merhaba,çocukluğumdan annemler bu çocuk neden zayıf diye sürekli doktora göürdüklerini ve sonrasında iştah şuruplarının meyveli tadlarınıı hatırlıyorum ilk olarak.Sonrasında yavaş yavaş kilo almaya başladım.Ortaokuldan sonra hep balık etliydim ben
Lisede kız lisesinde olmanın da rahatlığıyla kendimi bıraktım gitti.Veee gelsin kilolar.Sonrasında aralarda diyetler de yapsam hiçbir zaman istediğim kiloya inemedim.Evleneceğim zmanlarda 63 kilodaydım.Yemek denemeleri,aman atılmasın diye diye yediklerim,abur cubur derken 4kilo daha aldım ve 67 ye ulaştım.Geçen yıl diyet gruplarına katılmak istedim ama hamile kaldım ,mecburen vazgeçmek zorunda kaldım.83 kiloyla doğuma girdim.oğlum 1 yaşında.1 yıl içinde 67 kiloya düştüm.Şimdiye kadar hep kendim fena değilim diye düşünüyordum.Bugün okulda arkadaşalr sen de ne kadar kilo aldın,yanakların tombiş tombiş oldu demeleriyle gerçeği gördüm.Ne zamandır yapmak istediğim sporu,diyeti hep erteledim ama bundan sonra kararlıyım.boyum 168cm.Artık kilo vermek sizin de desteğinizle sağlıklı yaşama adım atmak istiyorum.Cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum.Beni de grubunuza alır mısınız?