Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bol paylaşım yaparım.ve gerçekten vermek isityorum diyorsan 6. takıma bekliyoruz canım

bol paylaşım yaparım.ve gerçekten vermek isityorum diyorsan 6. takıma bekliyoruz canım

Keisnlikle berenvildan a katılıyorum bekleriz tatlımm

Merhaba!
Çukurova üniversitesi bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim, yoğunluktan kilo almaya başladım ve de spor salonuna ara verdim
daha önce 65 kilodan 51 kiloya düştüm boyum 1.61 49 kilo ve daha sıkı bir vücut için birlikte menüler oluşturabilceğim öneriler alabileceğim motiveli bir takımda su 2 kiloyu vermek istiyorum bir takım olsa ne de mutlu olurum Tüm takımlara az kalorili günler dilerim^^!

3. takıma bekleriz.

Arkadaşlar Merhaba...
Ben 29 yaşındayım.8 aylık bir bebeğim var.Hala doğum iznindeyim.Ocak sonu işe geri dönmem gerekiyor ama 6.ayda bebeğimi emzirmeyi bıraktığımdan beri bütün kilo verme denemelerim fiyaskoyla sonuçlandı..Gebelik öncesinde de kilo sorunu hep vardı ama giyim kuşam sorun olmuyordu:S Şimdi montlarımın bile önü kapanmıyor Özel bir şirkette çalışıyorum ve kızlar salınırken ben rezil olmak istemiyorum
En son geçen ay bir azimle başladığım diyetimle 15 gün olmadan 7 kg verdim.Sonra nasıl olduysa yine başa döndü kendimi yemek yerken buldum.Son bir ümit sizin paylaşımlarınızı okudum ve birlikten kuvvet doğar dedim.Küçük bebeğimle uğraşmaktan fazla paylaşımda bulunamayabilirim(Bulunadabilirim) ama denemeye değer.Kendime bir diyet günlüğü tutmaya başladım.
Bugün adetimin ilk günü ve tartıda 100.3 çıktım.Sanıyorum 97 kg civarında kaldım en son.65 Kg olmak istiyorum.Lütfen bana da bir takımdan davet gelsin.

Son düzenleme:
canımm koş gel 9. takıma

Merhabalar bulunduğum takımdan ayrılıp yeni bir takıma katılmak istiyorum.Boyum 1,72 74 kg ile yarışmaya başladım bi ara 70.5 a kadar düşmüştüm ama bayramdan sonr kendimi pek toparlayamadım şu an 72 kiloyum ve hedefim ilk önce 65 sonrada yavaş yavaş 60 a düşmek.18 yaşındayım okulumdan dolayı akşamları online olabiliyorum.Ve artık diyetime hiç ara vermeden çok kaçamak yapmadan hedefime ulaşmayı istiyorum.

9. takıma bekliyoruz..

26 yaşındayım 167 buyundayım ve maalesef 68 kilosum.abur çubuk merakım verdiğim kiloları bir anda geri almama neden oluyor kilo vermeye azmettimi veriyorum ve böyle bir yarışmanın benim için gaza getirici olacağını düşünüyorum vakit kaybetmek istemiyorum hemen cevap bekliyorum

Çocukluğumdan beri tombul bir tipim,şu ana kadar kimse kilolusun demedi bana,hep ben kendi kendime dertlendim ki haklıydım 70 kiloydum ama ciddi anlamda göstermiyordum ta ki 80 kilo olana kadarartık bitik bir haldeyim bugüne kadar hep diyet yaptım, hep zayıflamaya çalıştım sigarayı bırakarak 10 kilo aldım ve irade artık kalmadı bendeirademi hırsımı geri kazanmama lazım yoksa dönülmez yollardayımyardımm

3. takıma bekleriz bayanlar. Hep beraber zayıflayalım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38584-3-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

ben küçüklümden beri kiloydum ünı. gidince bıraz vermey başladım 85 den 80 a düştüm sonra okul bıtınce eve gelince kilo aldım 91 e cıktım bu ara da boyum 1,72 kılom 91 di sonra anı bı kararala ve esyalarımın dar gelmesıyle zayıflamaya karar verdım 2 ayda 12 kilo verdım şu anda 79 dokuz kiloyum ve hala dıyetteyım pek saglıklimi bilmiyorum ama haftatda 2-3 kılo verıyorum arada durmalar oluyo tabı dikatımı bu yarişma cektı bende katılmak istedım ama pek nasıl giricemi anlamadım yardımcı olursanız sevinirim :)

6.takima gel tatlim kac haftadir derecedeyiz

Merhaba kizlaaarrr ben 13. Takimda yarisiyorum adim Ecem takimimdaki motivasyon ve moral bozuklugundan dolayi takimimi degistirmek istiyorumm 6 kilom kaldi hedefledigim bu ama daha fazlasini vermeyi planliyorum bu kadar emek verdikten sonra buraya ve kendime mezun olarak gitmek istiyorum bu nedenle benide transfer yapacakk bi takimm olursa cok cok sevinirim

1.57 boyundayım 57 kiloydum evlendiğimde ama üç ayda hızla 10 kilo aldım ve 67 kiloyum şu anda yeni evli biri olarak bu durumdan çok rahatsızım kilo vermeye çalışırken daha fazla kilo almaya başladım stres yaptım kafaya taktım kıyafetlerimin hiçbiri olmamaya başladı kendimi çok kötü hissediyorum eşim de artık bu durumun farkında yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten önümde de kuzenlerimin düğünleri ve nişanları var beni gördüklerinde aaa ne kadar kilo almışsın demelerinden çok sıkıldım

Azimliyim, kararlıyım ben bu işi başarırım dersen ve bol paylaşım yapabilirsen 13. takıma bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…