Merhaba ben 1.70 boyunda 77 kiloda 3 çocuk annesi 43yasında bir bayanım. Bu güne kadar çok diyet yaptım ve hepsindede başarılı oldum bir keresinde 30 kilo vermişliğim bile var( 95 kilodan)epey bir zaman korudum 9 yıldırhiç kilo almamıştım ama son altı aydır 7 kilo aldım ve o kadar uğraşmama rağmen veremiyorum ya yasımdan dolayı yada motivasyon eksikliği ben sizlerin bana motivasyon vereceğinize inanıyorum ve aranıza girmek istiyorum hepinize sevgiler......
42 yaş,103 kilo.156 boy..geçen yıl dr.gürkan kubilay ile 16 kilo vermiştim yaklaşık 6 ayda,sonrasın da sporu ve rejimi bırakınca geri aldıminsülin direncim var fakat spora ve rejime devam ettiğimde kilo verebiliyorum.tekrar başlıyorum bu sefer sonuna kadar devam şu andan itibaren rejim,pazartesi gününden itiberen de düzenli spor...
nasıl katılabileceğim takıma bilmiyorum ki yardımcı olurmusunuz
bende siteye yeni üyeyim arkdşlarmn yardımlarını bekliyorum
merhaba ben 1.77 boyunda 78 kiloyum ve 21 yaşındayım. önceden bu kadar kilolu değildim ne olduysa üniversiteye başladıktan sonra oldu. üniversiteye ilk geldiğim de 63 kiloydum ve gayet güzel bir vücudum vardı fakat ilk yılım bittikten sonra 68 kiloya çıktım ikinci yılım bittiğinde ise 73 kilo idim şuan 78 kiloyum ve bu durumdan çok rahatsızım. ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum ve yurtta kalıyorum arkadaşlarım zayıf ve kilo almayan cinsten oldukları için ben hep tek kalıyorum e onlar çikolataları cipsleri yerken sadece bakıp kalamıyorum. memlekete her gittiğimde annemin desteğiyle hep kilo veriyorum fakat buraya gelince tekrar alıyorum. kısacası bende bir takıma girip yarışma heycanıyla daha azimli olacağıma ve bu şekilde kilo vereceğime inanıyorum:) yardımmm lütfen
bende zayıflamaya karar verdim inşaaallah. benide aranıza alın yarışlarda önde gidelim. azimliyim vallakazanan grubun ödülü ne acaba benide alın aranıza lütfen
canım kendini biraz daha tanıtır mısın boyun kilon yaşın gibi.çok az yazmışsın
merhaba,ben de kilo vermeye çalışıyorum.bu dönemde motivasyonun çok yararlı olacağını düşünüyorum.hamilelik kilolarımı vermeye çalıştığımdan kilo verişim biraz hızlı gibi..yerleşmiş kilolar değil çünkü.ağustosta doğum yaptım.boyum 1.57.yarışmaya hazırım:)
28 yasındayım. 1.67 boyum 69 kiloyum simdiliken güzel kilo verme yöntemim bol su, akşam 6 dan sonra yemeyi kesip suya devem etmek, tatlı ve hamuru kesmek... kısa zamanda kalıcı sonuç alıyorum. ama tasınmak, belirsizlikler,mutsuz ilişkiler en güzel kilo alma yolumu açan durumlar. yogun bir dönemin ardından eskiye dönmek istiyorum sizlerle beraber. karar verdim ve mutluyum
Mrb , Bende yarismaya katilmak istiyorum benide eklermisiniz, Zaten diyet grubu 90 ustunede dun yeni katilmistim biraz kendimden bahsedeyim .
26 yasindayim Fransadan katiliyorum , 1m65 boy ,94.2 kilom , Cocuklugumda zayiftim kilo sorunum yoktu ,Son 5 yildir hypotiroid hormon bozukluklarindan dolayi kilo almistim suan ilac sayesinde stabilize oluyor ve kilo kaybetmeme engel olmuyor .2 aydir diyetteyim ve 15 kilo kaybettim diyetisyenim , endokrinologum ve aile doktorumun gozaltinda .44 kilo kaybetme yolculugum var hala ve bunuda sizlerle haberdar ve maksat diger ayni sorunlari yasayan arkadaslara birbirimize motivasyon olsun diye hep beraber kaybedelim kilolarimizi .
bende zayıflamak istiyorum 1.60 boyunda 75 kiloyum. üniversitede hemşirelik öğrencisiyim ve devamlı ders çalıştığım için hiç spor şansım olmuyor fakat zayıflamak istiyorum.
arkadaşlar ben daha önce 5. takımda yarışıyordum ve yarışımız kapandı ,bol paylaşımlı aktif bir grup arıyorum ..
166 boyunda 83kilo 38 yaşındayım ...
13. takıma beklerim diyeceğim ama en son bu şekilde bir bildirim düşmüş listeye. Bu nedenle kurallara göre en az 6 ay boyunca tekrardan yarışamıyorsun.
Buffy26 ( 60,9/59.7 / 1.2/%1,97 )(Mezun olmak istiyor)
Funda08 (72/ 72 / 0 / % 0)(Kendi isteği ile ayrıldı)
nehirim38 (74,2 / 75/ -0,8 / %-1,08)(Kendi isteği ile ayrıldı)
Sweetlyy (72,3 / 72 / 0,3/ % 0,41)(Kendi isteği ile ayrıldı)
PinkCherry (62,1/ 62,1 / 0/ %0)(Kendi isteği ile ayrıldı)
Raa (82 /82.3 /-0.3 / -0,37) (Kendi isteği ile ayrıldı)
Bu konuyu tekrardan araştırmamız lazım. Tekrar yarışabileceksen eğer 13. takıma beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?