• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlaarr.
TuRuNCu yineeee yenideeeen bir takım arayışı içerisinde maalesef.:14:
Hormonal sebeblerden ve kullandığım ilaçlardan dolayı bir zamanlar yine takım ruhu ile vermiş olduğum kiloları fazlasıyla geri aldım.Tek başına bu kilolalarla başa çıkamıyorum maalesef.:50:
Azimliyim ama sadece desteğe ihtiyacım var.:kkk:
Hangi takım kabul eder beni acabaa ?:92:

Yaş 26
Boy 155
Kilo 68
Hedef 58

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-5481.html#post17796774

6. takıma gelmek istersen bekleriz bol paylaşımda bulunurum diyorsan

merhaba 160 boyundayım...ama kaç kilo olduğumu tam bilmiyorum...

çizelgemde 51.5 yazıyor en son söyleydi sonra 15 tatil ve 2 günlük otel tatili beni gene başa döndürdü....52,5-53 arasını görüyoum sabahları...... 50 kilo olmak istiyorum....benim için uygun bi yer var mı?????

Son düzenleme:
Slm bende sizin aranıza katılmak istiyorum ben 20 yaşındayim 168boyum ve 75 kiloyun küçüklüğümde zayıftım fakat orta okuldan çıktıktan sonra kilo aldım 71kiloydun 17yaşımda görücü usulü sözlendin ve bu ara 10 günde 61kilo ya düştüm stresten ve 8ay sonra evlendigimde 64kiloydum evlendigim sene 7ay içimde birden 82kiloya çıktığımı farkettim ve hemen bir diyetisyene gittim dr yardımı ile 6ayda 71kiloya düştüm sonra kış olunca 75kilo oldum yazın kendim zayıfladım (2010)ve 69kiloya düştüm şimdi işe 3ay içimde 75kiloya çıktım tekrar ve zayıflamak istiyorum yine yarın diyete başlıycam tekrar ve sizle daha kolay vereceğime inandığım için burdayım bu arada 11aydır bebek istiyorum fakat pkolu olduğum için hala kalamadım bu arada zayıflıyım dedim

Slm bende sizin aranıza katılmak istiyorum ben 20 yaşındayim 168boyum ve 75 kiloyun küçüklüğümde zayıftım fakat orta okuldan çıktıktan sonra kilo aldım 71kiloydun 17yaşımda görücü usulü sözlendin ve bu ara 10 günde 61kilo ya düştüm stresten ve 8ay sonra evlendigimde 64kiloydum evlendigim sene 7ay içimde birden 82kiloya çıktığımı farkettim ve hemen bir diyetisyene gittim dr yardımı ile 6ayda 71kiloya düştüm sonra kış olunca 75kilo oldum yazın kendim zayıfladım (2010)ve 69kiloya düştüm şimdi işe 3ay içimde 75kiloya çıktım tekrar ve zayıflamak istiyorum yine yarın diyete başlıycam tekrar ve sizle daha kolay vereceğime inandığım için burdayım bu arada 11aydır bebek istiyorum fakat pkolu olduğum için hala kalamadım bu arada zayıflıyım dedim

3. takıma bekleriz

Merhaba kızlar ben 1 72 boyunda 98 kılodayım .yarın ınsanlahh dıyetıme baslıyorum ve yarısmada bende yer almak ıstıyorumm. Cunku kılo verıırken ınsan gercekten destege ıhtıyac duyuyorr. Bır 76 kadar dustum. Cok kısa surede gerı almaya basladım ve sımdı tam 98 kıloyum:( tekrar 76 kıloya dusmek ıstıyorum. Bunun ıcın cok kararlıyımm. Ben uzulupde yiyen ve hareket etmeyen ınsanlardanım bu yuzden dıyet yaparken destege cok ıhtıyac duyuyorum. Emınımkı burdakı kızlar desteklerını benden esırgemıyeceklerr. Herkese bu surecte basarılar dılıyorum. Hadı kızlar kurtulalım kilolardan:)

Merhaba kızlar ben 1 72 boyunda 98 kılodayım .yarın ınsanlahh dıyetıme baslıyorum ve yarısmada bende yer almak ıstıyorumm. Cunku kılo verıırken ınsan gercekten destege ıhtıyac duyuyorr. Bır 76 kadar dustum. Cok kısa surede gerı almaya basladım ve sımdı tam 98 kıloyum:( tekrar 76 kıloya dusmek ıstıyorum. Bunun ıcın cok kararlıyımm. Ben uzulupde yiyen ve hareket etmeyen ınsanlardanım bu yuzden dıyet yaparken destege cok ıhtıyac duyuyorum. Emınımkı burdakı kızlar desteklerını benden esırgemıyeceklerr. Herkese bu surecte basarılar dılıyorum. Hadı kızlar kurtulalım kilolardan:)

Bol bol paylaşımla birlikte seni 8. takıma bekleriz canım :)

mrb bende 1,5 sene önce doğum yaptım önceden 49 kiloydum gayet fit ve düzgün fiziğim vardı...

şimdi ise doğumdan 5 kilo yapıştı bana gitmiyor bende aranıza katılmak isterim.

Boyum 1,69 kilom 59 en azından 55 kadar düşmek istiyorum....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back