merhabalar,çok eski bir üyeyim,kızıma hamileyken üye olmuştum şimdi yavrum 3 yaşında:)hamileliğe 49 kiloyla başladım 76 kiloyla son buldu tabi boy 1.53 olunca 76 kilo bayagı bir sırıttı..doğumdan sonra süt olsun diye ye onu ye bunu derken kilolar aldı başını gitti.şimdi 68 kiloyum ve kesinlikle 55 kilo olmam gerekiyor,eşim kilodan hiç hoşlanmıyorbirde artık iş hayatıma yeniden döndüm ne giyeceğimi şaşırmış durumdayım
diyete başlayalı 3 gün oluyor şuan için iyi gidiyor,bir gruba katılırsam dahada hırs yapacağımı biliyorum
hadi hep beraber zayıflayalım :)
merhabalar.. bende takim ruhuna inananlardan biriyim..
cocuklugumdan bu yana hic zayif biri olmadim taki 4 sene oncesine kadar
4 sene once evliligimin 1. yilinda esiminde destegi ile 55 kiloya kadar inmistim lakin saltanat uzun surmedi
surekli yanlis diyetler yapip durdum ac kaldim surekli diyetimi degistirdim diyetisyene gittim spor a gittim kosu bandi aldim ama her defasinda daha fazla geri donerek yoluma devam ettim :84::84:
artik buna bi cözüm bulmak istiyorum
sizlerinde yardimlarinizi rica ediyorum
yasim 25
boyum 162
kilom 83.400
umarim biri beni grubuna dahil eder :18::18::18:
tesekkurler.
Merhabalar,
1 aydir bende diyet seruveni icindeyim. Zaman zaman kacamaklar yapsam da genel olarak diyetim iyi gitmek de.. Simdi daha aktif hale gelmek ve motivasyonu korumak icin bir gruba katilmak istiyorum.
teşekkür ederim hasretim :)
Slm kızlar bende zayıflamak istiyorum bi takım olursa yarışma halinde daha rahat kilo verebilirim gibi geliyor benide takıma alırmısınız yada hangi takıma gideyim onu söyleyin hemi:90:
merhaba
1.68 boyundayım ve 72 kiloyum.hayatımın her döneminde kilolu biriydim hala öyleyim. rahatsızda oluyorum bu durumdan artık. etek elbise filan giymiyorum yakışmadığını düşünerek. takı takmıyorum.hoş durmuyo sanki bunlar bana.insanların bu kiloyla yaptığına giydiğine taktığına bak diyeceğini düşünüyorum umursamayacak olacağımı bilsemde moral bozmaya gerek yok boşver giymeyiver diyorum kendime.sevgilimde artık bak bitanem gelinliğini hamileliğini düşün ben senin için söylüyorum kilo vermeni ben seni böyle sevdim filan demeye başladı. söylemeye başladı ama kötü niyetle yada kendi rahatsız olduğu için söylemiyor onu biliyorum. ama yinede zayıflasam biraz oda mutlu olur bende. biraz hırs, rekabet herşey için daha iyi olur diye düşündüm. benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum
Cnm yaa yazdıklarında kendımı buldum ve cok duygulandım.Bende aynı seylerı yasıyorum bende bu ekıbe gırmek ve azımle bu ısı bıtırmek ıstıyorum.İnş aynı ekibe düşeriz birbirimize destek olur önce kendimizi sonra sevgililerimizi mutlu ederiz
Bende diyetteyım ama moyıvasyonum bıraz dusuk 4 5 gun oncede yazmıstım benıde takımlardan bos olan bırıne alın dıe ama donus olmadı henuz.bos takımlara gırmek ısterım.Bilginize
Cnm yaa yazdıklarında kendımı buldum ve cok duygulandım.Bende aynı seylerı yasıyorum bende bu ekıbe gırmek ve azımle bu ısı bıtırmek ıstıyorum.İnş aynı ekibe düşeriz birbirimize destek olur önce kendimizi sonra sevgililerimizi mutlu ederiz
Bende diyetteyım ama moyıvasyonum bıraz dusuk 4 5 gun oncede yazmıstım benıde takımlardan bos olan bırıne alın dıe ama donus olmadı henuz.bos takımlara gırmek ısterım.Bilginize
canım sen buldun kendine takımı senin adına sevindim :) bakalım beni alacak boş bi takım varmı bekliyorum artık:) kolay gelsin sana sakın bırakma ipin ucunu sonunda herşe güzel olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?