• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar,çok eski bir üyeyim,kızıma hamileyken üye olmuştum şimdi yavrum 3 yaşında:)hamileliğe 49 kiloyla başladım 76 kiloyla son buldu tabi boy 1.53 olunca 76 kilo bayagı bir sırıttı..doğumdan sonra süt olsun diye ye onu ye bunu derken kilolar aldı başını gitti.şimdi 68 kiloyum ve kesinlikle 55 kilo olmam gerekiyor,eşim kilodan hiç hoşlanmıyor :( birde artık iş hayatıma yeniden döndüm ne giyeceğimi şaşırmış durumdayım
diyete başlayalı 3 gün oluyor şuan için iyi gidiyor,bir gruba katılırsam dahada hırs yapacağımı biliyorum
hadi hep beraber zayıflayalım :)

merhabalar,çok eski bir üyeyim,kızıma hamileyken üye olmuştum şimdi yavrum 3 yaşında:)hamileliğe 49 kiloyla başladım 76 kiloyla son buldu tabi boy 1.53 olunca 76 kilo bayagı bir sırıttı..doğumdan sonra süt olsun diye ye onu ye bunu derken kilolar aldı başını gitti.şimdi 68 kiloyum ve kesinlikle 55 kilo olmam gerekiyor,eşim kilodan hiç hoşlanmıyor :( birde artık iş hayatıma yeniden döndüm ne giyeceğimi şaşırmış durumdayım
diyete başlayalı 3 gün oluyor şuan için iyi gidiyor,bir gruba katılırsam dahada hırs yapacağımı biliyorum
hadi hep beraber zayıflayalım :)

4.takima bekleriz..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-3989.html

Son düzenleme:
merhabalar.. bende takim ruhuna inananlardan biriyim..
cocuklugumdan bu yana hic zayif biri olmadim taki 4 sene oncesine kadar
4 sene once evliligimin 1. yilinda esiminde destegi ile 55 kiloya kadar inmistim lakin saltanat uzun surmedi :14:
surekli yanlis diyetler yapip durdum ac kaldim surekli diyetimi degistirdim diyetisyene gittim spor a gittim kosu bandi aldim ama her defasinda daha fazla geri donerek yoluma devam ettim :84::84:
artik buna bi cözüm bulmak istiyorum :52:
sizlerinde yardimlarinizi rica ediyorum
yasim 25
boyum 162
kilom 83.400 :53:
umarim biri beni grubuna dahil eder :18::18::18:
tesekkurler.

merhabalar.. bende takim ruhuna inananlardan biriyim..
cocuklugumdan bu yana hic zayif biri olmadim taki 4 sene oncesine kadar
4 sene once evliligimin 1. yilinda esiminde destegi ile 55 kiloya kadar inmistim lakin saltanat uzun surmedi :14:
surekli yanlis diyetler yapip durdum ac kaldim surekli diyetimi degistirdim diyetisyene gittim spor a gittim kosu bandi aldim ama her defasinda daha fazla geri donerek yoluma devam ettim :84::84:
artik buna bi cözüm bulmak istiyorum :52:
sizlerinde yardimlarinizi rica ediyorum
yasim 25
boyum 162
kilom 83.400 :53:
umarim biri beni grubuna dahil eder :18::18::18:
tesekkurler.

4.takima bekleriz

Son düzenleme:
Merhabalar,

1 aydir bende diyet seruveni icindeyim. Zaman zaman kacamaklar yapsam da genel olarak diyetim iyi gitmek de.. Simdi daha aktif hale gelmek ve motivasyonu korumak icin bir gruba katilmak istiyorum.

Bende zayıflamak için çaba harcayan o bayanlardan bırıyım.Küçüklüğümden beri hep tombul yada balık etlı bır gecmısım oldu.Kendımı hıc zayıf hatırlamıyorum desem abartmam heralde.:50:Ama ole abartılcak kadar sısmanda deıldım takı 4 yıl oncesıne kadar.68 70 arası oynayan kılom benı balık etlı bır genc kız yaptı.Ama ne olursa olsun son 4 yıldır aldıgım kıloların onune hıc gecemedım ve artık son 2 yıldır bu olay cekılmez bı hal almaya basladı.İstediğim kıyafetlerı alamam.Bir magzaya gırdıgımde begenıme gore deılde ustume uyan cuvallara para vermek artık zoruma gıdıyordu.İşim geregı yılda 2 3 kez sehır dısında bazen yurt dısında toplantılarım oluyor.Bu toplantıların olacagını duydugumda kara kara dusunur 1 2 hafta yemez en azından ustumdekı sıslıgı atar ve yenı cuvalları alıp gıdıyorum toplantılara.Buna alısverıs bıle dıyemıyorum aslında.
Her kadının ayakkabı duskunlugu bılınır.Ama kılolular buna sıgınır.Ben ole yapıyordum alamadıgım her pant ıcın bady ıcın kazak ıcın gıdıp ayakkabı alıyorum.Nasıl olsa onun bedenı yok rahatlıkla bulunuyor.bu sayede delı gıbı ayakkabı koleksıyonum oldu.Ama bunlar hep kacıs noktası ınsanın kendı kendını kandırması.Sevgılım askere gıttı ben gelene kadar zayıfla nısan yapıcaz olmaz bole dedı.Oda haklı kım yanında bı yag bıdonu gezdırmek ıster kı.İlla zayıfla dıe baskı yapmıyor ama nısan ıcın alısverıse gıttıgımızde benım uzulecegımı bılıyor.:30:Şişmanlıktan parmaklarım bıle odun gıbı.Yüzük parmagı olcum sevgılımkıyle aynı dusunsenıze:59:Amam ben naptım 12 ay ökuz gıbı yedım dahada kılo aldım o gıttıkten sonra.Gelmesıne 3 ay kala basladım dıyete 1 ayı motıvasyonla gectı 1 aydada 5 kılo verdım ama gene cokmus durumdayım.En azından gelene kadar bır 5 daha versem sonrası zaten yavas yavas gelır dıe düşünüyorum.Ama ıste motıvasyonum gene kayboluyor bunun ıcın sanırım destege ıhtıyacım var.Takımlarda yer varsa bende katılmak ısterım.
Yaşım 24
87.7 kılo ıle basladım
82.5 su ankı kılom
65 hedefim inş o güzel günler gelecek....:5:

