• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.. motivasyon sorunum var :( tek basına en fazla 2 hafta diyet yapabiliyorum.. takım olarak yarısırsam daha etkili kilo verecegimi düşünüyorum..
boyum : 1.55cm
kilom 81 kg
yasım 21... bir cocuk annesiyim ... inş. kabul edilirim...

Yarışmaya katılmak isteyen arkadaşlar,

9. takımda paylaşımda bulunmaya başlayabilirsiniz :)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...im-cuma-zayiflama-yarismasi.html#post16601291

Henüz takım bulamadımmmm:2:

Arkadaşlar forum sitesini uzun zamandır tkaip ediyorum burada aradığım herşey var çok güzel ben 160 boyunda 64 kiloyum ve 5 aydır diyetteyim öncesinde 70 lere vurmuştu kilom yalnız 2 aydır gr. Veremiyorum durdu kilo vermem ne yapsam faydasız bende değişiklik olarak içtiğim suyu yarım lt. Arttırdım ve evde kendi imkanlarımda spora başladım umarım 60 kilo oluyorum yaza kadar çok isitorum bunun için bende grubunuza katılmak isitorum benide alırmısınız tşk

neden bana cvp verilmiyor :(

bende katılmak istiyorum...hemde çooookkkk...doğum yaptım ve kilo fazlalığım var..lütfen birisi benide görsün..

Yaklasik 4 yildir sessizce tum forumlari takip ediyordum ve artik birseyler yazma vakti geldi dedim. 28 yasindayim boyum 1.60 Evlenmeden once 60-65 arasi gider gelirdim. Bu durum beni hic rahatsiz etmezdi biraz fazlam vardi sadece bana gore ama gecen yil kizima doguma giderken tam 92 kilo olmustum hamileligim boyunca 26 kilo aldim ve 1 ay oncesine kadar 1,5 yil boyunca 82 kilo gezdim. 1 aydir dikkat ediyorum sadece 3 kilo verebildim. Yurtdisinda yasiyorum ve mayis sonunda Turkiyeye gelecegim.Su an 79 um hedefim 65 olmak. Benide araniza alin surekli evde oldugumdan bir grupta motive olmaya cok ihtiyacim var. Sevgiler....

ben banu zayıflama yolunda ilerlemek için aranıza katılmak istiyorum
sizlerle zayıfalamak güzel olacak
tabi kabul edilirsem...

kendimi tanıtayım
boyum 1 70
kilom 90 :((
yaş 35
evliyim
iki çocuk annesiyim

senelerce 38 beden ve enfazla 65 olan ben doğumlarla aldığım kiloları
dietlerle daha da katladım...
evet yanlış dietler ve diet sonu aabartmalarla
ama artık son diorum bu defa olucak
platese gidorum artı yürüyüş
yarında dietisyene başlıyorum

hayatım boyunca hiç bu kiloya ulaşmadım
ilk doğumuma bile 85 le girip 75 le çıkmıştım
bebekle birlikte 10 kilo gitmiş sonrada kısa sürede 65 e inmiştim ama herkes aa çok kilo almışsın die die beni diet yapmaya itti ve ben diet yaptıkça kilo aldım.
en kötü olanıda eşim acaip fiziğe meraklı ve 180 boyunda ve 73 kilo
artı şekerim yüksek ve diabet hastası değilim ama adaymışım

işte böyle hergün mutlaka girerim zaten kk bende bağımlılık gibi birşey
bir takımım olunca daha da benimseyeceğim

en kısa zamanda cevap bekliyorum

a e olun...

arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.. motivasyon sorunum var :( tek basına en fazla 2 hafta diyet yapabiliyorum.. takım olarak yarısırsam daha etkili kilo verecegimi düşünüyorum..
boyum : 1.55cm
kilom 81 kg
yasım 21... bir cocuk annesiyim ... inş. kabul edilirim...

selam herkese...ben 27 yaşında 1,68 boyunda 80 kiloyum :(
ama bu 3 aylık diyet ver dikkatlerimden sonraki vermiş olduğum 10 kilo
sonrası halim.
Çevremde herkes ideal olduğu için kimseyle bi mukayese yapamadan başladığım rejimlere diyetlere 3 gün sonra son veriyorum. Ama burda yapabileceğime inanıyorum. Yıllar öncede büyük bir azimle 4 ayda 15 kilo vermiştim. Ben PKO luyum ve bu kiloları vermeden de düzelemiycem.
4 yıllık evliyim ve tek derdim bu kilolardan kurtulmak. Eğer hala güncelse bende katılmak istiyorum....

