13. takıma bekleriz.ben yeniyim 22 yaşındayım 74 kiloyum acilen zayıflamam gerek yardımlarınıza ihtiyacım var :) bugün sabah 1 bardak limonlu şekersiz ıhlamur yarım saat sonra süt ile bi kase mısır gevreği 15 dk sonra 1 bardak limonlu ıhlamur içtim ve acıkmaya başladım tuzsuz etimekle humus yemeyi planlıyorum acıkırsam bi bardak ayran içerim ayran şişirir. sonra meyve ... nsl gidiorum ? hmm 20 mekik çektm bide
bende katılmak istiyorum bu hafta 70 kiloyum iki haftadır diyetteyim bu hafta sizlerle daha azimli olarak yarışmak istiyorumm
13. takıma bekleriz.Merhaba,
Polikistikoverim var ergenliğimden beri.Ortaokul'dan beri hiç 85 kg'nin altını görmedim.
Evlendikten 1 sene sonra 102 kiloydum.Kondisyon bisikleti+kafama göre zararlı şeyleri biraz kısarak 87 kg'ye düştüm,hamile kaldım.Oğlumu doğurduktan sonra ıvır zıvır yemeye tam gaz devam(
Geçen sene 1 Ekim 2009'da 110 kilo ile diyetisyene başladım.Haziran ayına kadar diyete mümkün olduğunca (çikolata,kola,kebap,döner kaçamaklarım oldu.) uymaya çalıştım.Haftada en az 4 gün 1 saat yürüdüm ve 80 kg'ye kadar düştüm.
Zayıflayınca yine hamile kaldım.2.5 ay önce sezeryanla doğum yaptım.94 kiloyum.4 ay içinde zayıflayıp tekrar bebek sahibi olmak istiyorum.Yaşım 35.Daha fazla bekleyecek zamanım yok.Hedefim en az 15 kilo vermek.
Teşekkürler :)
13. takıma bekleriz.s.a arkadaşlar 20 yaşındayım bende kendimi bildim bileli kiloluyum( zayıflamak istiyorum 87 den 70 e düşmüştüm tekrar 80 oldum zamanla sonra tekrar 72 ye indim...regl döneminde dolayı tatlı felan derken sanırım 74 olmuşumdur beni de aranıza alın
13. takıma bekleriz.:79:merhaba..38 yaşında ve 65 kiloyum..iki çocuk annesiyim ..geçen sene kendi başıma diyet yaparak doğum kilolarımı vermiştim ama kış içinde 5 kilosunu geri aldım((hedefim 58 kilo olmak vermem gereken 7 kilocuğu vermeme yardımcı olurmusunuz....benide bir takıma yerleştirseniz sevinirim..:)))
Arkadaşlar bi arkadaş bi adres yolladı,
Alman Cumhurbaşkanı'nın önemli bir açıklaması üzerine;
ALMANYA’DA İSLAM’IN (YAHUDİLİK VE HIRİSTİYANLIK GİBİ) RESMİ BİR DİN OLARAK TANINMASI İLE İLGİLİ BİR ANKET DÜZENLENMEKTEDİR…
MAALESEF HAYIR OYLARI ÖNDE GİDİYOR….
İSLAM’IN Almanyada resmi DİN OLARAK TANINMASI İÇİN LİNKTEN
Aktuelle Nachrichten - Inland Ausland Wirtschaft Kultur Sport - ARD Tagesschau
ULAŞAĞINIZ SİTEDE
-
Ja KISMINI İŞARETLEYİP
- Zur Auswertung DÜĞMESİNE BASMANIZ YETERLİ…
hassaiyetiniz için teşekkürler ve TANIDIKLARIMIZA da DUYURALIM..
Özellikle Almanyada yaşayan akraba,eş dost ve vatandaşlarımız için ben kullanılması gerek diye
düşündüm,ekledim,umarım sorun olmaz...
ben 1.58 boyunda 74 kilo 21 bi bayanım , Cuma yarışma gruplarınıza katılmak istiyorum ...
bende katılmak istiyorum
merhabalar ben 2cocuk annesiyim yaş 29 boy160 kılo67 hedefim 58 olmak bende katılmak istiyorum aranıza alırsanız sevinirim
Merhaba!
Ben de subat 201o'da dogum yaptim...Boyum 1.73, 78 kiloyum...Hedefim 64...Bir gruba alir misinizzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?