Merhabalar ! Aralık 2009 annesiyim . .sen emziriyorsun ye ye cümleleriyle suan 84 kilodayım ama artık buna dur demenin zamanı geldi 3 sene evvel 60 kiloda idim artık bedenim ve ayaklarım isyan ediyor ve Allahın izniyle bu defa karala kilo vermek istiyorum nerdeyse 3 senedir hiç rejim yapmadım ..3 gündür devam ediyorum . .saygılar sevgiler Allah bu yolda herkese sabır kolaylık versin yemeyi seven biri için bunu yapmak gerçekten çok ama çok zor . .:))
canım paylaşımım bol olur diyorsan 5. takıma bekleriz
Canım merhaba.Ben de 103 kiloyla diyete başladım,15 gün oldu.2.5 kilo kadar verdim.Hemen hemen aynı kiloda başlamışız ve benim de hedefim 65 inşallah.Senin de vereceğinden ve devamının geleceğinden hiç şüphem yok.Zaten burada sürekli irtibat halinde kalırız.Ben ilk 15 gün çok sıkı bir diyet uygulamasam da,sabah akşam elma sirkesi+bal karışımı içtim ve akşamları yarım saat sauna eşofmanı ile yürüyüş yaptım.Sen de diyet listeni paylaşır mısın canım benim...merhabalar herkese 2009 da doğum yaptım boy 160 kilom 77 hamileyken tam 35 kilo aldım hedefim 65 ve bugün diyetisyene gittim yarın diyete ve spora başlıyorum azimliyim benide aranıza alın motivasyona ve desteğe ,htiyacım var.......
merhabalar herkese 2009 da doğum yaptım boy 160 kilom 77 hamileyken tam 35 kilo aldım hedefim 65 ve bugün diyetisyene gittim yarın diyete ve spora başlıyorum azimliyim benide aranıza alın motivasyona ve desteğe ,htiyacım var.......
Canım merhaba.Ben de 103 kiloyla diyete başladım,15 gün oldu.2.5 kilo kadar verdim.Hemen hemen aynı kiloda başlamışız ve benim de hedefim 65 inşallah.Senin de vereceğinden ve devamının geleceğinden hiç şüphem yok.Zaten burada sürekli irtibat halinde kalırız.Ben ilk 15 gün çok sıkı bir diyet uygulamasam da,sabah akşam elma sirkesi+bal karışımı içtim ve akşamları yarım saat sauna eşofmanı ile yürüyüş yaptım.Sen de diyet listeni paylaşır mısın canım benim...
Canım merhaba.Ben de 103 kiloyla diyete başladım,15 gün oldu.2.5 kilo kadar verdim.Hemen hemen aynı kiloda başlamışız ve benim de hedefim 65 inşallah.Senin de vereceğinden ve devamının geleceğinden hiç şüphem yok.Zaten burada sürekli irtibat halinde kalırız.Ben ilk 15 gün çok sıkı bir diyet uygulamasam da,sabah akşam elma sirkesi+bal karışımı içtim ve akşamları yarım saat sauna eşofmanı ile yürüyüş yaptım.Sen de diyet listeni paylaşır mısın canım benim...
Merhaba ben 19 yasındayım.Bende 160 boyundayım ve 50 kiloyum.Boyum kısa olduğu için kilom biraz fazla duruyor özellikle basen bölgesi.kısacası kum saati biçimdeyim.Gecen sene kafama koymuştum 50den 41 kiloya düşmüştüm 2ay içersinde.Sonra hiç kilo almadım.son 5-6 aydır kendimi saldım yedim yedim yedim ve tekrar 50 oldumBende yarışmaya katılmayı istiyorum kafama koyduğumu yapacağımı düşünüyorum yine malum yazda geliyor :)
canım senin kilon çok ideal boyuna göre 41 kilo ne demeksıfır beden olmak mı istiyorsun yoksa
eğer basenlerde sorunun varsa bence bunu sporla hallet bölgesel çalış
bi ablan olarak tavsiye vermek istedim sonra sağlığından olma canım
merhaba,çocukluğumdan annemler bu çocuk neden zayıf diye sürekli doktora göürdüklerini ve sonrasında iştah şuruplarının meyveli tadlarınıı hatırlıyorum ilk olarak.Sonrasında yavaş yavaş kilo almaya başladım.Ortaokuldan sonra hep balık etliydim benLisede kız lisesinde olmanın da rahatlığıyla kendimi bıraktım gitti.Veee gelsin kilolar.Sonrasında aralarda diyetler de yapsam hiçbir zaman istediğim kiloya inemedim.Evleneceğim zmanlarda 63 kilodaydım.Yemek denemeleri,aman atılmasın diye diye yediklerim,abur cubur derken 4kilo daha aldım ve 67 ye ulaştım.Geçen yıl diyet gruplarına katılmak istedim ama hamile kaldım ,mecburen vazgeçmek zorunda kaldım.83 kiloyla doğuma girdim.oğlum 1 yaşında.1 yıl içinde 67 kiloya düştüm.Şimdiye kadar hep kendim fena değilim diye düşünüyordum.Bugün okulda arkadaşalr sen de ne kadar kilo aldın,yanakların tombiş tombiş oldu demeleriyle gerçeği gördüm.Ne zamandır yapmak istediğim sporu,diyeti hep erteledim ama bundan sonra kararlıyım.boyum 168cm.Artık kilo vermek sizin de desteğinizle sağlıklı yaşama adım atmak istiyorum.Cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum.Beni de grubunuza alır mısınız?
buyur gel 14. takıma bekliyoruz seni:)arkadaşlar merhabalar.. ben de bir takıma katılmak istiyorum kaptanlar ilgilenirse sevinirim.. 24 yaşındayım.. çocukluğum ve ergenliğimde gayet ideal bi kilodaydım.. liseyi bitirdiğimde 59-60 felandım.. ne olduysa üniversitede oldu.. üniversitede 80e kadar çıktım.. o zamanlar 4 kg vermiştim ama öylece kaldı. çalışmaya başladığımda tam 76 kilo idim. diyet bilgileri sayesinde 64 kadar olmuştum.. sonra evlendim ve doğum yaptım.. doğuma 87 ile girdim 81 ile çıktım. kanamalar, şişkinliğin inmesi felan derken 2 haftada 74e düştüm. 9 aylık bi bebeğim var emziriyorum.. bu süreçte inişler çıkışlar yaşadım.. 78e çıktım indim felan deken epey stresli bi dönem yaşadım. şimdi 73,4 kiloyum boyum 165..... acil bi gruba katılıp motive olmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?