• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba ben 14.takımdan yamukprenses ama takımıdan isteyerek ayrıldım ve başka takıma geçmek istiyorum arkadaşlar,takımla ilgili bir sorun olduğu için yada başka bir problem olduğu için ayrılmadım,sadece daha fazla paylaşımın olduğu bir takıma geçmek,dürtülmek,bunun yanında muhabbet eşliğinde birbirimize verdiğimiz bilgilerle zayıflamak istiyorum.kilom 62,9.hedefimse 55 kilo.beni aranıza alırmısınız acaba:71:

merhaba ben 14.takımdan yamukprenses ama takımıdan isteyerek ayrıldım ve başka takıma geçmek istiyorum arkadaşlar,takımla ilgili bir sorun olduğu için yada başka bir problem olduğu için ayrılmadım,sadece daha fazla paylaşımın olduğu bir takıma geçmek,dürtülmek,bunun yanında muhabbet eşliğinde birbirimize verdiğimiz bilgilerle zayıflamak istiyorum.kilom 62,9.hedefimse 55 kilo.beni aranıza alırmısınız acaba:71:
13. takıma bekleriz canım.

teşekkürlerr koşa koşa geliyorum :66:

Takımın sayfasına kendini tanıtıcı bir yazı yazarsan gruptakiler de seni daha iyi tanır :)
En fazla kaç kiloyu gördün, kilo verme sürecin nasıl geçti, hangi diyetleri denedin... ?
Bunları da içeren bir tanıtıcı mesaj yazarsın canım :)

selam şu anda 87 kilodayım..

ben küçükken çok zayıftım..ortaokulda almaya başladım hafif..lisede en fazla 81 oldum.. yeme alışkanlıklarım değişti tabi çocukluğun hareketlilği de gidince 81 i gördüm..ünide 1. sınıfta kendi imkanlarımla 59 a kadar indim.. sonra uzun yıllar 64 65 aralığında kaldım..68lerdeydim uzunca bir müddet. 2009da evlendiğimde 73tüm.. sonra da anlamadan kendimi 87 de buldum..biraz evlilik rahatı biraz da sporu bırakmak.. ne bileyim.. şimdi spor salonuna başladım..diyetisyene gdiyordum ama maddi olarak bırakmak durumunda kaldım..ama listemden devam ediyorum..zayıflayıp sağlıklı olmak sağlıklı kiloda hamile kalmak istiyorum Allahın izniyle..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back