Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hoş geldin Cimeka :)
Bizim takımın kontenjanı doldu ama yine de hoş geldin demek istedim
Güzel bir takımda bol paylaşımda bulunmanı dilerim :)

Son düzenleme:

slm 14. takıma seni bekleriz canım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/224023-14-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2119.html

merhaba arkadaşlar ben bekarken çok zayıftım 45-46 kg idimbu arada 1.58 boyum var çok uzun değilim açıkçası 1 yıl boyunca sadece hamburger,pizza derken 55 kg olmuştum ve 55 kg ile evlendim.hemen hamile kaldığım içinde de 70 kg ile doğuma girdim.ne varki doğumdan sonra hızlı verdim kilolarımı ve oğlum 1.5 yaşındaydı ben 51 kg idim.ve benim bünyem bulunduğumuz evden taşınıp daha sakin bir eve geçince ve eşimin bazı girmesi gereken sınavları yüzünden evde sürekli bunalım haliyle oturup oturduğum yerden yemeyle 63 oldum tekrardan yani 1.5 senede yine alıverdim 14 kg yiyince çok güzel yiyordum tuzlu sonra arkadan geliyor şekerli yakaladı kaç kaç diye diye bu hale geldim ki bundan 2 ay önce yani aralıkta diyet birazda spora başlama kararı aldım.malesef borç olan oruclarımıda tutayım derken o ay fazla veremedim ve 1 ocakta 62.5 kg ile başladığım yolumu 1 ay geride bırakarak şubat ayına 59.6 kg olarak girdim.bende yarışmaya dahil olmak istiyorum cünkü kısa bir sürem var 2 ay sonra allah nasip ederse 2. bebeği düşünüyorum ve ideal olarak 53,54,55 olmak istiyorum .

Son düzenleme:
13. takıma bekleriz.

bende evlenmeden önce 60 kiloydum evlenip hamile kaldıktan sonra 69 oldum doğum yaptım 66 oldum sonra 3 ay sonra tekrar hamile kalmışım e haliyle çok kilo aldım daha birini veremezken ikinci kez kilo alma dönemim gelmişti sonra 76 olmuşum hiç farketmeden neyse 2. doğumdan 3-4 ay sonra kilolar almış başını gidiyo 79 olmuşum biraz azimle 76 oldum yine ama eski kilolarıma dönmek istiyorum yarışmalara katılmak isti,yorum dahada hırslanmam lazım eşim beni eskisi gibi görsün istiyorum hep streslerdeyim moralim çok bozuk şuan 70-79 arasındakiler zayıflıyordAYIM AMA DEDİĞİM GİBİ YARIŞMALAR DAHADA kızıştırsın istiyorum hırs yaptım şimdi bile e varmı boş yeriniz banada

Son düzenleme:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-3453.html
canım 5. takıma bekleriz madem bu kadar hırslısın

merhaba..
ben 1.65 boyunda 60 kilodayım benm ideal kilom 50-52 civarı. ama ben 50 olmak istiyorum. aslında ben bu kadar kilolu değildim ama birsüreliğine yurtdışına çıktım ve orda mecburen hep fastfood yedim ve 8-9 kilo aldım. ve bu kilolar ben de göbek basen bölgelerinde toplandığı için çok kötü bir görünüm oluşturuyor kıyafetlerime giremiyorum ve bundan dolayı dışarı bile çıkmak istemiyorum.:2: bu yüzden acilen vermem gerekiyor bu kiloları..yaklaşık 1 haftadır diyet yapıorum. bu fazlalıklarımdan biran önce kurtulmam lazım hergün sporumu da yapıorum. bir takımla çalışırsam daha verimli sonuçlar alacağıma inanıyorum ve sizden beni aranıza almanızı istiyorum...
bana da yer var mı aranızda??

canım 5. takımda yer var.

boyum 1,73
kilom şuan 78,1
bugün diyette 4. günüm 79 ile başladım...
ilk hedefim 60
pco illetine tabii biriyim hem sağlığım hemde kendime ve eşime olan sorumluluğum nedeni ile kilo vermeliyim bu konuda rekabet gibi itici bir güce ihitiyacım var
evet 4 gün kısa bir süre ama diyetimde hiç kaçamak yapmadım bu inatçılığımlada yapacağımı sanmıyorum

verimli olabileceğim bir grup arıyorum...

8. takıma bekleriz canım :)

kızlar banada yer ayırın hatta mümkünse bulun. bende 163 boyunda 64 kiloyum ve annem de 73 kiloydu 2 ay öncesine kadar doktora gittik ikimizdede bende daha başlangıç olarak kolestrol çıktı annemde zaten vardı doktor anneme teyzecim zayıflayacaksın dedi başka yolu yok dedi ki annem çokta kilolu değil 73 kilo falandı geldik ikimizde diyete başladık sonuç iki ay sonra ben hala aynı kilodayım annem 68 kiloya düştü halada vercekmiş daha aaay bi siniirim bozuldu ama niye ben yiyorum çünkü dayanamıyorum kadın da bi azim bi azim vallahi çıldıracam neden dayanamıyorum özellikle tatlı başka bişeyde gözüm yok illa canım tatlı istiyor. bide ekmek tabi offff çok moralim bozuldu.pilates falanda yapıyodum ama şimdi pek yapamıyorum zaten diyetle desteklenmeyince iyice irileşiosun pilatesle işte iiki gündür yürüyorum bi saat ama anca o gün yediklerimi yakıyorumdur.
her sene bu olay olur zaten ama bi türlü veremem bi ramazanda veriyorum nasılsa 3 4 kilo onuuda bayramda alıyorum zaten.
kendime kızıyorum bukadar iradesiz olamam çünkü 10 senedir sigara içen ben 4 aydır sigarayı bıraktım ondanda kaynakalnıo dicem ama her yıl bu kilo problemim olur illa.
neyse beni bieyerlere sıkıştırın artık bu sefer kararlıyım annemide çok kıskandım

3. takıma gel canım

Öncelikle Merhabalar
Ben 56 kilo ve 161 boyundayım.50 kiloydum Birzamanlar...
Fakat 1 yıl önce depresyona girdim okadar boşluktaydım ki yedim yedim bir de üstüne üstün hap depresyon hapları,bunlar sayesinde 6 kilo aldım
Doktor takviyesinalıyordum,sonra farklı bir doktora gittimm bana öyle şeyler dediki artık kendime duygu kendine bak artık dedim.ve böylece kilo vermeye karar verdim
Hayaata yeniden başlamak için ısararlı ve kararlııyım ve hırslıyım

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…