- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar
eski bir üyeyim ama uzun zamandır siteden uzağım.baya bi kilo aldım.
97 kilodan 77 lere kadar düşmüştüm ama şimdi 84 kiloyum malesef.çok canım sıkkın.
1 ay önce annemi kaybettim.kendimi saldım malesef.boş olan bir takıma girmek istiyorum acilen.
13. takıma bekliyoruz. takıma geldiğin zaman kurallardan bahsederiz.bende size katılmak istiyorum 1.59 boyunda,83 kg ağırlığındayım 8 aylık bebeğim var acil kilo vermem lazım size katılmak için ne yapmam lazım?
13. takıma bekliyoruz.merhabalar bende zayıflamak istiyorum yardımcı olabilir misiniz
slm bende sizlerle beraber kilo vermek istiyorum boyum 1.60 kilom 64 civarı 54 kilo olmak istiyorum bu yarışma ve sizlerin desteği ile veririm inşallah malum yaza çok az kaldı
Merhaba 1.68 boy kilom 71 bir an evvel zayiflamam lazim..Sizlere katilmak istiyorum..
13. takıma bekleriz.ben bu işi tek başıma yapamıycam...motivasyana ihtiyacım var...bana yardım edin...şu an 60 kgyim, 21 aylık oğlum var onun doğumgününe kadar yani 3 ay sonraya kadar 54 kg olmak istiyorum..yani hedefim ayda 2 kg...hayatımıda hep olmam gereken kilonun altındaydım hatta hamileyken bile yeterince kg almadığım için kızıyolardı, çocuğu aç bırakıyorum diye...ama herşe kendiliğinden oluyordu yani iştahım yoktu, diyet falan yapmamıştım hiç...ama doğum yaptım ve emzirme döneminde yerleşti bu kilolar, sanırım artık 30 yaşın üzerinde olmamında etkisi var, metabolizmam yavaşladı, iştahım açıldı, düzenli spor yapamam biliyorum kendimi, ama işe arabasız gitmeye karar verdim, bu da günlük durağa kadar gidiş dönüş 3 km yol demek,başlangıç için fena sayılmaz, diyetle ilgili de sizlerden fikir bekliyorum...beni aranıza kabul eder misiniz?
13. takıma bekleriz.slm benimde 16aylık kızım var doğum kilolarımı veremiyorum yardımcı olurmusunuz 1.60boy 71kilooo
Kilo vermek tek başına çok zor mutlaka motivasyona ihtiyaç var. ben ocak 2010 da evlendim ondan önce hep 49-50 kilodaydım ama evlendikten sonra aldığım ilaçlarında etkisiyle birden balon gibi şişmeye başladım şuan 62 kiloyum boyum:1,65 şu ana kadar birkaç yöntem denedim ama veremedim eminim sizlerle birlikte verebilirm. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben istiyorum, nasıl oluyor?
13. takıma bekliyoruz.merhaba arkadaslar ben yeni katıldım aranıza benimde kilo vermem lazım yaza kadar bu doğumdan kalan kilolardan kurtulmak istiyorum ama yalnız olmuyor sizlerinde desteğine ihtiyacım var bu takımlara nasıl katılıcaz şuanda kilom 61.900 52 kilo olmam lazım