iyi akşamlar arkadaşlar ben yaklaşık 4 yıldır kilo vermekle mücadele ediyorum 4 yıl boyunca kendimce veya dr. destekli diyetler uyguladım bazen başarılı oldum bazen veremedim çabuk yeniliyorum biraz tabiri caizse gaza ihtiyacım var bu siteyi görünce tam bana göre dedim hele bu başlık kesinlikle aradığım şey 4 yıl önce yaklaşık 118 kg. idim aşık oldum kilo vermeye başladım :) şuan sevdiğim adamla evliyim ama hala kilolarım yakamı bırakmıyor bebek istiyoruz ama bu kilolarım yüzünden erteliyoruz lütfennnnnnnnnnnnn bana destek olun biraz hızlı konturollü sağlam kalıcı kilo vermek istiyorum diyet listelerinden de bıktım açıkcası benim sadece beni itekleyecek sabret olacak diyecek sıkı sağlam arkadaşlara dostlara bir guruba ihtiyacım var beni anlayabilecek
şuan 98 kiloyum diyete başladığımdan beri uzun aralıklarla da olsa kilo kaybım oldu şuan ilk hedefim 90 olmak 163 boyundayım ve 30 yaşına girdimmmmmmmmmmm ve anne olmak istiyorrum bir bucuk yıllık evliyim hamilelik için çok şükür sağlık açısından bir problemim yok ama gebelik sırasında kilo almak korkusu dehşet ve hem bebeği hem kendimi taşıyamam :) azimli güçlü beni kandırabilecek asla yeme diyecek yol gösterecek bir ekibe ihtiyacım varrrrrr herkese selamlar davetlerinizi bekliyorum arkadaşlar...