye dikkat ediyorum vee kilo vermemde bana destek olackkk takım arkadaşlarıyla tanışmak istiyorumm
merhaba arkadaşlar.. ben 28 yaşında 2 buçuk senelik evliyim.. boyum 1.67 ve şuan 81 kiloyum.. evlendikten sonra aşırı kilo aldım ve şuan bu kilolarım çocuk sahibi olmama engel oluyor.. ben de sizlerle en kısa zamamnda sağlıklı bir şekilde kilo vererek çocuk sahibi olmak istiyorum... şimdilik hedef kilom 70
merhaba arkadaşlar.. ben 28 yaşında 2 buçuk senelik evliyim.. boyum 1.67 ve şuan 81 kiloyum.. evlendikten sonra aşırı kilo aldım ve şuan bu kilolarım çocuk sahibi olmama engel oluyor.. ben de sizlerle en kısa zamamnda sağlıklı bir şekilde kilo vererek çocuk sahibi olmak istiyorum... şimdilik hedef kilom 70
selam arkadaşlar bende 22 yaşında 160 boyunda ve 71 kiloyumhayatım boyunca hep kilolu olmuştum zaten özellikle öss den sonra 85 kiloya kadar çıktığımı hatırlıyorum
2 yıl önce 67 kiloya kadar düşmeyi başarmıştım. bu arada 5-6 kilo daha aldım. ama artık yeniden zayıflamanın ve tam anlamıyla fit olmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. bunun içinde iki üç haftadır diyet yapıyorum. diyetisyenden aldığım bi diyet bu haftada 1 kilo kadar verdiriyor. çünkü hızlı kilo verdiren diyetlerin kalıcı olmadığını bir sürü acı tecrübe sonunda öğrendim.bu hafta içinde spor yapmaya da başlamayı düşünüyorum.
ama bu sefer bu zayıflama işini tek başıma yapmak istemiyorum. daha önce tek başıma yaptım ve ne kadar zor olduğunu hatırlıyorumbu yüzden bende bir takıma girmek istiyorum. hem siz bana destek olun hemde ben ihtiyacı olanlara destek olayım.
yani kısacası lütfen beni de bir gruba alınnnnnn
shipdiptis 1. takıma bekleriz canım...
1.54 boy 62 kilo.2 ay içinde 15 kiloya sonsuza kadar elveda diyeceğim. Ben de yarışmak istiyorum,tatlı rekabete bayılırım ve çok azimliyimbeni de kabul edin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?