Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam ben de kilo vrmk istiyorum.28 yaşında 71 kiloyum üçbuçuk yıl önce 57 kilo civarındayken evlendim.bir yıl içinde eşimle yiye yiye 10ar kilo aldık.sonra 68 kiloyla diyete ve spora başladım 63 kiloya inmişken surpriz bebeğimin karnimda olduğunu öğrendim :) dokuz ayda 27 kilo alarak 90 kiloyla doğum yaptım tam bir yıl oldu 10 ocak oğlumun doğum günü.60ların altına düşmek istiyorum tekrar.esim bn sporu bırakmak zorundakalinca devam etti ve şu an fit sayılır.bana destek olmaya çalışıo ama iştahının masallahi var.o yüzden eşimden başka birilerinin bana yoldaş olması lazım.lütfen beni de kabul edin.bu yaz bikini giymek istiyorum.kendimi miskin hissediyorum.oğlumla daha rahat koşup oynamak istiyorum.

cevap veren yok mu

Mrb. Canım katılmak için buraya kendini tanıtan bir mesaj yazman gerekiyor. Her takımın kendi içinde kendine göre kuralları var. Sen buraya mesajını yazdıktan sonra uygun olan bir takım seni davet ediyor. Yarışmanın genel kurallarını http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/154953-cuma-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-13.html#post28138609 burdan öğrenebilirsin. Ama dediğim gibi her takımın kendine göre kuralları var.

Bu arada boyum 1.68

Saat 17-22 arası dışında sürekli paylaşıma bulunabilirim

Bol paylaşım yaparım, istekliyim ve kararlıyım dersen eğer 13. takıma bekliyorum.

bende yarisa katilarak zayiflamak istiyorum.su an 75 kiloyum.cok cabuk kilo aliyorum.gectigimiz yaz 67 idim.tekrar zayiflamak ve 64 e düsmek istiyorum.

boyum 160 cm.yazmayi unutmusum.

Paylaşım konusunda sorunum olmaz, motivasyona destek olurum diye düşünürseniz eğer 13. takıma bekliyorum ikinizide.

slm arkadaşlar ...yaklaşık 3 aydır kendi çabalarımla 4 kg verdim....şu an 70.800 kg yim....boyum 1.60 cm...12 yıl öncesine kadar 49 kg idim...vede sizlerin de desteğiyle eski sağlıklı vede kilosuz günlerime dönmek istiyorum....teşekkürler ...

slmlar bundan 3 yıl once 55 kılo 36 beden olan ben suan 86-87 ve 46 bedenım.3 cocuk annesıım goruntumden memnun deılım.çocuklarımın sısman bı annelerı olsun ıstemıorum.özguvenımı gerı kazanmak ıstıorum.morale ve motıve olmaya ıhtıyacım var.destege ıhtıacım var.kılolarımla hıc mutlu deılım.herhabgı bı takıma gırıp motıve olmak ve etmek konusunda bende varım demek ıstıorum.

Slm... Ben eski mezunlardan (4. takım lideriydim) meltem. malesef aradan geçen yıllar sonucunda kilo almış bir şekilde geri geldim. kendi kendime karar verdim evet artık vermeliyim yeter dur demeliyim ama buna birde kk faktörünü eklemek istedim. Çünkü biliyorum ki burada olmanın verdiği sorumluluk duygusu çok farklı. Kendimi yanlız hissetmediğim evet benim gibi kilo vermek isteyen insanlar var dediğim bu ortama geri dönmek istiyorum. Sabah 8 akşam 5 çalışma sisteminde olduğum için haftanın 5 günü paylaşım konusunda hiç bir sıkıntım olmaz ki sık sık paylaşım yapmayı da severim ki bu beni motive eder zaten. şuanda 89.2 kiloyum... 3 gündür yediklerime dikkat etmeye ve günde 30 dk yürüyüş yapmaya başladım. hımmmmm şimdilik bu kadar bu belalıyı almak isteyen olursa pişman olmaz sanırım....

Son düzenleme:

Mrb canım. Ben 13. takımın kaptanıyım. Şuan yarışmıyorum ama takımın eski düzeninde gidebilmesi için kaptanlık görevini ben devraldım. Mesajını okuyunca sevindim biraz. Çünki farkettiysen artık eskisi kadar çok takım yok. Bazı takımlar kapandı. Bazı takımları kapanmaktan kurtardık ama yarışmanın sürekliliğini devam ettirebilmesi için kapanan takımların yeninden açılması gerektiğini düşünüyorum. Madem eski kaptanlardansın, bu konuda tecrübende var, bende sana elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Eğer senin içinde uygunsa Püsküüt'e danışıp kapanan takımlardan bir tanesini senin liderliğinde yeniden aktif hale getirelim. Ne dersin bu düşünceye? Mutlaka cevabını bekliyorum. Hem yine sorumluluk aldığın için kilo vermen daha da kolaylaşır. :26:

Takıma dahil olmak icin ne yapmam gerekiyor şu an

Yarışmaya dahil olabilmen için öncelikle buraya kendini tanıtan (diğer mesajlardan örnek alabilirsin) bir mesaj yazman gerekiyor. Uygun olan bir takım seni mutlaka davet edecektir. Ara ara bakıp burdan kontrol edebilirsin.

slm. 18 yaşındayım 1.68 cm 75 kiloyum. birçok diyet yapamam oldu fakat istikrarlı bir şekilde sürdüremedim 2 ay gibi bi sürede 75 den 68 e inmiştim ( hergün düzenli yürüyüş ve spor yaparak) okulum açılmasıyla bunları bıraktım ve tekrar 75 e geldim. aslın üçüklüğümde çok zayıftım ve çok hareketliydim. 8. sınıfta oks den sonra kilo almaya başladım 55 kiloydum daha sonra her yıl 5 kilo eklendi. dün tekrar diyete başlamaya karar verdim inş bu sefer yapıcam başarcam hedef kilom öncelikle 62. teşekkürler :))

Merhaba....

Kilo alınca koşa koşa buraya gelmemin nedeni kaybettiğim motivasyonu zayıflama azmini burada yeniden kazanmak. Şu aşamada kendime bir faydam yok iken bir başkasına faydalı olamam... Birilerine yardım etmek , birilerini motive etmek şevklendirmek kilo vermesine yardımcı olmak için öncelikle kendi öz güvenimin yerine gelmesi ve evet ben artık oldum demem gerekiyor. Şu anda benim yardıma ihtiyacım var sıfırdan bir takımı idare edecek gücü şu an için bulamıyorum kendimde... Ha günden güne alışır ısınır ve tamam ben oldum verin bu sorumluluğu da diyebilirim bilemiyorum ama ilk aşamada kendim bu işte ne kadar ciddi olduğumu görmem göstermem lazım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…