• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben 47 yaşında 1.55 boyunda 65.3 kilo ağırlığında bir bayanım :)yazın 62 kiloydum 3 ayda bu kiloya ulaştım :( 2 senedir menopoza girdim bunu da metabolizmamda etkisi var galiba ama ben daha fazla kilo almak istemiyorum şu ara irademi kullanamıyorum ve korkunç yiyorum bu gün nette gezinirken sizin site bir anda karşıma çıktı(aslında ben yeni üye değilim daha önce kilo problemlerimle bu siteye üye olmuştum ve çok yararlandım )bu sabah sizide görünce zayıflamaya karar verme zamanı dedim :)) 6-7 kilo vermek istiyorum bana yardım edermisiniz ?sevgilerimle:9:

8.takıma bekliyorum

selam kizlar

bende 23 yasindayim boyum 173 kilom suan 79

gecen sene yaptigim diyet sonucu 94 kilodan 72 kiloya inmistim ama malesef 7 kilosunu geri aldim

gecen sene rutin muayene sirasinda doktorum gutarimda sorun farketti
cok yavas isledigi icin kilo aldiriyomus
8-9 aydir guatr hapi kullaniyorum ve kilo almam durdu birazda dikkat edince sükür rahat kilo verebiliyorum artik :)

haftaya pazartesinden itibaren bende katilmak istiyorum grubunda yer olan yazsin lütfen :)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım. 5 yaşında bi kızım var. boyum 1.70 civarı kilom 72.800 . daha önce 12 kilo kadar verip 60 kiloya düşmüştüm ama 6 ay önce bi ameliyat geçirdim ve narkoz sağolsun benim hemen kilo almamı sağlıyo.doğumdan biliyorum. bi de başka bi topikte de üyeliğim var problem olur mu bilmiyorum ama daha önceki zayıflamamda o topiğin çok yardımı olmuştu. umarım kabul edilir ve biran önce sağlıklı bi şekilde kilolarımı veririm. şimdiden teşekkürler...:54:

selam kızlar bende geldim 8 aylık bir bebeğim var sıkı bir diyetle 2 2.5 ay gibi bir zamanda 83 kilodan 72 ye indim ama daha veremiyorum. o zaman ki iradem yok. isteğim var ama neden se yapamıyorum. rahatlık var üzerimde.. 165 boyundayım. hedefim şimdilik 65 bende aranıza katılmak istiyorum ama okuduklarımdan birşey anlamadım :)

selam kizlar

bende 23 yasindayim boyum 173 kilom suan 79

gecen sene yaptigim diyet sonucu 94 kilodan 72 kiloya inmistim ama malesef 7 kilosunu geri aldim

gecen sene rutin muayene sirasinda doktorum gutarimda sorun farketti
cok yavas isledigi icin kilo aldiriyomus
8-9 aydir guatr hapi kullaniyorum ve kilo almam durdu birazda dikkat edince sükür rahat kilo verebiliyorum artik :)

haftaya pazartesinden itibaren bende katilmak istiyorum grubunda yer olan yazsin lütfen :)

8.takıma bekliyorum

selam kızlar bende geldim 8 aylık bir bebeğim var sıkı bir diyetle 2 2.5 ay gibi bir zamanda 83 kilodan 72 ye indim ama daha veremiyorum. o zaman ki iradem yok. isteğim var ama neden se yapamıyorum. rahatlık var üzerimde.. 165 boyundayım. hedefim şimdilik 65 bende aranıza katılmak istiyorum ama okuduklarımdan birşey anlamadım :)

8.takıma bekliyorum

merhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım. 5 yaşında bi kızım var. boyum 1.70 civarı kilom 72.800 . daha önce 12 kilo kadar verip 60 kiloya düşmüştüm ama 6 ay önce bi ameliyat geçirdim ve narkoz sağolsun benim hemen kilo almamı sağlıyo.doğumdan biliyorum. bi de başka bi topikte de üyeliğim var problem olur mu bilmiyorum ama daha önceki zayıflamamda o topiğin çok yardımı olmuştu. umarım kabul edilir ve biran önce sağlıklı bi şekilde kilolarımı veririm. şimdiden teşekkürler...:54:

Hangi topik? Eğer Cuma zayıflama yarışması topiklerinden biri değilse sorun olmaz zaten. :112: Ve bol paylaşım yaparım da diyorsan 6. Takıma bekliyoruz. :112:

Son düzenleme:
Merhaba, benimde 10 aylik bir bebegim var. Hamileyken 24 kilo aldim 49dan 73 e ciktim ve bir sekilde 20 kiloyu 10 ayda verdim ve artik oglum emmedigi icin kilo vermem durdu ve siki bir diyetle 2 auda 4 kilo vermek istiyorum beni de kabul eder misiniz :))

13 .takıma bekliyoruz eyllull :34:

merhaba kızlar 22 yasındayım 3 haftadır bır dıyet ıcerısındeyım boyum 1.70 kılom 77 .800destege ve bıldıklerımı paylasmaya beraber bırseyler basarmaya ıhtıyacım var .. unıversıteye geldıgımde 60 kıloydum stresten yemeye verdım kendımı ve tam 87 kılo oldum sımdı ıse on kılo verdım ,dıyetı bıraktım ama yenıden basladım ..takım olmak ıyıdır :D herkese güzel vucutlar :D

merhaba kızlar 22 yasındayım 3 haftadır bır dıyet ıcerısındeyım boyum 1.70 kılom 77 .800destege ve bıldıklerımı paylasmaya beraber bırseyler basarmaya ıhtıyacım var .. unıversıteye geldıgımde 60 kıloydum stresten yemeye verdım kendımı ve tam 87 kılo oldum sımdı ıse on kılo verdım ,dıyetı bıraktım ama yenıden basladım ..takım olmak ıyıdır :D herkese güzel vucutlar :D

5. takımın üyeleri seni aralarında görmekten mutluluk duyar... :42:
Tabi sen de gelmek istersen. :34:

Merhaba

26 yaşındayım.Boyum 180 kilom 90

1 yıl önce kardeşim vefat etti ve ben kendimi bıraktım.Yavaş yavaş toparlandım şuan iyiyim sonuçta kardeşim bu halimi görse eminim oda üzülürdü.Her neyse 1 yıl önce fitness eğitmenliği yapıyordum.Çalıştığım spor salonundan ayrıldım kilolarımı verdikten sonra tekrar işime dönmek istiyorum.

Takımına davet eden olursa beslenme konusunda da yeterli bilgi ve tecrübem var isteyenlere yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Merhaba

1 yıl önce kardeşim vefat etti ve ben kendimi bıraktım.Yavaş yavaş toparlandım şuan iyiyim sonuçta kardeşim bu halimi görse eminim oda üzülürdü.Her neyse 1 yıl önce fitness eğitmenliği yapıyordum.Çalıştığım spor salonundan ayrıldım kilolarımı verdikten sonra tekrar işime dönmek istiyorum.

Takımına davet eden olursa beslenme konusunda da yeterli bilgi ve tecrübem var isteyenlere yardımcı olurum.

Kaybınız için üzüldüm...

1.80 oldukça uzun bir boy. :44: Erkeksiniz sanırım, öyle değil mi?

Merhaba

Öncelikle başınız sağolsun. :71:
Paylaşımım da bol olur diyorsanız 6. Takıma bekleriz. :112:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back