Merhaba arkadaslar 34 yasında 1 70 boyunda 80.5 kiloyum bu kiloları (10 kg) 7,8 ayda aldım vitamin hapları yüzünden acilen motivasyona ihtiyacım var en uygun guruba katılmayı talep ediyorum,sevgiler...
Abbbbbbbbbooooooooo bi baktim 72 olmusum oysa 62 kiloydum ben, ne zaman aldim bu kilolari anlamadim
Yillardir duzenli spor yapiyordum yaklasik 6 aydir spor salonunun yolunu unuttum,spor olmayinca da insan saliyor kendini sanirim.Ama vericem, tekrar kiloma donucem hatta 60 hedefim.Yardimlarimizi esirgemeyelim birbirimizden . Beni de alin Cuma Yarismasina lutfeeeeeen
arkadaşlar merhaba. ben 1.58 boyundayım. 68.2 kg ile başladım. an itibari ile 58.7 kg ım. hedefim 47. motive olmam gerek. neredeyse yarım gün pc başındayım. her şeyi paylaşabilirim. listelerimi, denediklerimi ne varsa.
Yasasiiiiin geldim9.takimdayimmmmmmmmmm Cok tesekkurler.
merhabalarrrr ben 14.takımdan mezun olmuş birisiyimDoğurdum geldim tekrar takımıma takılayım dedim ama ama maalesef dağılmış sanırım.
Şöyle istikrarlı aslı kaptan gibi sıkı takip eden sağlam bir grubaaa girmek istiyorummm varmıdırrrrr benim için biryerr
bol paylaşım ve azim diyorsan.3. takıma bekleriz.[/QU
severek geliyorummm:)
bol paylaşım ve azim diyorsan.3. takıma bekleriz.[/QU
severek geliyorummm:)
3. takım olarak bekleriz
Kızlar bende katılmak istiyorum ane yapmam gerekir
bende yarışmaya katılmak istiyorum 21 yaşındayım 63 kiloyum iki ayda aldım bu kiloyu inanamıyorum kendime ya hedefim 55 kilo ve olacağm inş.
30yaşındayım 67 kiloyu boyum 162 hedef kilo 60 kızlar. Daha önce 58 oldum kk sayesinde. Sonra ilaclar yine aldırdı. Şimdi 60 olsam yeter. Zaten 1 haftadır bayağı dikkat ediyorum
[ı]azimliyim, kararlıyım ben bu işi başarırım dersen ve bol paylaşım yapabilirsen 13. Takıma bekliyorum[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?