• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaslar 34 yasında 1 70 boyunda 80.5 kiloyum bu kiloları (10 kg) 7,8 ayda aldım vitamin hapları yüzünden acilen motivasyona ihtiyacım var en uygun guruba katılmayı talep ediyorum,sevgiler...

Bol paylaşım yaparım, azimliyim ve kararlıyım dersen eğer 13. takıma bekliyorum. :42:

Abbbbbbbbbooooooooo bi baktim 72 olmusum oysa 62 kiloydum ben, ne zaman aldim bu kilolari anlamadim
Yillardir duzenli spor yapiyordum yaklasik 6 aydir spor salonunun yolunu unuttum,spor olmayinca da insan saliyor kendini sanirim.Ama vericem, tekrar kiloma donucem hatta 60 hedefim.Yardimlarimizi esirgemeyelim birbirimizden . Beni de alin Cuma Yarismasina lutfeeeeeen:kkk:

Abbbbbbbbbooooooooo bi baktim 72 olmusum oysa 62 kiloydum ben, ne zaman aldim bu kilolari anlamadim
Yillardir duzenli spor yapiyordum yaklasik 6 aydir spor salonunun yolunu unuttum,spor olmayinca da insan saliyor kendini sanirim.Ama vericem, tekrar kiloma donucem hatta 60 hedefim.Yardimlarimizi esirgemeyelim birbirimizden . Beni de alin Cuma Yarismasina lutfeeeeeen:kkk:

aktif bir katilimciysan
kararliysan
bize gel bebegim 6.takimdayiz

arkadaşlar merhaba. ben 1.58 boyundayım. 68.2 kg ile başladım. an itibari ile 58.7 kg ım. hedefim 47. motive olmam gerek. neredeyse yarım gün pc başındayım. her şeyi paylaşabilirim. listelerimi, denediklerimi ne varsa. :6:

merhabalarrrr ben 14.takımdan mezun olmuş birisiyim:D Doğurdum geldim tekrar takımıma takılayım dedim ama ama maalesef dağılmış sanırım.
Şöyle istikrarlı aslı kaptan gibi sıkı takip eden sağlam bir grubaaa girmek istiyorummm varmıdırrrrr benim için biryerr

merhabalarrrr ben 14.takımdan mezun olmuş birisiyim:D Doğurdum geldim tekrar takımıma takılayım dedim ama ama maalesef dağılmış sanırım.
Şöyle istikrarlı aslı kaptan gibi sıkı takip eden sağlam bir grubaaa girmek istiyorummm varmıdırrrrr benim için biryerr

bol paylaşım ve azim diyorsan.3. takıma bekleriz.

bende yarışmaya katılmak istiyorum 21 yaşındayım 63 kiloyum iki ayda aldım bu kiloyu inanamıyorum kendime ya hedefim 55 kilo ve olacağm inş.

30yaşındayım 67 kiloyu boyum 162 hedef kilo 60 kızlar. Daha önce 58 oldum kk sayesinde. Sonra ilaclar yine aldırdı. Şimdi 60 olsam yeter. Zaten 1 haftadır bayağı dikkat ediyorum

Bol paylaşım yaparım, azimliyim ve gerçekten zayıflamayı istiyorum diyorsanız eğer 13. takıma bekliyorum ikinizide.

42 yaş,103 kilo.156 boy..geçen yıl dr.gürkan kubilay ile 16 kilo vermiştim yaklaşık 6 ayda,sonrasın da sporu ve rejimi bırakınca geri aldım :43: insülin direncim var fakat spora ve rejime devam ettiğimde kilo verebiliyorum.tekrar başlıyorum bu sefer sonuna kadar devam :34: şu andan itibaren rejim,pazartesi gününden itiberen de düzenli spor...

Merhaba ben 1.70 boyunda 77 kiloda 3 çocuk annesi 43yasında bir bayanım. Bu güne kadar çok diyet yaptım ve hepsindede başarılı oldum bir keresinde 30 kilo vermişliğim bile var( 95 kilodan)epey bir zaman korudum 9 yıldırhiç kilo almamıştım ama son altı aydır 7 kilo aldım ve o kadar uğraşmama rağmen veremiyorum ya yasımdan dolayı yada motivasyon eksikliği ben sizlerin bana motivasyon vereceğinize inanıyorum ve aranıza girmek istiyorum hepinize sevgiler......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back