Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bol paylaşımlı 8.takıma bekleriz canım
iyi kilo vermeler

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-1648.html#post28018805

Son düzenleme:

8.takıma bekleriz canımmm

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-1648.html#post28018805

Son düzenleme:
merhaba ben 1.77 boyunda 78 kiloyum ve 21 yaşındayım. önceden bu kadar kilolu değildim ne olduysa üniversiteye başladıktan sonra oldu. üniversiteye ilk geldiğim de 63 kiloydum ve gayet güzel bir vücudum vardı fakat ilk yılım bittikten sonra 68 kiloya çıktım ikinci yılım bittiğinde ise 73 kilo idim şuan 78 kiloyum ve bu durumdan çok rahatsızım. ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum ve yurtta kalıyorum arkadaşlarım zayıf ve kilo almayan cinsten oldukları için ben hep tek kalıyorum e onlar çikolataları cipsleri yerken sadece bakıp kalamıyorum. memlekete her gittiğimde annemin desteğiyle hep kilo veriyorum fakat buraya gelince tekrar alıyorum. kısacası bende bir takıma girip yarışma heycanıyla daha azimli olacağıma ve bu şekilde kilo vereceğime inanıyorum:) yardımmm lütfen

Ne kadar tanidik bir hikaye ayni ben. 8.takima bekleriz canim.

Mrb , Bende yarismaya katilmak istiyorum benide eklermisiniz, Zaten diyet grubu 90 ustunede dun yeni katilmistim biraz kendimden bahsedeyim .

26 yasindayim Fransadan katiliyorum , 1m65 boy ,94.2 kilom , Cocuklugumda zayiftim kilo sorunum yoktu ,Son 5 yildir hypotiroid hormon bozukluklarindan dolayi kilo almistim suan ilac sayesinde stabilize oluyor ve kilo kaybetmeme engel olmuyor .2 aydir diyetteyim ve 15 kilo kaybettim diyetisyenim , endokrinologum ve aile doktorumun gozaltinda .44 kilo kaybetme yolculugum var hala ve bunuda sizlerle haberdar ve maksat diger ayni sorunlari yasayan arkadaslara birbirimize motivasyon olsun diye hep beraber kaybedelim kilolarimizi .

canım kendini biraz daha tanıtır mısın boyun kilon yaşın gibi.çok az yazmışsın

28 yasındayım. 1.67 boyum 69 kiloyum simdilik en güzel kilo verme yöntemim bol su, akşam 6 dan sonra yemeyi kesip suya devem etmek, tatlı ve hamuru kesmek... kısa zamanda kalıcı sonuç alıyorum. ama tasınmak, belirsizlikler,mutsuz ilişkiler en güzel kilo alma yolumu açan durumlar. yogun bir dönemin ardından eskiye dönmek istiyorum sizlerle beraber. karar verdim ve mutluyum

bende zayıflamak istiyorum 1.60 boyunda 75 kiloyum. üniversitede hemşirelik öğrencisiyim ve devamlı ders çalıştığım için hiç spor şansım olmuyor fakat zayıflamak istiyorum.

Bol paylaşımda bulunabilirim, kararlıyım, azimliyim, takım ruhuna sahibim ve gerçekten zayıflamayı istiyorum derseniz kızlar hepinizi 13. takıma bekliyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/138629-13-tak305m-cuma-zay305flama-yar305351mas305.html

arkadaşlar ben daha önce 5. takımda yarışıyordum ve yarışımız kapandı ,bol paylaşımlı aktif bir grup arıyorum ..
166 boyunda 83kilo 38 yaşındayım ...

13. takıma beklerim diyeceğim ama en son bu şekilde bir bildirim düşmüş listeye. Bu nedenle kurallara göre en az 6 ay boyunca tekrardan yarışamıyorsun.

Buffy26 ( 60,9/59.7 / 1.2/%1,97 )(Mezun olmak istiyor)
Funda08 (72/ 72 / 0 / % 0)(Kendi isteği ile ayrıldı)
nehirim38 (74,2 / 75/ -0,8 / %-1,08)(Kendi isteği ile ayrıldı)
Sweetlyy (72,3 / 72 / 0,3/ % 0,41)(Kendi isteği ile ayrıldı)
PinkCherry (62,1/ 62,1 / 0/ %0)(Kendi isteği ile ayrıldı)
Raa (82 /82.3 /-0.3 / -0,37) (Kendi isteği ile ayrıldı)

Bu konuyu tekrardan araştırmamız lazım. Tekrar yarışabileceksen eğer 13. takıma beklerim.

iyi günler bende gruba katılmak ıstıyorum 4 sene once katılmıstım gruba ve 8 kılo vermıstım sımdı yıne spor yapıyorum fakat boğazımı tutamıyorum bugun dıyetısyene gıttım ve yıne hırslanabılmek ıcın gruplardan bırıne katılmak ıstıyorum 173 boyunda 66.5 kıloyum ve hedefım 60

Arkadaşlar bende herhangi bir gruba katılmak istiyorum. 24 yaşındayım 1.72 boyunda 73 kiloyum. 83 idim, 2 ayda 10 kilo verdim daha da vermek istiyorum. Tuttuğumu koparan biriyim 10 kilo vermeden ağzıma meyveli pasta koymayacağım :)) Hedefim 63 daha gidecek 10 kilom var. 2 ayda spor yapmadan 10 kilo verebildim bu yüzden ay başına 5 kiloyu yeterli bulmadım daha da hızlandırmak istedim. Bu yüzden spora başladım koşu bandı aldım, dünden itibaren koşuyorum ve yürüyorum. Buradaki bayanlarla birbirimize destek olacağımızı düşünüyorum. Paylaşım yapmanın konusu geçmiş, sık sık paylaşım yapacağıma inanıyorum çünkü bilgisayarım hep açık durur :) Herkese bu taşlı yolda azim ve sabır diliyorum hep beraber :)))

ben ayrılmak istediğimi belirtmeden kaptanımız benim dışımda ayrıldı yazmış,ben bu konuyu püsküütlemi konuşmalıyım acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…