Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

3. takıma gelebilirsin siyah_melek

selam herkese 1.60 boyunda ve 62 kiloyum 2 çocuk annesiyim aslında ikinci doğumumdan sonra azimle 57 ye düştüm sınav stresi nedeniyle 5 ayda tekrar 62 kilo oldum benim reflü problemim var ve acilen kilo vermek istiyorum arkadaşlar herkese kolay gelsin benide alın aranıza daha hızlı verebilirim destğinizle..

Merhaba 155 boyunda 71.5 kiloyum evlenmeden once (3 sene once) 55 kiloydum, evlilikti bebekti derken(16 aylik kizim) bu kiloya geldim ama artik eski kiloma donmek istiyorum.

5. takımda yerimiz var hanımlar paylaşımı aksatmayız diyorsanız buyrun bekliyoruz :)

slm kızlar ben 160 boyunda 85 kiloyum ayrıca pco ve tirodit var
zayıflamak istiyorum diyetimi aldım ve bugün başladım ama motivasyona ihtiyacım var
hedefim şu anda 65 yardımcı olun kızlar
kilosu bana yakın kişiler olursa daha iyi olur

Son düzenleme:

2. takıma bekleriz şekercim

ben yeniyim 22 yaşındayım 74 kiloyum acilen zayıflamam gerek yardımlarınıza ihtiyacım var :) bugün sabah 1 bardak limonlu şekersiz ıhlamur yarım saat sonra süt ile bi kase mısır gevreği 15 dk sonra 1 bardak limonlu ıhlamur içtim ve acıkmaya başladım tuzsuz etimekle humus yemeyi planlıyorum acıkırsam bi bardak ayran içerim ayran şişirir. sonra meyve ... nsl gidiorum ? hmm 20 mekik çektm bide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…