ben ayrılmak istediğimi belirtmeden kaptanımız benim dışımda ayrıldı yazmış,ben bu konuyu püsküütlemi konuşmalıyım acaba?
iyi yillar
arkadaslar 6.takimdan kendi istegim uzerine ayrildim ama gonlum hala onlarla
baska bir takima transfer olmak istiyorum
Bol paylaşım yaparım dersen canım 13. takıma beklerim. En son kilo bildiriminde 6. takımdan bildirim yaptın dimi?
6. takıma bekliyoruz cnmArkadaşlar bende herhangi bir gruba katılmak istiyorum. 24 yaşındayım 1.72 boyunda 73 kiloyum. 83 idim, 2 ayda 10 kilo verdim daha da vermek istiyorum. Tuttuğumu koparan biriyim 10 kilo vermeden ağzıma meyveli pasta koymayacağım :)) Hedefim 63 daha gidecek 10 kilom var. 2 ayda spor yapmadan 10 kilo verebildim bu yüzden ay başına 5 kiloyu yeterli bulmadım daha da hızlandırmak istedim. Bu yüzden spora başladım koşu bandı aldım, dünden itibaren koşuyorum ve yürüyorum. Buradaki bayanlarla birbirimize destek olacağımızı düşünüyorum. Paylaşım yapmanın konusu geçmiş, sık sık paylaşım yapacağıma inanıyorum çünkü bilgisayarım hep açık durur :) Herkese bu taşlı yolda azim ve sabır diliyorum hep beraber :)))
6. takıma bekliyoruz cnmBen de bir gruba katılmak istiyorum. Kullandığım bazı ilaçlar nedeniyle 3 haftada 4 kilo aldım. Şuan 61 kiloyum. Boyum 1.63. Aldığım kilolarımı fazlasıyla geri vermek istiyorum. Hedefim 53. Çok fena hırslandım kilo vermek için. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.. :))
ben kadınlar kulübüne yeni katıldım. üye olmadan öncede takip ediyordum. bir yılda 68 kilodan 84 e yükseldimkadro alımı için evde oturarak ders çalışmaktan bu hale geldim... tabiki fazlasıylada aburcubur yedim...boyum 1.73 65 olmak istiyorum ve karar verdim artık vericem bu kiloları :) kendi çabalarımla 4-5 kilo vermiştim yazın ama koruyamadım geri aldım... anladımki istikrarı bozmamak lazım... ve ben 65 olana kadar en büyük düşmanım tatlı şeyleri yemeyecegim.... BENİDE ALIN LÜTFEN
iyi günler bende gruba katılmak ıstıyorum 4 sene once katılmıstım gruba ve 8 kılo vermıstım sımdı yıne spor yapıyorum fakat boğazımı tutamıyorum bugun dıyetısyene gıttım ve yıne hırslanabılmek ıcın gruplardan bırıne katılmak ıstıyorum 173 boyunda 66.5 kıloyum ve hedefım 60
Eveeeett uzuuun okuyuculuk döneminden sonra şansımı denemeye karar verdim. Benimde klasik tombul cocukluk ve genç kızlık dömnemi ve evlendikten sonra şişmanlığa doğru hızlı bi yükseliş. İki doğum arasında 17 kilo verip hamilelikte fazlası ile geri aldım ve ikinci doğumun ardından ise 22 kilo verip aptallığıma doymıyım 15 ini geri aldım. sonuçta şu an 1,55 lik boyumla 85 kiloyum. bir gruba dahil olarak yeniden zayıflamaya başlamak motive edici olabilir diye düşünüyorum. Beni alabilecek grup vardır umarım ve ne yapmam gerektiğini anlatırlarsa sevinirim. şimdiden teşekkürlerrr
öncelikle herkese selamlar :) Bu aşamaya gelene kadar kk'de ne kadar diyetle ilgili, zayıflamayla ilgili, bitki çayları elma sirkesi ile ilgili konu ve mesaj varsa okumuşumdur. Çok da faydası oldu irademi güçlendirmemde ve kilo vermeyi başarmamda. Böyle bi zayıflama yarışması olduğunu ilk kez görüyorum, açıkçası çok da güzel bi fikir olduğunu düşünüyorum. Kim akıl ettiyse ve uygulamaya geçirdiyse, Allah ondan razı olsun diyelim.
