Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam aranıza yeni katıldım doktor kontrolünde 20 gündür diyetteyim bende grublarınızdan birine katılmak istiyorum .. tşkler..
hosgeldın 1 cı takıma beklerız canım
slm kk nın bilinçli ve güzel kadınları..benimde kilololarımla başım dertte 73 kg mım hedefim 55 olmak benide bir guruba alırsanız çoookk sevinirim...sizlerden de destek alarak kısa sürede forma girmek istiyorum hoşçakalın,,,
slm kk nın bilinçli ve güzel kadınları..benimde kilololarımla başım dertte 73 kg mım hedefim 55 olmak benide bir guruba alırsanız çoookk sevinirim...sizlerden de destek alarak kısa sürede forma girmek istiyorum hoşçakalın,,,
slm canım 14. takımda yer var bekliyoruz seni görüşmek üzere
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-2281.html#post18282947
acaip pişti olunmuşş ben de nerdeyse 2. takıma davet çkaryordumHergün düzenli paylaşımda bulunabileceksen 9. takıma bekleriz..
acaip pişti olunmuşş ben de nerdeyse 2. takıma davet çkaryordum
önce ben davet ettim
acaip pişti olunmuşş ben de nerdeyse 2. takıma davet çkaryordum
yine yeniden herkese merhaba,
uzun zaman oldu kk dan ayrı kalalı. dönüp dolaşıp geldim işte yine :) hala kilolarımla başım dertte. ancak bu sefer durum ciddi. yaza düğünüm var çünkü. 2 hafta önce akapunktura ve yediklerime dikkat etmeye başladım. bundan sonra her cumartesi doktorun huzuruna çıkmadan önce cumaları burdaki arkadaşlarımın huzuruna çıkmak istiyorum. akapunktura başladığımda 82.6 kg idim. 19 mart cumartesi itibariyle ise 80.4 kg ye düştüm. 80.4 kg den başlamak üzere cuma yarışmalarına katılmak istiyorumm.
13. takıma bekliyoruz.merhaba arkadaslar bende 82 kg dayım ılk hedefım 70 kg sanırım bu kg ulasırsam devamında da daha da fıt ggorunmek ıcın ugrasacagım umarımm olur benı de bır takıma alır msıınız
13. takıma bekliyoruz.
canım, bu konuları artık takımdan konuşabiliriz. burayı meşgul etmeyelim.tesekkurler canım okudum acıkcası bayagı kuralları fazlaca olan bır yazı yazmıssın ama emınım kı senınde soyledıgın gıbı bu kurallar olmasa kımse motve olamaz cıdden hozuma gıttı pekı ben kılo mu cuma aksamları yazsam o saatte ıste oluyorum ve ısyerımde net olmuyr nasıl olur bır de bu hafta verecek mıyım yoksapazartesı den ıtıbaren mı vereyım lıstemı ayrıca kusura bakma cok olmadıysam kılo cızelgesını nasıl olusturayım yenı uyyım ve herseye yabancıyım acıkcası yardımcı olursan sevınırımm:)
mrb;
ben yeni doğum yaptım ve tam 15 kilo fazlam var. bende zayıflama gruplarına katılmak istiyorum...
mrb;
ben yeni doğum yaptım ve tam 15 kilo fazlam var. bende zayıflama gruplarına katılmak istiyorum...
13. takıma beklerizyazmayı unutmuşum 80 kiloyum
13. takıma bekleriz