13. takıma bekleriz.ben 162 boyunda ve şuan ne yazıkki 67 kiloyum aslında bu kiloyu şu 3 ay içerisinde aldım. geçen sene yine burada 67 kiloyla başlayıp en son 56 k kadar düşmüştüm.aslında kilomu gayet koruyordum taki sınav zamanı yaklaşıp çalışmalarım yoğunlaşana kadar. 56 kiloya indiğimde 5 ay boyunca hiç kilo almadan koruyabildim fakat dedğim gibi dün üniverste sınavı vardı ve o sınav maratonundan düne kadar sınav stresi çalışma derken kendimi hayattan baya bi soyutladım ve bu süreç içerisinde nerdeyse hiç odamdan bile çıkmadm dersler için ve sonucunda verdiğim kiloları tekrar aldım.ve bugün kendime baktığımda neredeyse bunalımka girecğm o kadar kiloyu nasl olurda 3 ay içinde alırm:26: daha bundan 3 ay öncesine kadar istedğm kilomda ve hayatla barışıkken şimdi aynaya baktığımda şok geçiriyorum bu benmiyim? ve geçen sene zayıflamadan önce demekki böylemiymişim?!!!
oofffff daha nasıl anlatymki yaa bir tarafta birşeyler yapıym diye uğraşp sınava hazrlanrken bir taraftanda birşeyleri yıkımşm! her şeyden önce kendimi unutmuşum!!
ama şimdi yine sizlerle hayata dönmek istiyorum!
çünkü bunu biliyorum geçen sene sizlerle 2 buçuk ayda tam 11 kilo vermeyi başardım ve bunu tekrar başaracağıma inanıyorum ve bu yüzden tekrar aranıza döndüm!
tekrar sizlerle hayata dönmek için!
bugün hayat dönmeye başladm yürüyüşümü yaptım ve en kısa zamanda aranıza katılmak istiyorum.