• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam arkadaşlar bende 22 yaşında 160 boyunda ve 71 kiloyum :( hayatım boyunca hep kilolu olmuştum zaten özellikle öss den sonra 85 kiloya kadar çıktığımı hatırlıyorum:53:
2 yıl önce 67 kiloya kadar düşmeyi başarmıştım. bu arada 5-6 kilo daha aldım. ama artık yeniden zayıflamanın ve tam anlamıyla fit olmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. bunun içinde iki üç haftadır diyet yapıyorum. diyetisyenden aldığım bi diyet bu haftada 1 kilo kadar verdiriyor. çünkü hızlı kilo verdiren diyetlerin kalıcı olmadığını bir sürü acı tecrübe sonunda öğrendim. :17: bu hafta içinde spor yapmaya da başlamayı düşünüyorum.
ama bu sefer bu zayıflama işini tek başıma yapmak istemiyorum. daha önce tek başıma yaptım ve ne kadar zor olduğunu hatırlıyorum :59: bu yüzden bende bir takıma girmek istiyorum. hem siz bana destek olun hemde ben ihtiyacı olanlara destek olayım.
yani kısacası lütfen beni de bir gruba alınnnnnn :71:

selam arkadaşlar
ben 1,70 boyunda ve 63 kiloyum. ideal kilomda gibi okunsada bu rakamlardan biraz iri yapılı olmamdan sanırım kilolu görünüyorum. 40 beden giyiyorum ve sürekli diyete başlayıp bırakıyorum. bu sefer ciddi ciddi başlayıp 58 olamazsam bu halimle barışacağım artık. hiç 38 beden olmadım. daha ince görünmek istiyorum. benide bir takıma kabul ederseniz çok memnun olurum. :119:

selam arkadaşlar
ben 1,70 boyunda ve 63 kiloyum. ideal kilomda gibi okunsada bu rakamlardan biraz iri yapılı olmamdan sanırım kilolu görünüyorum. 40 beden giyiyorum ve sürekli diyete başlayıp bırakıyorum. bu sefer ciddi ciddi başlayıp 58 olamazsam bu halimle barışacağım artık. hiç 38 beden olmadım. daha ince görünmek istiyorum. benide bir takıma kabul ederseniz çok memnun olurum. :119:

7. Takima bekleriz canim :34:

merhaba ben 1.65 boyundayım 68 kiloyum aynı zamnada nişanlıym böyle devam edersem bana hiç bir gelinlik olmayacak zayflamak istiyorummmm :( 2 gündür bunu taktm kafama ekmek yememeye dikkat ediyorum vee kilo vermemde bana destek olackkk takım arkadaşlarıyla tanışmak istiyorumm

merhaba ben 1.65 boyundayım 68 kiloyum aynı zamnada nişanlıym böyle devam edersem bana hiç bir gelinlik olmayacak zayflamak istiyorummmm :( 2 gündür bunu taktm kafama ekmek yememeye dikkat ediyorum vee kilo vermemde bana destek olackkk takım arkadaşlarıyla tanışmak istiyorumm

4.takima bekleriz

merhaba arkadaşlar.. ben 28 yaşında 2 buçuk senelik evliyim.. boyum 1.67 ve şuan 81 kiloyum.. evlendikten sonra aşırı kilo aldım ve şuan bu kilolarım çocuk sahibi olmama engel oluyor.. ben de sizlerle en kısa zamamnda sağlıklı bir şekilde kilo vererek çocuk sahibi olmak istiyorum... şimdilik hedef kilom 70

merhaba arkadaşlar.. ben 28 yaşında 2 buçuk senelik evliyim.. boyum 1.67 ve şuan 81 kiloyum.. evlendikten sonra aşırı kilo aldım ve şuan bu kilolarım çocuk sahibi olmama engel oluyor.. ben de sizlerle en kısa zamamnda sağlıklı bir şekilde kilo vererek çocuk sahibi olmak istiyorum... şimdilik hedef kilom 70

kızlar seamlar bnde 1.62 boy 62 klo denk :( malesef nasıl zayıflıcammm 55olsammmmm

