• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabaa,

ben de 28 mart itibariyle diyetime başlamış bulunuyorum.

diyete başladığımda tam 75 kiloydum! yaşım 23... boyum 1.66.... :( bugün 12. günüm ve hiç tartılmadım. 15 günü tamamlayıp öyle tartılmayı düşünüyorum...
hedefim 1 haziran tarihine kdr 10 kilo vererek 65 kilo olmak!!

buradan güzel arkadaşlıklar kurarım umarım, uzun süredir üyeydim, hep izledim sizi dışardan ama artık ben de burdayım..

beni de alınn noluyyyyy :)

sevgilerrrr :)

merhabaa,

ben de 28 mart itibariyle diyetime başlamış bulunuyorum.

diyete başladığımda tam 75 kiloydum! yaşım 23... boyum 1.66.... :( bugün 12. günüm ve hiç tartılmadım. 15 günü tamamlayıp öyle tartılmayı düşünüyorum...
hedefim 1 haziran tarihine kdr 10 kilo vererek 65 kilo olmak!!

buradan güzel arkadaşlıklar kurarım umarım, uzun süredir üyeydim, hep izledim sizi dışardan ama artık ben de burdayım..

beni de alınn noluyyyyy :)

sevgilerrrr :)

canım 5. takıma gelebilirsin :)

meraba arkadaşlar boyum 1.60 kilom şu anda 69 .. bundan 1 sene kadar önce 94 ü görmüş biriyim.hayatım boyuncada hep kilo problemi yaşadım .. en kötüsüde kendimi güzel zannediyordum kiloluyken bile:)) kendimi çok kandırdım yani .. bu yaşta bu kilo ne böyle diyenlere inat ve kendime zarar daha çok yedim yedikçe genişledim.. kiloları verip verip geri aldım.. katlanarak.. hayatıma diyeti hiç sokmasaydm çok daha zayıf olurdum biliyorum.. neyse geçte olsa aklım başıma geldi :) bir senede 26 kilo verdim. zordu zahmetliydi.. ama yetmez hedefime ulaşmama 10 kilo daha var çok şey istemiyorum sadece 50 li rakamları görmek istiyorum 59 da yeter bana:) ama artık tek başıma çok zorlanıyorum. 2 aydır hiç kilo vermedim.burayı devamlı takip ediyorum fakat yazmıyorum fazla. ama yorumları okuyunca gaza geldim. benide aranıza alın olmaz mı :( desteğe ihtiyacım var.. daha 23 yaşındayım ve bekarım yani bu kilo bana hiç yakışmıyor.. kilo vermek için duygusal sebeplerimde var ayrıca..:))) dünden beri tekrar diyet ve spora başladım.
takım liderlerine sesleniyorum lütfen beni takımınıza davet edin :))

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-5665.html#post18584536

6.takıma beklerim canım

2 gündür bekliyorum malesef gelmedin canım...
yarın da gelmezsen başka arkadaş çağıracağım...
malesef takımımızda 1 kişilik yer var...

ya özür dilerim görmemişim ben onu :78: hatta kendi kendime de diyodum niye kimse davet etmedi beni neye göre seçiyolar acaba diye geliyorum tabiki hemen :66:

doğduğumdan beri hep kiloluydum hayatımın hiçbir döneminde zayıf olmadım tabi aklım erene kadar pek umursamıyordum ama şu an gerçekten çabalıyorum boyum 1.70 103 kiloydum ve su an 92ye düştüm tabiki yeterli değil bende katılmak istiyorum yarışmaya bakalım ne kadar başarılı olabileceğim :)

selammm buraların müdavimi geri döndü.. hayatım diyetsiz geçmiyor arkadaşlar. bir yıl kadar önce mezun oldum ama doğum falan derken baya kilo vermem lazım yine. bize 4 kişilik boş yeri olan (yine onlar da yarışmaya dahildiler bir zamanlar) bir takım lazım var mıdır ki?

selammm buraların müdavimi geri döndü.. hayatım diyetsiz geçmiyor arkadaşlar. bir yıl kadar önce mezun oldum ama doğum falan derken baya kilo vermem lazım yine. bize 4 kişilik boş yeri olan (yine onlar da yarışmaya dahildiler bir zamanlar) bir takım lazım var mıdır ki?

4.takima bekleriz :)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back