• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım 8. takıma kabul edildin zaten :)

Arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Buradaki paylaşım çok hoşuma gitti. 8. takıma katılmak istiyorum. Şuan boyum 160, kilom 63. Diyetisyen gözetiminde kilo veriyorum. Eski kiloma dönmek ve buradaki paylaşımlara da ortak olmak istiyorum. Ne dersiniz:16:

Arkadaşlar merhaba ben kalori diyeti yapıyorum.. 1 aydır dıyet yapıyorum 75.5 dan 71 kg dustum , boyumda 1.70 . burdakı motıvasyon cok hosuma gısıyorr kesınlıkle cok ıse yaradıgına ınanıyorum.. bende uygun olan bir grupta başlamak istiyorum..

Uzun bir aradan sonra tekrar sizlerle olmak çok güzel.
4 yıl süresince kilo aldım verdim, diyetisyenler, zayıflama merkezleri v.s. fakat motivasyonum yoktu, şimdi hayata tekrar sizlerle merhaba demek istiyorum, gerçekten istiyorum ve kiloları vereceğime inanıyorum. Elimden tutacak ve inancımın idamesini sağlayacak grup arkadaşlarına ihityacım var. Cuma günü benimle beraber birinci olmaya ne dersiniz...

Arkadaşlar merhaba ben kalori diyeti yapıyorum.. 1 aydır dıyet yapıyorum 75.5 dan 71 kg dustum , boyumda 1.70 . burdakı motıvasyon cok hosuma gısıyorr kesınlıkle cok ıse yaradıgına ınanıyorum.. bende uygun olan bir grupta başlamak istiyorum..

Uzun bir aradan sonra tekrar sizlerle olmak çok güzel.
4 yıl süresince kilo aldım verdim, diyetisyenler, zayıflama merkezleri v.s. fakat motivasyonum yoktu, şimdi hayata tekrar sizlerle merhaba demek istiyorum, gerçekten istiyorum ve kiloları vereceğime inanıyorum. Elimden tutacak ve inancımın idamesini sağlayacak grup arkadaşlarına ihityacım var. Cuma günü benimle beraber birinci olmaya ne dersiniz...

5. takıma gelebilirsiniz kızlar :70:

aslında uzun zamandır takipçisi idim buranın ama nasip kilolarımdan kurtulmak istediğim günde kayıt olmakmış :))
neyse öncelikle adım sümeyye 65 kiloyum boyum 158 .. aslında çocukken kilolu değildim liseye başladığım dönemler aa bir bakmışın kilo almaya başladım pek fazla umursamıyordum açıkcası sonuçta benim için dış görünüş pek öyle önemli değildi :)) sonra yani şuan ünv sınavlarına hazırlanıyorum ve rahat hareket edebilmek sürekli bol giyinmekten kurtulmak istiyorum sürekli tetikte olmak istemiyorum açıkçası işte benim kilo alma serüvenim bu ve birileri ile kilo vermek fikri çok cazip geldi sonuçta hergün dikkat edebileceksin inş.Allah kabul edilirim ...... sevgilerle teşekkürler...

Son düzenleme:
8. takıma gelebilirsin canım :)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/123779-8-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

aslında uzun zamandır takipçisi idim buranın ama nasip kilolarımdan kurtulmak istediğim günde kayıt olmakmış :))
neyse öncelikle adım sümeyye 65 kiloyum boyum 158 .. aslında çocukken kilolu değildim liseye başladığım dönemler aa bir bakmışın kilo almaya başladım pek fazla umursamıyordum açıkcası sonuçta benim için dış görünüş pek öyle önemli değildi :)) sonra yani şuan ünv sınavlarına hazırlanıyorum ve rahat hareket edebilmek sürekli bol giyinmekten kurtulmak istiyorum sürekli tetikte olmak istemiyorum açıkçası işte benim kilo alma serüvenim bu ve birileri ile kilo vermek fikri çok cazip geldi sonuçta hergün dikkat edebileceksin inş.Allah kabul edilirim ...... sevgilerle teşekkürler...

Arkadaşlar forum sitesini uzun zamandır tkaip ediyorum burada aradığım herşey var çok güzel ben 160 boyunda 64 kiloyum ve 5 aydır diyetteyim öncesinde 70 lere vurmuştu kilom yalnız 2 aydır gr. Veremiyorum durdu kilo vermem ne yapsam faydasız bende değişiklik olarak içtiğim suyu yarım lt. Arttırdım ve evde kendi imkanlarımda spora başladım umarım 60 kilo oluyorum yaza kadar çok isitorum bunun için bende grubunuza katılmak isitorum benide alırmısınız tşk

merhaba arkadaşlar bir takıma girebilmek için önce buraya yazmam gerekiyor sanırım 159 civarı boyum 86 civarı kilom 6-7 senedir diyet yapmama rağmen kilo veremiyorum 4 kerede diyetisyene gittim biraz verdikten sonra tekrar alıyorum ve kilo veremiyorum kendimde yapsam:43::43::43:bu zinciri kırmalıyım bunu çokta istiyorum nasıl yapacağım bilmiyorum :43:tekrar başlayıp verememekten de çok korkuyorum ama böyle devam edersem daha alacağım yardıııııııııııııım:43::43::43:

merhaba arkadaşlar bir takıma girebilmek için önce buraya yazmam gerekiyor sanırım 159 civarı boyum 86 civarı kilom 6-7 senedir diyet yapmama rağmen kilo veremiyorum 4 kerede diyetisyene gittim biraz verdikten sonra tekrar alıyorum ve kilo veremiyorum kendimde yapsam:43::43::43:bu zinciri kırmalıyım bunu çokta istiyorum nasıl yapacağım bilmiyorum :43:tekrar başlayıp verememekten de çok korkuyorum ama böyle devam edersem daha alacağım yardıııııııııııııım:43::43::43:

8. takıma bekleriz :)

olmuyor yapamıyorum yıllardır 62 kiloyum diyet deneyimim olmadı daha önce ama 22 gündür dikkat ediyorum veremedim 1killo bile.benm ekmeği bırakkacagm hayatta mümkün olmayacak bişeydi onu da yaptım offf..sabahları yeşillik ağırlıklı öğleyin ekmeksiz normal yemekler, akşamlarıda cok az yiyorum ayrıca günde 2,5lt su içiyorum veremiyorum bi on kiloo:( düğünüm var yaza bide:( bu arada boyum 1.58 kilo 62

olmuyor yapamıyorum yıllardır 62 kiloyum diyet deneyimim olmadı daha önce ama 22 gündür dikkat ediyorum veremedim 1killo bile.benm ekmeği bırakkacagm hayatta mümkün olmayacak bişeydi onu da yaptım offf..sabahları yeşillik ağırlıklı öğleyin ekmeksiz normal yemekler, akşamlarıda cok az yiyorum ayrıca günde 2,5lt su içiyorum veremiyorum bi on kiloo:( düğünüm var yaza bide:( bu arada boyum 1.58 kilo 62

3. takıma gel yardımcı olalım canım

Arkadaşlar forum sitesini uzun zamandır tkaip ediyorum burada aradığım herşey var çok güzel ben 160 boyunda 64 kiloyum ve 5 aydır diyetteyim öncesinde 70 lere vurmuştu kilom yalnız 2 aydır gr. Veremiyorum durdu kilo vermem ne yapsam faydasız bende değişiklik olarak içtiğim suyu yarım lt. Arttırdım ve evde kendi imkanlarımda spora başladım umarım 60 kilo oluyorum yaza kadar çok isitorum bunun için bende grubunuza katılmak isitorum benide alırmısınız tşk

neden bana cvp verilmiyor :(

Henüz takım bulamadımmmm:2:

neden bana cvp verilmiyor :(

Hanımlar,
Takım kaptanları bu sayfaya bakmaya zaman bulamıyor olabilir.
Takım sayfalarını gezin, katılmak istediğiniz takımın sayfasına katılım isteğinizi belirten bir mesaj yazın.
Takım kaptanları size mutlaka cevap verecektir.
Ben 8. takımın kaptanıyım ama bizim takımda şu an zaten 4-5 tane deneme sürecinde olan yeni üye var.
Bazı takmların üye sayıları azken daha fazla yeni üye davet etmeyi uygun görmüyorum :)
Üye sayısı az olan takımlara bir uğrayın hanımlar :16:

Yaklasik 4 yildir sessizce tum forumlari takip ediyordum ve artik birseyler yazma vakti geldi dedim. 28 yasindayim boyum 1.60 Evlenmeden once 60-65 arasi gider gelirdim. Bu durum beni hic rahatsiz etmezdi biraz fazlam vardi sadece bana gore ama gecen yil kizima doguma giderken tam 92 kilo olmustum hamileligim boyunca 26 kilo aldim ve 1 ay oncesine kadar 1,5 yil boyunca 82 kilo gezdim. 1 aydir dikkat ediyorum sadece 3 kilo verebildim. Yurtdisinda yasiyorum ve mayis sonunda Turkiyeye gelecegim.Su an 79 um hedefim 65 olmak. Benide araniza alin surekli evde oldugumdan bir grupta motive olmaya cok ihtiyacim var. Sevgiler....

ben banu zayıflama yolunda ilerlemek için aranıza katılmak istiyorum
sizlerle zayıfalamak güzel olacak
tabi kabul edilirsem...

kendimi tanıtayım
boyum 1 70
kilom 90 :((
yaş 35
evliyim
iki çocuk annesiyim

senelerce 38 beden ve enfazla 65 olan ben doğumlarla aldığım kiloları
dietlerle daha da katladım...
evet yanlış dietler ve diet sonu aabartmalarla
ama artık son diorum bu defa olucak
platese gidorum artı yürüyüş
yarında dietisyene başlıyorum

hayatım boyunca hiç bu kiloya ulaşmadım
ilk doğumuma bile 85 le girip 75 le çıkmıştım
bebekle birlikte 10 kilo gitmiş sonrada kısa sürede 65 e inmiştim ama herkes aa çok kilo almışsın die die beni diet yapmaya itti ve ben diet yaptıkça kilo aldım.
en kötü olanıda eşim acaip fiziğe meraklı ve 180 boyunda ve 73 kilo
artı şekerim yüksek ve diabet hastası değilim ama adaymışım

işte böyle hergün mutlaka girerim zaten kk bende bağımlılık gibi birşey
bir takımım olunca daha da benimseyeceğim

en kısa zamanda cevap bekliyorum

a e olun...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back