Ben 7-8 yaşlarımdan itibaren kilo almaya başladım. Her sene üstüste eklenerek kilo aldım. Şimdi 21 yaşındayım. 12-13 yaşımdayken 75kiloydum.. geçen sene ünlü (ama aldığı paranın hakkını hiç vermeyen) bi diyetisyene gittiğimde 109'dum. yine bıraktım ve uygulamadım.. düşünün o diyetisyenle 1 kez bile başbaşa görüşemedim.oysa ki benim herşeyden çok motivasyona ihtiyacım vardı. boğzaımı tutabiliyordum, diyet yapmak bana çok keyfili geliyordu. herneyse o zaman 1,5 kilo vermiştim sadece.. 5-6 ay sonra kendim karar verdm başlayayım diye, o zaman 116 idim. gittikçe gittikçe artıyordum, önü alınamayacakmış gibi. bi sabah öylesine evdeki dijital tartıya çıkayım dedim. 120.5.....
Dondum kaldım, uzun bi süre konuşmadım gülmedim sadece nefes aldım yöle boş boş. Naptın sen dedm kendime ya? sonra anneme söyledim, ağladı kadınikimiz de şoktaydık.. bunda şunun da etkisi var asla olduğum kiloyu göstermiyorum. sence kaç kiloyum diye sorduğum herkes istisnasız 90 küsür falan diyorlar. akupunktura gittiğimde doktor bile inanamadı kiloma. akupunkturu da bıraktım da neyse.
19 kasım 2012 de burdan okuduklarımla gaza gelerek, en önemlisi de herşeyi beynimde bitirerek sıkı olmayan bi diyete, su içmeye ve spora başladım. 4 günde 118,5 kg a düşerek 2 kilo verdim. 10 günün sonunda 116,4 olmuştum. çok ama çok mutluydum. spor sayesnde farkedilir derecede incelmiştim, kıyafetlermden rahatlıkla belli oluyordu. İşte o 10 günün ardından annem ve babam 2 haftalığına şehir dışına çıktılar tüm düzenim bozuldu. yemeyi abartmadım ama düzensiz yemeğe başladım. Uyku düzenim bozuldu, su içmeyi aksattım.. ben normalde 2 günde 1 bardak falan su içerdim yani diyet sürecinde suya alışmak baya zor olmuştu ama başarmıştım, annemler gidince o da eskiye döndü. 1 hafta öncesine kadar da öyle devam etti. 116,7 çıkmıştım en son. 1 haftalık diyet ve sporşa şu an 115.1 oldum :) oldukça da azimliyim.. çok iyi gidiyorum. hızlı kilo verebiliyor olmak beni acayip gaza getiriyor, vazgeçmiyorum. bundan sonra da asla vazgeçmeyeceğim. heralde burdakiler arasnda en kilolu olanlardan biri benimdir, belki de en kilolusu benimdir. Ama Allah'ın izniyle bu durum değişicek.. Ben de kilo verebileceğim, sağlıklı ve güzel bir genç kız olacağım. Umarım hepimiz önce sağlığımız sonra da güzelliğimiz ve özgüvenimiz için, olmamız gereken kilolara ulaşabiliriz. Benimle aynı dertten muzdarip olanlar için her zaman dua ediyorum.. Çünkü ne kadar zor bir durum olduğunu, çok ama çok.. çok iyi biliyorum arkadaşlarım..
Sonuç olarak, ben zaten öyle ya da böyle yapıyorum bu diyeti ve sporu, ama sizlerle birlikte yarışmak, tek başıma değil de yol arkadaşlarımla ilerlemek ve başarmak istiyorum, müsade varsa tabi ki :)
Herşeye rağmen pozitif, umutlu ve inançlı kalın arkadaşlarım.. Bu kiloma rağmen hala gülümseyebilmemin sırrı bu.. Hepinize hayırlı akşamlar dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?