Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
13. takıma bekleriz.

Merhaba,
Polikistikoverim var ergenliğimden beri.Ortaokul'dan beri hiç 85 kg'nin altını görmedim.
Evlendikten 1 sene sonra 102 kiloydum.Kondisyon bisikleti+kafama göre zararlı şeyleri biraz kısarak 87 kg'ye düştüm,hamile kaldım.Oğlumu doğurduktan sonra ıvır zıvır yemeye tam gaz devam (
Geçen sene 1 Ekim 2009'da 110 kilo ile diyetisyene başladım.Haziran ayına kadar diyete mümkün olduğunca (çikolata,kola,kebap,döner kaçamaklarım oldu.) uymaya çalıştım.Haftada en az 4 gün 1 saat yürüdüm ve 80 kg'ye kadar düştüm.
Zayıflayınca yine hamile kaldım.2.5 ay önce sezeryanla doğum yaptım.94 kiloyum.4 ay içinde zayıflayıp tekrar bebek sahibi olmak istiyorum.Yaşım 35.Daha fazla bekleyecek zamanım yok.Hedefim en az 15 kilo vermek.
Teşekkürler :)

13. takıma bekleriz.

merhaba..38 yaşında ve 65 kiloyum..iki çocuk annesiyim ..geçen sene kendi başıma diyet yaparak doğum kilolarımı vermiştim ama kış içinde 5 kilosunu geri aldım ((hedefim 58 kilo olmak vermem gereken 7 kilocuğu vermeme yardımcı olurmusunuz....benide bir takıma yerleştirseniz sevinirim..:)))

13. takıma bekleriz.:79:

arkadaşlar siz de bu ankete katılırsanız iyi olur.İslamı yaşayan kardeşlerimizin önünü açacak bu ankette bizler de yer alalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…