• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende katilmak istiyorum ne yapmam gerekir

herkese iyi geceler kızlar benide aranıza alın

kızlarrr yaa bende zaıflamak istiyorum buraya bildirmem gerekiyo galiba gruba katılmam için
merhaba kizlar
lütfen bilgilerinizi yazarmisiniz,böylece sizi cagiracak takimda bilmis olur:34:

Kızlarrrrrrrrrr bende zayıflamak istiyorum çok azimliyimmmm..Ama tecrübesine ihtiyacım olacak birbirimizi doğru yönlendirecek ve bana zayıflamam konusunda gaz verecek arkadaşlara ihtiyacım var...Ne olurrrrrrrrrrr benide biri gruba alsınnn. ..15 kg vereceğimmm destek verin bana..:(((

Boy:157
Kilo:Şuan itibariyle 65

hedeflenen kilo 50...
4.takima gelebilirsin,tabi azimli,ve bol paylasim yapacaksan:34:

Merhaba.

Bende herhangi bi gruba dahil olmak istiyorum. Boyum 1.70 kilom şuan 86 yaş 25. Eskiden 70 civarındaydım bi sene içerisinde dengesiz bi şekilde kilo aldım ama verebileceğimden şüphem yok hedefim 65. Zaten kendiliğimden başlamıştım 88ken 86ya düştüm 2 3 gün içerisinde. Kpss Alana hazırlandığım için stres içindeyim böyle bi dönemde diyeti bırakmamak için destek olur kanaatindeyim hoş bi uygulama olarak düşünmüşsünüz. İlgilenirseniz sevinirim :)

merhaba ben Didem,
26 yaşında 8 aylık ikiz bebek annesiyim.boyum 1,58 cm.
5 yıllık evliyim.eşimle tanıştığımda 47 kg 19 yaşındaydım.evlendiğimde 21 yaşında ve 52 kg idim.
evlilik ile birlikte hareketsiz iş hayatı ve doğum derken 73 kg ye ulaştım.
bugün diyete başlama kararı aldım.yaz geliyor ve üzerimdeki 20 kg fazlalık canımı sıkıyor.kendimi beğenmiyorum artık.
bir diyet grubuna katılırsam belki daha hırsla veririrm kgleri.
bebeklerim olduğu için her dakika paylaşım yapamam ama hergün gruba dahil olacağıma söz verebilirim.
davet edecek grup liderlerinden ricam mümkünse emziren annişlerin bol olduğu gruba alın beni.
kızlar huysuzlanıyor.sevgiler, öpüyorum.

ben 23 yasında 66 kıloyum ve yıllardır aynı kılodayım dıyetisyene gittim bı turlu ısten dolayı baslayamadım ama sımdı kararlıyım :) desteksiz bu iş olmazz yarın yedıklerımı yaptığım sporları yazarım hadi herkese kolay gelsinn :46:

ben kaçıncı takıma gireceğim??

Son düzenleme:
Hangi takıma gireceğim sabırsızlıkla bekliyorum
Ben dikkat etmeye başladım bir yandan
Bugünkü menümü yazayım:
Sabah:
2 yumurta
1 dilim peynir
Domates
Zeytin 2 tane
Tereyağ-bal
Bir dilim ekmek

Ara
Süt

Öğlen
Çorba
Salata

Ara
Meyve

Akşam
Kabak yemeği kıymal
Et suyuna çorba
Salata

Gece
Meyve

Meyve suyu, emzirdiğim için

Spor 3 km yürüdüm

Hangi takıma gireceğim sabırsızlıkla bekliyorum
Ben dikkat etmeye başladım bir yandan
Bugünkü menümü yazayım:
Sabah:
2 yumurta
1 dilim peynir
Domates
Zeytin 2 tane
Tereyağ-bal
Bir dilim ekmek

Ara
Süt

Öğlen
Çorba
Salata

Ara
Meyve

Akşam
Kabak yemeği kıymal
Et suyuna çorba
Salata

Gece
Meyve

Meyve suyu, emzirdiğim için

Spor 3 km yürüdüm

SELAM
170 boyunda 84 kiloyum 27 yaşındayım bende tek başına motive olup diet yapamayanlardanım. beni de bi gruba dahil edermisiniz??

Günde en az 5 mesaj yazarim bol paylasim yaparim diyorsaniz . takima gelin buyurun kizlar.

Merhaba.

Bende herhangi bi gruba dahil olmak istiyorum. Boyum 1.70 kilom şuan 86 yaş 25. Eskiden 70 civarındaydım bi sene içerisinde dengesiz bi şekilde kilo aldım ama verebileceğimden şüphem yok hedefim 65. Zaten kendiliğimden başlamıştım 88ken 86ya düştüm 2 3 gün içerisinde. Kpss Alana hazırlandığım için stres içindeyim böyle bi dönemde diyeti bırakmamak için destek olur kanaatindeyim hoş bi uygulama olarak düşünmüşsünüz. İlgilenirseniz sevinirim :)

ezik kaldım kimse gruba davet etmedi :)) bayankar kilo veriyorum bi yandan grubun çıtasını yükseltcek elemanı kaçırıyonuz :))))
citayi saglikli bir sekilde yükseltip,kurallara uyacaksan 4.takima gelebilirsin:34:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-7369.html

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back