- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
canım aktif olabileceksen 9. takıma bekleriz.
Merhabalar :) bende mumkunse uygun olan herhangi bir takima katilmak istiyorum 1 72 boyundayim ve su an 66.4 kiloyum ama gectigimiz 2 ay oncesinde 76 kiloydum bu aralar motivasyonumu kaybettim ve ayni kiloda kaldim hedefim 58 kilo olabilmek cunku en son 50li 60lı kilolari gordugumde cocuktum.. Haziranda dugunum var nisanimda tombis gelindim dugunumde zayif olmak tek hayalim. Birde etrafimdaki herkes kayinvalidemden tutun anneme kadar herkes incecik ve genc kiz gibi bu kilolar bende psikolojik sorun olusturdu sanirim oyle hirsliyim ki gun icinde neredeyse hic bir sey yemiyorum.
merhaba lafraise, bol bol payşalım yapabilirm,temponuza uyabilirim diyorsan 13. takım seni bekliyor.
Arkadaşlar merhaba;
23 yaşındayım boyum 1.60, 55 kiloyum. Normalde fazla bir kilo olmasa da ben de bölgesel bi problem olduğu için bacaklarım basenlerim yani alt taraf çok kilolu. 2 gün önce başladım beni de grubunuza alın da motivasyon olsun :)
Ben de katılmak istiyorummmmmm, yeri olan var mı acaba?
8.takıma bekliyorum
merhabalar 1 ekimde diyete başladım aşağı da ticker da görebilirsinizherhangi bir gruba katılmak istiyorum. motivasyona ihtiyacım var
4 takıma bekliyoruz tabiki bol bol paylaşım yaparım dersenBir gruba dahil olup zayıflamak istiyorum. Teşekkürler
iyi günler bende katılmak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?