Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yokmu şimdi açığı olan???? İlginç.:26:
özelden mesaj atamıyorum juju bende selen takım kuralım ama kaptanlık falan nasıl olcak ben yapamam cunku kucuk bı oğlum var ondan vakıt bulabıldıkce gırebılıyorum nete
istemiyordum aslında kaptınlık ama durum onu gösteriyor gibi ... bir takım mı kursam diyorum hani.. ama karar veremedim ... henüz bir takıma kabul edilmeyenler tamam yapalım birbirimize destek oluruz derse bende katılırım...
juju kursana bı takım kımse ılgılnmıo acıkta kaldık takımı kur burda bekleyenler glır baska gelnde olur takım dolar hmn
püskütten cevap bekliyorum... bi yer göstersin toplaşıp gidelim bizde
öncelikle bi takın işini halledelim gerisi kolaykızlar bende istiyrum takıma girmeyi yeni takım kurup beni de alın aranıza bende varım ama sorularım olacak...
önümüzde 15 tatil var evde olmayacağım 2 hafta sonra..o arada ara verebilirmiyiz.bildirim hep yapılmak zorundamı...yoksa bildirimlerimi çok sıkı yaparım..diyetime dikkat ederim problem yok.. ama tek kafama takılan 15 tatil de evde olamayacağım internette olmayacak bu problem mi??
bende öyle düşünüyorum ama habersiz de olmasın istedimkullanılmayan takmlrdan bırını versın sana bızde pesınden doluşak
öncelikle bi takın işini halledelim gerisi kolay
bende öyle düşünüyorum ama habersiz de olmasın istedim
Arkadaşlar bilen bilir bilmeyen için ben bir dönem 4. takımın kaptanlığını yapmış ve ordan da kilo vererek ayrılmış bir üyeyim...baya da oldu ayrılalı ama yine kilo aldım ve buralardayım işte... takımlarda sizler gibi bende yer bulamadım ve iş başa düştü deyip taşın altına elimi koymaya karar verdim. Yanlız bunu tek başıma başaramam sizlerde bana yardımcı olursanız birbirimize destek vererek bu işi başarırız diyorum. Ben elimden geldiğince size kaptanlık yapmaya çalışacağım sizlerde bana destek olmak ister ve bir bütünün parçası olmak isterseniz eğer gelin 5. takımın topiğinde bir deneme yapalım... takım kurduk demiyorum deneyeceğiz. Şayet birbirimize ısınır bir bütün olursak takım halini alırız ... Katılmak isteyenleri 5. takıma bekliyorum
merhaba canım.biz 6. takım olarak bekliyoruz.ama bol bildirim yapma şartımız var. gün içinde enaz 5 mesaj yazacaksanız 6. takıma bekliyoruz.Selam iyi aksamlar herkes kilo vermek istiyorum ve bir gruba girmek istiyorum musait olan var mi yani takiminda bos yer olan. Daha once 1.takimdaydim ve ayrildim internetim kapanmisti. Simdi burdaym hep
herkese merhaba. ben 21 yaşımdayım ve suan 94 kiloyum.boyum 1.62 yıllardır kiloluyum.doğduğumda 4.200 gram doğmuşum ama annem diyo ki doktorlar seni yanlış tartmış ben 5 kilo doğurdum seni. :) beni gören 6 aylık bebek sanıyormuş. :) sonra ise ilk okulda alaylar dalga geçmeler. çocuklar kötüdür.hep dalga gecerler.kilo boy tablosunda hep en kilolu ben vardım.her sene ben kilo vermeye çalıştıkça kilo almaya devam ettim.ilaçlar kullanddım vereyim diye.işe yaramadı.kremler kullandım.bitkisel şeyler kullandım. aslında 1 aya kadar 102 kiloydum.şimdi 94 kiloyum. ve yakında nişanlanıcam.acele zayıflamam lazım.artık kesin kararlıyım ve kendimidüzene koydum. hatta 50 beden kıyafetlerden 46 beden kıyafetlere düstüm.simdilik hedefim 42 beden pantolonlar ve 10 kilo vermek. 10 kiloyu verirsem sonrasında bir 10 kilo daha vermek istiyorum. ve biraz da desteğe ihtiyacım var.neden güzel kıyafetleri giyebilme imkanımvarken kocaman çuval gibi şeyleri giyeyim ki..ben güzel bir kızım kilo verirsem daha da güzel olacağım Allah ın izniyle.artık kimsenin benle konusurken "diyet yapıyo musun " dıyıp acırcasına bakmasını istemiyorum... herkese göstericem neler yapabildiğimi.. yazdıklarımı okuduğunuz için teşekkür ederim... :)