• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben yeniyim 22 yaşındayım 74 kiloyum acilen zayıflamam gerek yardımlarınıza ihtiyacım var :) bugün sabah 1 bardak limonlu şekersiz ıhlamur yarım saat sonra süt ile bi kase mısır gevreği 15 dk sonra 1 bardak limonlu ıhlamur içtim ve acıkmaya başladım tuzsuz etimekle humus yemeyi planlıyorum acıkırsam bi bardak ayran içerim ayran şişirir. sonra meyve ... nsl gidiorum ? hmm 20 mekik çektm bide :1:
13. takıma bekleriz.

Merhaba,
Polikistikoverim var ergenliğimden beri.Ortaokul'dan beri hiç 85 kg'nin altını görmedim.
Evlendikten 1 sene sonra 102 kiloydum.Kondisyon bisikleti+kafama göre zararlı şeyleri biraz kısarak 87 kg'ye düştüm,hamile kaldım.Oğlumu doğurduktan sonra ıvır zıvır yemeye tam gaz devam :((
Geçen sene 1 Ekim 2009'da 110 kilo ile diyetisyene başladım.Haziran ayına kadar diyete mümkün olduğunca (çikolata,kola,kebap,döner kaçamaklarım oldu.) uymaya çalıştım.Haftada en az 4 gün 1 saat yürüdüm ve 80 kg'ye kadar düştüm.
Zayıflayınca yine hamile kaldım.2.5 ay önce sezeryanla doğum yaptım.94 kiloyum.4 ay içinde zayıflayıp tekrar bebek sahibi olmak istiyorum.Yaşım 35.Daha fazla bekleyecek zamanım yok.Hedefim en az 15 kilo vermek.
Teşekkürler :)

Merhaba,
Polikistikoverim var ergenliğimden beri.Ortaokul'dan beri hiç 85 kg'nin altını görmedim.
Evlendikten 1 sene sonra 102 kiloydum.Kondisyon bisikleti+kafama göre zararlı şeyleri biraz kısarak 87 kg'ye düştüm,hamile kaldım.Oğlumu doğurduktan sonra ıvır zıvır yemeye tam gaz devam :((
Geçen sene 1 Ekim 2009'da 110 kilo ile diyetisyene başladım.Haziran ayına kadar diyete mümkün olduğunca (çikolata,kola,kebap,döner kaçamaklarım oldu.) uymaya çalıştım.Haftada en az 4 gün 1 saat yürüdüm ve 80 kg'ye kadar düştüm.
Zayıflayınca yine hamile kaldım.2.5 ay önce sezeryanla doğum yaptım.94 kiloyum.4 ay içinde zayıflayıp tekrar bebek sahibi olmak istiyorum.Yaşım 35.Daha fazla bekleyecek zamanım yok.Hedefim en az 15 kilo vermek.
Teşekkürler :)
13. takıma bekleriz.

merhaba..38 yaşında ve 65 kiloyum..iki çocuk annesiyim ..geçen sene kendi başıma diyet yaparak doğum kilolarımı vermiştim ama kış içinde 5 kilosunu geri aldım :(((hedefim 58 kilo olmak vermem gereken 7 kilocuğu vermeme yardımcı olurmusunuz....benide bir takıma yerleştirseniz sevinirim..:)))

merhaba..38 yaşında ve 65 kiloyum..iki çocuk annesiyim ..geçen sene kendi başıma diyet yaparak doğum kilolarımı vermiştim ama kış içinde 5 kilosunu geri aldım :(((hedefim 58 kilo olmak vermem gereken 7 kilocuğu vermeme yardımcı olurmusunuz....benide bir takıma yerleştirseniz sevinirim..:)))
13. takıma bekleriz.:79:

Arkadaşlar bi arkadaş bi adres yolladı,

Alman Cumhurbaşkanı'nın önemli bir açıklaması üzerine;
ALMANYA’DA İSLAM’IN (YAHUDİLİK VE HIRİSTİYANLIK GİBİ) RESMİ BİR DİN OLARAK TANINMASI İLE İLGİLİ BİR ANKET DÜZENLENMEKTEDİR…

MAALESEF HAYIR OYLARI ÖNDE GİDİYOR….
İSLAM’IN Almanyada resmi DİN OLARAK TANINMASI İÇİN LİNKTEN

Aktuelle Nachrichten - Inland Ausland Wirtschaft Kultur Sport - ARD Tagesschau

ULAŞAĞINIZ SİTEDE

-
Ja KISMINI İŞARETLEYİP
- Zur Auswertung DÜĞMESİNE BASMANIZ YETERLİ…
hassaiyetiniz için teşekkürler ve TANIDIKLARIMIZA da DUYURALIM..

Özellikle Almanyada yaşayan akraba,eş dost ve vatandaşlarımız için ben kullanılması gerek diye

düşündüm,ekledim,umarım sorun olmaz...
:40:

arkadaşlar siz de bu ankete katılırsanız iyi olur.İslamı yaşayan kardeşlerimizin önünü açacak bu ankette bizler de yer alalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back