doğum iznim bitip işe başlayınca bu gruplardan birisine girmiştim ama yürütemedim sıkıntılı günler yaşadım..
bu sefer çok rahatım bebeğimle beraber hayatım yolunda şükür..5 kiloyu kendim verdim.artık gruba katılmak istiyorum zayıflamakta çok kararlıyım

merhaba
1.68 boyundayım ve 72 kiloyum.hayatımın her döneminde kilolu biriydim hala öyleyim. rahatsızda oluyorum bu durumdan artık. etek elbise filan giymiyorum yakışmadığını düşünerek. takı takmıyorum.hoş durmuyo sanki bunlar bana.insanların bu kiloyla yaptığına giydiğine taktığına bak diyeceğini düşünüyorum umursamayacak olacağımı bilsemde moral bozmaya gerek yok boşver giymeyiver diyorum kendime.sevgilimde artık bak bitanem gelinliğini hamileliğini düşün ben senin için söylüyorum kilo vermeni ben seni böyle sevdim filan demeye başladı. söylemeye başladı ama kötü niyetle yada kendi rahatsız olduğu için söylemiyor onu biliyorum. ama yinede zayıflasam biraz oda mutlu olur bende. biraz hırs, rekabet herşey için daha iyi olur diye düşündüm. benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum

merhaba
1.68 boyundayım ve 72 kiloyum.hayatımın her döneminde kilolu biriydim hala öyleyim. rahatsızda oluyorum bu durumdan artık. etek elbise filan giymiyorum yakışmadığını düşünerek. takı takmıyorum.hoş durmuyo sanki bunlar bana.insanların bu kiloyla yaptığına giydiğine taktığına bak diyeceğini düşünüyorum umursamayacak olacağımı bilsemde moral bozmaya gerek yok boşver giymeyiver diyorum kendime.sevgilimde artık bak bitanem gelinliğini hamileliğini düşün ben senin için söylüyorum kilo vermeni ben seni böyle sevdim filan demeye başladı. söylemeye başladı ama kötü niyetle yada kendi rahatsız olduğu için söylemiyor onu biliyorum. ama yinede zayıflasam biraz oda mutlu olur bende. biraz hırs, rekabet herşey için daha iyi olur diye düşündüm. benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum

Cnm yaa yazdıklarında kendımı buldum ve cok duygulandım.Bende aynı seylerı yasıyorum bende bu ekıbe gırmek ve azımle bu ısı bıtırmek ıstıyorum.İnş aynı ekibe düşeriz birbirimize destek olur önce kendimizi sonra sevgililerimizi mutlu ederiz:5:

Bende diyetteyım ama moyıvasyonum bıraz dusuk 4 5 gun oncede yazmıstım benıde takımlardan bos olan bırıne alın dıe ama donus olmadı henuz.bos takımlara gırmek ısterım.Bilginize

Cnm yaa yazdıklarında kendımı buldum ve cok duygulandım.Bende aynı seylerı yasıyorum bende bu ekıbe gırmek ve azımle bu ısı bıtırmek ıstıyorum.İnş aynı ekibe düşeriz birbirimize destek olur önce kendimizi sonra sevgililerimizi mutlu ederiz:5:

Bende diyetteyım ama moyıvasyonum bıraz dusuk 4 5 gun oncede yazmıstım benıde takımlardan bos olan bırıne alın dıe ama donus olmadı henuz.bos takımlara gırmek ısterım.Bilginize

canım 9. takıma katılabilirsin. Bekliyorum.

canım sen buldun kendine takımı senin adına sevindim :) bakalım beni alacak boş bi takım varmı bekliyorum artık:) kolay gelsin sana sakın bırakma ipin ucunu sonunda herşe güzel olucak:34:

canım sen buldun kendine takımı senin adına sevindim :) bakalım beni alacak boş bi takım varmı bekliyorum artık:) kolay gelsin sana sakın bırakma ipin ucunu sonunda herşe güzel olucak:34:

canım yeni okudum madem beraber oluruz inş demişsiniz sende gel 9. Takıma hadi gel bekliyoruz:3::3:

davet etmiştim ama 9. takıma geçmişsin sonradan gördüm...

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back