4.takima bekleriz

bi 3-4 yil önce katilmistim..tekrar baslamak istiyorum.. uzun bi sure ara vermistim kadinlar kulubune..tekrar burdayim.. :62:

1.68 boy,80 kilo :( hedefim 65.. cok cabuk kilo aliyorum ve veremiyorum.. bircok kez denedim,basarilida oldum fakat dikkat etmedigim icin geri aldim.. zor dönemler gecirdim ve ben stresten tatli tuzlu ne bulsa yiyenlerdenim :39: yaz geliyo ve ben hizli bi sekilde kilo vermem lazim..
önceki ''cuma zayiflama yarismasina'' katildigim dönemde bircok karsi etken vardi ve basarisizdim,cikdim.. simdi hayat benim icin daha farkli en azindan ''yapamazsin hic baslama'' diyecek etken yok :))

davetinizi bekliyorum bayanlar..selamlar.. :71:

meraba arkadaşlar boyum 1.60 kilom şu anda 69 .. bundan 1 sene kadar önce 94 ü görmüş biriyim.hayatım boyuncada hep kilo problemi yaşadım .. en kötüsüde kendimi güzel zannediyordum kiloluyken bile:)) kendimi çok kandırdım yani .. bu yaşta bu kilo ne böyle diyenlere inat ve kendime zarar daha çok yedim yedikçe genişledim.. kiloları verip verip geri aldım.. katlanarak.. hayatıma diyeti hiç sokmasaydm çok daha zayıf olurdum biliyorum.. neyse geçte olsa aklım başıma geldi :) bir senede 26 kilo verdim. zordu zahmetliydi.. ama yetmez hedefime ulaşmama 10 kilo daha var çok şey istemiyorum sadece 50 li rakamları görmek istiyorum 59 da yeter bana:) ama artık tek başıma çok zorlanıyorum. 2 aydır hiç kilo vermedim.burayı devamlı takip ediyorum fakat yazmıyorum fazla. ama yorumları okuyunca gaza geldim. benide aranıza alın olmaz mı :( desteğe ihtiyacım var.. daha 23 yaşındayım ve bekarım yani bu kilo bana hiç yakışmıyor.. kilo vermek için duygusal sebeplerimde var ayrıca..:))) dünden beri tekrar diyet ve spora başladım.
takım liderlerine sesleniyorum lütfen beni takımınıza davet edin :))

selam arkadaşlar bende 22 yaşında 160 boyunda ve 71 kiloyum :( hayatım boyunca hep kilolu olmuştum zaten özellikle öss den sonra 85 kiloya kadar çıktığımı hatırlıyorum:53:
2 yıl önce 67 kiloya kadar düşmeyi başarmıştım. bu arada 5-6 kilo daha aldım. ama artık yeniden zayıflamanın ve tam anlamıyla fit olmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. bunun içinde iki üç haftadır diyet yapıyorum. diyetisyenden aldığım bi diyet bu haftada 1 kilo kadar verdiriyor. çünkü hızlı kilo verdiren diyetlerin kalıcı olmadığını bir sürü acı tecrübe sonunda öğrendim. :17: bu hafta içinde spor yapmaya da başlamayı düşünüyorum.
ama bu sefer bu zayıflama işini tek başıma yapmak istemiyorum. daha önce tek başıma yaptım ve ne kadar zor olduğunu hatırlıyorum :59: bu yüzden bende bir takıma girmek istiyorum. hem siz bana destek olun hemde ben ihtiyacı olanlara destek olayım.
yani kısacası lütfen beni de bir gruba alınnnnnn :71:

shipdiptis 1. takıma bekleriz canım...

2 gündür bekliyorum malesef gelmedin canım...
yarın da gelmezsen başka arkadaş çağıracağım...
malesef takımımızda 1 kişilik yer var...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back