doğumdan sonra üzerime yapışıp kalan ve diyetlerımı hep ikinci gününde bıraktıgım için bende bır gruba uye olmak ıstedım
Şuan ki kilom 79 olmak istediğim kilo 69 boyum 1,65
ben travma sonrası psikolojik yardm aldm 1 sene ilacım bana kılo aldrdı 54 kılodan 68 kıloya çıktım sımıd ılacımı bıraktım panik atağı yendım sıra eski kiloma kavuşmam da beni de aranıza alırsanız daha da motive olacgımı dusunuorum :)))
Verilecek kilon az ama ben yinede motive olabilmen için yazıyorum. Bol paylaşım yapabilirim, takım disiplinine uyarım dersen eğer 13. takıma beklerim.170 boyundayım öğretmenim 64 kıloyum 59 a insem yeter diorummm nişanım var mayıs sonunda o yüzden zayıflamak istiorum.
Verilecek kilon az ama ben yinede motive olabilmen için yazıyorum. Bol paylaşım yapabilirim, takım disiplininemrb uyarım dersen eğer 13. takıma beklerim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/138629-13-tak305m-cuma-zay305flama-yar305351mas305.html linki tıklayıp takım topiğine gelebilirsin canım.13. takıma katılmak istiorum
Tatlım önce bir 8. takıma git. Çünkü en son ordan izinli olarak ayrıldığını söylemişsin. Büyük ihtimal ordan devam edebilirsin. Ama kurallar gereği bildiğim kadarıyla ilk olarak 8. takımda listeye girmen gerekir. :26:
sevindim adınahehe kadis teşekkur ederim ama 6. takıma girdim.
Tekrar teşekkurler
bende yarışmaya katılmak istiyorum.tek başına olunca motivasyon olmuyor.157 boyunda yaklaşık 62 kiloyum.61e yakınzüğürt avuntusu.bu arada gerçi sanırım gruplarda farklı.umarım doğru yere yazdım.
8.takima gelebilirsin.
takım aranıyor...
1.67 boyunda bugün itibariyle 74 kilo olan kuralları bilen bol paylaşım yapan iddalı bir yarışmacı için takım aranıyor...
eski 8. takım yarışmacısıyım takım doluymuş yeni takım arıyorum...
21 yaşındayım ve 1.60 boyundayım fakat 74 kiloyum ve kilo vermek istiorum azim var ama bana ortak olcak birileri arıorum :d teşekkürler
bu takımlara nasıl giriyoruz canım ? Ya bi yardım etsen
21 yaşındayım ve 1.60 boyundayım fakat 74 kiloyum ve kilo vermek istiorum azim var ama bana ortak olcak birileri arıorumteşekkürler
81 kiloyum hedefim 70
lütfen benide alın :)
Arkadaşlar bol paylaşım yapabilirim, azimliyim, kararlıyım, takımım için fedakarlık yapmaya hazırım derseniz eğer 13. takıma bekliyorum.22 yasındayım 162 boynda ve 89 kiloyum kilo verirken bna destek olabilcek bi takım arıyorum
Canım sende kendini tanıtan bir mesaj yazarsan eğer uygun olan bir takım çağıracaktır. Kaç kilosun? Boyun ve hedefin kaç? gibibu takımlara nasıl giriyoruz canım ? Ya bi yardım etsen
takım aranıyor...
1.67 boyunda bugün itibariyle 74 kilo olan kuralları bilen bol paylaşım yapan iddalı bir yarışmacı için takım aranıyor...
Eski 8. Takım yarışmacısıyım takım doluymuş yeni takım arıyorum...
bildiğim kadarıyla canım grup yöneticileri buradan çağırıyolar. Ben daha önce girmiştim fakat ailevi mevzulardan dolayı çıkmak zorunda kalmıştım. En yakın zamanda çağırırlar umarım çok iyi oluyor çnkü :d
canım en habire bi yerlere bişeyler yazıyorum bana cevab yazanlar oluyormu nasıl bakacam bilmiyorum bu siteyi çok begendim ama kullanmasını anlamadım bi guruba girip bende zayıflamak istiyorum ama gurup bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?