Öncelikle Merhabalar
Ben 56 kilo ve 161 boyundayım.50 kiloydum Birzamanlar...
Fakat 1 yıl önce depresyona girdim okadar boşluktaydım ki yedim yedim bir de üstüne üstün hap depresyon hapları,bunlar sayesinde 6 kilo aldım
Doktor takviyesinalıyordum,sonra farklı bir doktora gittimm bana öyle şeyler dediki artık kendime duygu kendine bak artık dedim.ve böylece kilo vermeye karar verdim
Hayaata yeniden başlamak için ısararlı ve kararlııyım ve hırslıyım
selam herkese 1.60 boyunda ve 62 kiloyum 2 çocuk annesiyim aslında ikinci doğumumdan sonra azimle 57 ye düştüm sınav stresi nedeniyle 5 ayda tekrar 62 kilo oldum benim reflü problemim var ve acilen kilo vermek istiyorum arkadaşlar herkese kolay gelsin benide alın aranıza daha hızlı verebilirim destğinizle..
Merhaba 155 boyunda 71.5 kiloyum evlenmeden once (3 sene once) 55 kiloydum, evlilikti bebekti derken(16 aylik kizim) bu kiloya geldim ama artik eski kiloma donmek istiyorum.
selamlar ben 176 boyundayım 79 kiloyum. 94 kilodan indim bu kiloya. hedefim 65. ama bu aralar zayıflamam durdu. destek çok önemli bende katılmak istiyorum aranıza ki motive olayım tekrar :)
slm kızlar ben 160 boyunda 85 kiloyum ayrıca pco ve tirodit var
zayıflamak istiyorum diyetimi aldım ve bugün başladım ama motivasyona ihtiyacım var
hedefim şu anda 65 yardımcı olun kızlar
kilosu bana yakın kişiler olursa daha iyi olur
5. takıma bekleriz.:79:kızlar bende 76 kiloyum boyumda 1.70 banada yer varmııııııı
5. takıma bekliyoruz canım.merhaba boyum 1.70 kılom 72 29 yasındayım hangı takıma gelmem gerekir?:44:
selam boyum 1.59 kılom 66hep bırlıkte zayıflamak ıstıyorum banada yer varmı :)
13. takıma bekleriz.selam boyum 1.73 kılom 69.2 yarısmaya katılmak ıstıyorummmm
takımlar yaşa göre ayrılmıyor canım. seni hangi takım davet ederse ona gidiyorsun.:81:ama benım yasım 22 hangı takıma gıdecegımıde bılmıyorum ufff hangı takıma uyuyorummm bennn :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?