• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aranıza ikinci kez katılıyorum yaz döneminde sıkı bi sporla 8 kilo verip 73 e düşmüştüm fakat bu arada kullandıgım hormon ilaçları yüzünden tekrar kilo aldım önümüzdeki ay aşılama tedavisine baslayacagım ve bu arada 10 kilo vermem gerekiyor kabul edersiniz bende aranıza katılmak istiyorummmm:( suan 80 lerdeyim
13. takıma bekleriz.

13. takıma bekleriz.

Merhaba arkadaşlar
siteye yeni üye oldum.Kilolarımla 10 yıldır mücadele ediyorum :)) hele menepoza girdikten sonra berbat durumda kilom.boyum 160 kilom 88 e çıktı.eski sporcuyum ve evet sporu bırakalıda tam 10 yıl oldu.geçtiğimiz yaz 2 ay düzenli yüzdüm ve günde 1 saat yürüdüm tam 10 kilo verdim ama tekrar geri aldım:59:
Doktorumun söylediği tam 30 kilo vermem gerektiği.Tek başına olunca insan zorlanıyor,ama bir takımın içinde olursam kesin motive olurum bunu biliyorum.
Biri bana yardımcı olsun :61:

Merhaba arkadaşlar
siteye yeni üye oldum.Kilolarımla 10 yıldır mücadele ediyorum :)) hele menepoza girdikten sonra berbat durumda kilom.boyum 160 kilom 88 e çıktı.eski sporcuyum ve evet sporu bırakalıda tam 10 yıl oldu.geçtiğimiz yaz 2 ay düzenli yüzdüm ve günde 1 saat yürüdüm tam 10 kilo verdim ama tekrar geri aldım:59:
Doktorumun söylediği tam 30 kilo vermem gerektiği.Tek başına olunca insan zorlanıyor,ama bir takımın içinde olursam kesin motive olurum bunu biliyorum.
Biri bana yardımcı olsun :61:
13. takıma gelebilirsin canım.

kızlar biranönce kilo vermem gerek:85: kendi kendime diyet yapıyorum kiloda verdim fakat motivasyonum düşüyor:59: gitgide takımda banada yer vamı acaba eylülde düğünüm var ve bu kiloların gitmesi lazım :14:

diyet serüvenüm daha ortaokul çağlarından hiçbizaman zayıf bi kız olmadım lisedeyken de topluydum balık etli bi kızdım daha sonra lise bitince diyat yaptım 62 kilodan 51 kiloya düştüm ne güzel zamanlardı:97:sonra ne olduysa 1,5 yıl içerisinde aldım.64 filan oldum birkaçay sonrada daha fazlasını aldım.kendimce bişeyler yapıyorum ama bazen motivasyonum okadar düşüyor ki kendimi yemek yerken buluyorum bazen aynaya bakıyorum kilolu değilim diyorum.biranönce kendime gelip 60 kiloya en azından 60lı kilolara düşmem gerek sıkmadım inşallah çok uzun yazdım:17:

Arkadaşlar takımında boş yer olan bir takım kaptanı Miensera arkadaşımızı takımına davet edebilir mi? :16:

Bende katılmak istiyorum mümkünse.

ne yazmam gerektiğini okumamuşum.benide alın diye atladım

56.5 kiloyum. 2010 yılına kadar hep 48 - 49 kiloydum. bir yılda büyük yükseliş gösterdim. yaşım:25

Şimdiden beni bir gruba layık görenlere tesekkurler :D

:65:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back