Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benim kilom 60. Ve 48 kilodan bu kiloya ulastim..yaklasik 3 yilda her girdigim depresyondan güzel bir kilo alarak ve yağlanarak çikmaya calistim.artik bu yeni seneye eski kilomla girmek istemiyorum.onceden iradesiz oldugumu dusunuyordum..ama bugun 3. Gunum..insanlarin kqrsimda yedigi herseye ve israrlarina ragmen bozmadim.vazgecmedim..hatta yavas yavas alismaya bile basladim..suan regliyim ozellikle tartilmiyorum haftaya cumaya kadar tartilmayacagim..benim durumumda bundan ibaret

ben 47 yaşında 1.55 boyunda 65.3 kilo ağırlığında bir bayanım :)yazın 62 kiloydum 3 ayda bu kiloya ulaştım 2 senedir menopoza girdim bunu da metabolizmamda etkisi var galiba ama ben daha fazla kilo almak istemiyorum şu ara irademi kullanamıyorum ve korkunç yiyorum bu gün nette gezinirken sizin site bir anda karşıma çıktı(aslında ben yeni üye değilim daha önce kilo problemlerimle bu siteye üye olmuştum ve çok yararlandım )bu sabah sizide görünce zayıflamaya karar verme zamanı dedim :)) 6-7 kilo vermek istiyorum bana yardım edermisiniz ?sevgilerimle

Bol paylaşımlarınla birlikte 6. Takıma bekliyoruz cnm. :112:

Merhaba benimde boyum 1.67 kilom 80 bugune kadar hep 60 lar civarindaydim dogum yaptim 85 lerde kaldim sonra diyet isyene gidip 68 e dustum sonrada kanser tedavisi gordum sonuc yine 80 lerdeyim artik bunlardan kuetulmak istiyorum ama buna birde menopoz eklenince cok zor oluyor destege ihtiyacim var:26:

Bol paylaşım yaparım diyorsan 6. Takıma bekliyoruz cnm. :112:

ben 23 yaşındayım 1.60 buyunda ve 74 kiloydum karbonhidrat diyetiyle 5 kilo verdim ve suan 69 kiloyum ama sanki vucudum bu duruma alıştı ve tepki vermiyo birlikten kuvvet doğar bana yardım edinnn(erkek arkadaşım bana yuvarlak olmuşsun dedi aslında normalde kpss yüzünden tam on kilo aldum 60 kiloya geri düşmek istiyorumm....(((

ben 23 yaşındayım 1.60 buyunda ve 74 kiloydum karbonhidrat diyetiyle 5 kilo verdim ve suan 69 kiloyum ama sanki vucudum bu duruma alıştı ve tepki vermiyo birlikten kuvvet doğar bana yardım edinnn(erkek arkadaşım bana yuvarlak olmuşsun dedi aslında normalde kpss yüzünden tam on kilo aldum 60 kiloya geri düşmek istiyorumm....(((

8.takıma bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…