Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,

Bu diyet gruplarını bugün ilk kez görüyorum. Ben de katılmak istiyorum. Kilo vermek istiyorum fakat sürekli yediğim için kilo alıp veriyorum. Ama istediğim kilodan 7-8 kilo fazlayım galiba. Bir süredir tartılmadım ama iki ya da üç hafta önce tartıldığımda 60 kiloydum. Boyum 167 cm. Bu gruplara katılmak istiyorum. Bir haftadır yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Hedef kilom 52.

Spor yapmıyorum ama evde birtakım ezgersizler yapıyorum.
Spor salonuna gittiğim bir dönem olmuştu. O zaman bir haftada 6 kilo vermiştim. Spor yapınca çok çabuk işe yarıyor bende.

Son düzenleme:

merhaba, 13. takıma gelebilirsin. kaptanımız UZAY eğer diskalifiye listesinde adın yoksa katılabilirsin. o gerekli açıklamaları yapacaktır. hayırlısı olsun.

selam eğer bol paylaşım yaparım diyorsan 13. takıma bekleriz. kaptanımız UZAYIM diskalifiye listesini kontrol eder gerekli açıklamaları yapar. bekleriz canım.

merhaba, ben 1 yıl önce doğum yaptım doğum sonrası 78 kiloydum sonrasında birtakım sağlık sorunlarım oldu (safra kesesi ameliyatı oldum). Biraz bu nedenden birazda kendi çabamla 15 kilo verdim ve şuan 63 kiloyum boyumda 165 cm. 1,5 aydır aynı kilodayım yememe dikkat edince kolay veriyorum aslında ama 1,5 aydır kilo vermenin rahatlığıyla biraz saldım ama en azından kilomu koruyabildim. ben en az 6-7 kilo vermek istiyorum ve grup çalışmasıyla bunu başaracağıma inanıyorum.

canım aktif olabileceksen 9. takıma bekliyoruz..

26 yaşında 163 boyundayım 65-67kg arasında gidip geliyorum bi ara 13. takımdaydım sonra bir karışıklık oldugu için ayrılmak istedim o zamanlar çok güzel kilo veriyordum iyi spor yapıyordum ama bünyem almaya çok elverişli bir müddet rahatsızlandım pek dışarı çıkamadım yeme içme derken yeniden kilo aldım bir grupla devam etmek insanı tek başına yapmaktan daha büyük bir sorumluluğa yönlendiriyor şevke geliyor en canı istemediği zamanlarda bile daha istekli olabiliryor bende yeniden hedef koydum yılbaşına kadar 60kg olabilmek ve sonra şubat tatili bitimine kadar da 58kg olabilmek için bakalım hangi grupta yer var şevkli istekli azimli bol enerjili aktif pozitif grup arıyorum

canım aktif olabileceksen 9. takıma bekliyoruz

iyi akşamlar kızlar
ben de 82 ki,loyum şuan Amerika'dayım öğrenciyim.
ben de zayıflamak istiyorum.
beni de bir gruba alabilir misiniz???
ya da 80-89 kilo olanalr birlikte zayıflıyor grubuna mı gideyim??
ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim..
ben de şu 80 lerden kurtulmak istiyorum...
bana da yer açın lütfen....

merhabalar ben 162 boyunda 86 kiloyum geçen sene isveç diyeti ile 7 kilo vermiştim ama fazlası ile geri aldım şimdi yenide zayıflamak ve orada kalmak istiyorum. Tek başıma bir kaç kez başladım ama olmadı takım ruhu yarışma rekabeti ile başarılı olacağımı düşünüyorum. Sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum

Merhaba ,

ben 162 boy 55 kiloyum 50 kilo omak için yıllardır savaş verdim,ama hiç destekcim olmadığı o kolay görünen
5 kiloyu veremedim , metobolizmam çok yavaş olduğu için zor veriyorum bana lütfen yardım edin
çünki sizden başka çarem kalmadı davetlernizi sabırsızlıkla bekliyorum ...

Hala takımsızım...

bekliyoruz 9. takıma

arkadaşlar herkese merhaba. ben 6.takımda yarışıyorum ancak takımda motivasyon problemi yaşıyorum bu sebeple takım değiştirmek istiyorum 72 ile yarışmaya girdim 69.4 e kadar düştüm ama sonra takımsal olarak motivasyon eksikliğinden bayramdan seyrandan derken geri aldım kilolarımı 73 olarak tartıldım geçen gün ve benim acilen toparlanmam lazım 72.6 geldim bu sabah o yüzden beni bir takıma kabul ederseniz çok sevinirim bu yıl yaza zayıf bir kız olarak girmek istiyorum.
yaşım 21 yaza hem mezuniyetim hemde nişanım var ancak ben yaza kadar beklemeden 50 55 arasında kiloya sahip olmak istiyorum lütfen yardım edin en kısa zamanda toparlanamazsam sonu gelmeyecek bu işin ve ben şişko birisi olarak devam edeceğim yaşamıma

canım aktif olabileceksen 9. takıma bekleriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…