merhabalar:
ben izmirden melek.bende bu zayıflama gruplarına katılmak istiyorum.30 yaşındayım.1:60 boy 87 kiloyum.kendimi bildim biileli kiloluydum (annemin şişman çoçuk sevgisi yüzünden)
dün diyetisyene başlamak için ilk adımı attım ve bu gün sabah tahlil için kan ve idrar örneklerimi verdim.yarın sabah sonuçlarımı alıp dr.a göstericem sanıyorum yarın artık diyetisyen ile görüşme başlar diye umuyorum.diyetisyen takviyesi ve bu grup rekabeti ile mutlu sona ulaşmayı düşlüyorum (umarım olur)hiç bu derece kararlı ve istekli olmamıştım.şayet bir gruba alınırsam diyet listemi ve dr tavsiyelerini paylaşırım düzenli.gruba alınmasamda isteyen olursa seve seve paylaşırım ayrıca.
yani kısaca özetlersem bende cuma gruplarından birine katılmak istiyorum lütfeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn benide alın aranıza.düzenli paylaşım için söz veriyorum umarım beni de fark edip aranıza alırsınız.
herkese bu yolda ve hayatta başarılar diliyorum...

merhabalar:
ben izmirden melek.bende bu zayıflama gruplarına katılmak istiyorum.30 yaşındayım.1:60 boy 87 kiloyum.kendimi bildim biileli kiloluydum (annemin şişman çoçuk sevgisi yüzünden)
dün diyetisyene başlamak için ilk adımı attım ve bu gün sabah tahlil için kan ve idrar örneklerimi verdim.yarın sabah sonuçlarımı alıp dr.a göstericem sanıyorum yarın artık diyetisyen ile görüşme başlar diye umuyorum.diyetisyen takviyesi ve bu grup rekabeti ile mutlu sona ulaşmayı düşlüyorum (umarım olur)hiç bu derece kararlı ve istekli olmamıştım.şayet bir gruba alınırsam diyet listemi ve dr tavsiyelerini paylaşırım düzenli.gruba alınmasamda isteyen olursa seve seve paylaşırım ayrıca.
yani kısaca özetlersem bende cuma gruplarından birine katılmak istiyorum lütfeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn benide alın aranıza.düzenli paylaşım için söz veriyorum umarım beni de fark edip aranıza alırsınız.
herkese bu yolda ve hayatta başarılar diliyorum...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-1306.html#post18053696

9. takıma bekleriz canımm

selam herkese...ben 27 yaşında 1,68 boyunda 80 kiloyum :(
ama bu 3 aylık diyet ver dikkatlerimden sonraki vermiş olduğum 10 kilo
sonrası halim.
Çevremde herkes ideal olduğu için kimseyle bi mukayese yapamadan başladığım rejimlere diyetlere 3 gün sonra son veriyorum. Ama burda yapabileceğime inanıyorum. Yıllar öncede büyük bir azimle 4 ayda 15 kilo vermiştim. Ben PKO luyum ve bu kiloları vermeden de düzelemiycem.
4 yıllık evliyim ve tek derdim bu kilolardan kurtulmak. Eğer hala güncelse bende katılmak istiyorum....

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-1306.html#post18053696

9. takıma bekleriz canımm..

merhabalar arkadaslar
ben esra. 26 yasında 1.65 boyunda 86 kıloyum. tek basına uyguladıgım dıyet gırımsımlerının basarısızlıkla sonuclanmasından bıktım. zayıflama grupları benım ıcın faydalı olacak gıbı. benıde aranıza alın lütfen :61:

merhabalar arkadaslar
ben esra. 26 yasında 1.65 boyunda 86 kıloyum. tek basına uyguladıgım dıyet gırımsımlerının basarısızlıkla sonuclanmasından bıktım. zayıflama grupları benım ıcın faydalı olacak gıbı. benıde aranıza alın lütfen :61:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38606-9-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-1315.html#post18076623

9. takıma bekleriz..

merhaba arkadaşlar. ben 6 aylık anneyim bebeğim ek gıdalara başlayana kadar diyet yapamadım. hamileliğimde 21 kilo aldım ve 91 kilo ile doğuma girdim. bebeğim 6 aylık oldu ve ben 83 kiloyum. bebeğim 3 aylıkken diyetisyene gittim 2 hafta diyet yaptım 3 kilo verdim ama sütüm azaldığı için bırakmak zorunda kaldım. şimdi diyete hazırım. nisan ayında spora başlayacağım yaza kadar 15 kilo vermeyi hedefliyorum. boy:166cm kilo:83 hedef :68 süre :3 ay
yarışa lütfen beni de alın:))))

Canım 9. takıma gelebilirsin :)

merhaba arkadaşlar. ben 6 aylık anneyim bebeğim ek gıdalara başlayana kadar diyet yapamadım. hamileliğimde 21 kilo aldım ve 91 kilo ile doğuma girdim. bebeğim 6 aylık oldu ve ben 83 kiloyum. bebeğim 3 aylıkken diyetisyene gittim 2 hafta diyet yaptım 3 kilo verdim ama sütüm azaldığı için bırakmak zorunda kaldım. şimdi diyete hazırım. nisan ayında spora başlayacağım yaza kadar 15 kilo vermeyi hedefliyorum. boy:166cm kilo:83 hedef :68 süre :3 ay
yarışa lütfen beni de alın:))))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back